Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Здрв дрг кјгн.

Днс убв дн. Псбн вчрв бш к. Клквм мм с л м мрз д чм. м н м гјл спк. Спр с.

Самогласките се изоставени за да ви биде поинтересно кога ме дешифрирате...

Кајгано ево ме.. чеј дур сум во форма хаха :smir:
Nor did I. Our only response was to keep on going and fuck everything. Pile misery upon misery, heap it up and do it all over again. Keep on going: getting up, going out, fucking people over, propelling ourselves with longing towards the day it would all go wrong...
Уствари ќе ја сакам бе знам =)
Бек он топик..
Kada um prati tempo srca u grudima delujem naivno, al' ipak verujem ljudima jer verujem da znam samo odane ljude, i onda samar.
Trip ko da me bude hladnim tusem jer poverenje je trpeza za kojiom se jadni sluze i kad nisu gladni druze pa kad shvatim koliko je sati, skidam cuku kad mi pruze ruku.
Ja serviram realnost, a ako sazvaces to sranje, saznaces da ima gorak ukus jer tu su ortaci koji zele da ti naplate uspeh, ortaci kolji zele da te spuste i kako onda da znas ko su ti pravi drugovi
kad je zavist uzrok mrznje a korist uzrok ljubavi Kako da pricas sa ortakom ako znas sve sto ti u lice kaze laz Okrenem ledja i pustim ga da radi svoje jer nekim ljudima nema pomoci Tu nema dalje prica, prica puca bez pardona cim u tvojim ocima vidim sebe na lomaci
I dok mislis da ti drzi palceve ustvari sprema pesnicu vreba greskicu, da likuje na sprovodu vaska sto krisom sljaka, sakal sa licem brata, gadan a prepun slajma, al takav da mirno spava i sta da mazem coveku kad nema teret srama, kad te reci moje sprze grlo dok ih sklapam vaska sto krisom sljaka, sakal sa licem brata gadan i prepun slajma al' takav da mirno spava Vreo drzaj, kad krene to ide, vaske dodju po svoje kad ne prepoznas gnjide jer iskrenost je vrsta lopate, hobisticki grobar sa kojim delis pivo vec vidim tvoj odar i nemocan da odbije onog iz klackalice boga sto mu je kao decaku sapnuo slogan kako stici do gore odmah tako sto onaj s kim se klackas ode dole i sto je veci to ga jace uzme pod svoje i sta da kazes posle dok pred tobom stoje
Hvale ustima, al' mrze okom u kome si tako golem da zele da te smozde al' is tuzne nuzde se druze jer picka ne sme direkt pa bi da te zguzva bez guzve uze vec tu je plus celjust za ujed
i sve to vredja uz osmeh kuje i jezik guje sto mi glumis ortaka, sto mislis da ne znam sta seres cim se nadjes s druge strane vrata a sve i da se klacnem dole, hej,cemu se ti nadas, badava,sto bi rekao cava, jadan ostaje jadan Al' ne pece hejt, koliko licemerni kez i nije predan hejt koliko je predan blef..

Реалност нека се помират со тоа..:tv:

bitno Vchera mng bev random, a i denes xD
Me mrzi sea, od mobilen sum.
Aj pozz43 *:

p.s. Si go kupiv sexy karminot :vozbud:
Aj <3

Кајгано on-off си играат чувствава со мене. Се случи нешто што требаше ушре пред подолго време, и во исто време и убаво ми беше, ама и ме гореше нешто од внатре.

Глуп сум што не знам да се средам психички, или се случува на сите тоа?

Како и да е, заборавам дека некои работи од вчера - вечерта кои ми ги кажаа навистина играат огромна улога во мојот живот, и колку и да тврди некој дека не е така, сепак сум сигурен во она што го разбрав.

Одам да легнувам кај и да е, а ти седи си вака средена:)

Dad,dad!

Wha...

Wanna read my poem?

Oh,ok.
Lemme see.
...
Oh...

You like it?

Well,you see,I believe that,a thousand monkeys banging a keyboard will be able to write a Shakespeare sonnet in a 100 years.

But what does that have to do with my poem?

10 monkeys,15 minutes.

Само пошо сакав да испадам смешен...а не сум смешен :(
Ама ипак ќе кажуам глупи вицови -.-
4a85c35e_c844_32c1.gif

Драга

swoon2.gif

my life is awesome -.-

Драга, ич не ми се спие.Што да правам?Се разбудив во 00-15 и сега нема заспивање до сабајле.Цел ден спиев скоро и сега ке осамнам пред компјутер.Тоа е бед

Ааа Кајгано коцките полека се местат, денес ме исплатија за проектот, нека се множат, ме радува кога сум така конструктивна :back:

Една слика милион зборови

ce1ed_edward_a_stalker_3kfg763g62asgcsk84w4sco0k_ap2qhjyqp08cgc0c80ss4cco4_th.jpg

Никогаш ја немам видено таква...опуштена,разиграна.......чудна а......(no words) .......

Драга Шенка,

Правило број еден за преживување во моја близина: Не ми кажувај дека сум паметна. И мајка ти е паметна па не ја слушаш.

И што реченица ти е таа бе - МНОГУ СИ ПАМЕТНА, интелигентна, така интересна си ми. Демек комплимент е да си паметен во свет изреметен и полуден? Што порано полудиш, толку поарно. И неќум да ти бидам паметна, фала на обидот.

Драга, не буди педер! :)
Мразам да работам за клиенти од „Марс“, таа факинг разлика у временска зона ме остава без сон... а поготово мразам со полу технички писмени клиенти. Дур плаќаат ќе ги трпам некако, фак ит. Многу сум среќен денес, а ни самиот немам појма зошто. Многу често ми се случува тоа у последно време... без причина, ваљда. Ај доста ја тупев оти интернетот ми е shitty, па дур напишам постов и ќе падне и така ќе останам со едно мислење помалце :(

Аххххх...од кога ми беше расипан компјутерот постојано имам страв да не ми се расипе и...
знаеш понатаму...да отиде во канта.
Дури почнав да сонувам од страв да не се случи тоа повторно...
Аииииииии :ija:
Денов е досаден,разбираш или да ти спелувам?
Д-О-С-А-Д-Е-Н.
И пак не свати?
А да ти нацртам?
Ама антиталент сум последниве денови кога се работи за цртање.
Ни ми се јаде нит пие нит спие.
Розето се стаила сингл бе.
Конечно да и дојде паметот.

Ајјјјјјјјјј папа

Д.
тапа е денеска :nesvest:
книга по ништо не ми се фаќа. зјапам цел ден де во ТВ, де на нет сум се обесил.
пак за утре кога ќе ми текне од кога треба да станам :tapp: во 6.00...........
што ти праам муабети воопшто......?,,,,,,,......
малку да разбијам монотонија, си најдов еден другар со кого се немам видено 7 год. прекрасно е чувството мај дарлинг. фејзбуков чуда прави Ч)

пријатно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom