Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгаџиќе, се враќам на пишењето односно ќе ја обновам и продолжам мојата книга ...
Можда одлукава имат појќе добри причини, а и убо ќе ми дојт богами ... начин на кој ќе можам да искажам се шо ми лежит на душичкава ко ќе ми е потребно и да ги врежам животните идеи, размислувања, сваќања, дешавања, тајни, вистини, падови и подеми ...

А да, исто така најдобро е да прекинам да те давам во темава, имаш доволно шо ти ја раскажвет својата животна приказна, а така ќе избегнам и погрешни толкувања така да остани ми каква шо си.:back:

Лелееееее сега ја гледам темава и мило ми стана.
Фала на сите, со големо задоцнување.
Знам дека никој нема да го види ова :(

Драга

Држи ми среќа. Се враќам, се надевам целиот и во брзо време.

Се гледаме...

Драга Кајгана,

bitches be crazy.

поз, dawg.

Колку само ја сакам песнава!

Јас сум одлично, alive and kicking! Немам време многу, ама тоа е добро. Среќна сум и растрчана на сите страни!

Уууу колку мрзам кога некој ми соли памет драга.Ипак осмех на лицу остаје, неможат да сватат дека колку и да се упорни и колку и да пробат да ме изнервиираат дека немам осет во такви ситуации и дека ке удрам кај што највише ги боли и со насмевка на лице ке си излезам и ке ги оставам така со недовршена мисла.И она мене памет ке ми соли, незнае газот да си го избрише.Ама начекав шанса па не оставив со недовршена мисла и таа и дадов да ја каже ама кога виде не делува и дека се обидува да продаде бижитерија во златара се откажа поштено.Прифати дека неможе и со насмевка излезе хахахахаха.Кајги требаше адвокат да бидат јас, ах зашто ме праварија.Едноставно уживам во овие работи, мислам дека ке бев доста успешен.Имам време иначе, имам шанси сеуште ама сепак имам некој друг план сега за future.Иначе ми ја направи вечерва овој разговоров.Значи никој неможе вака да те расположи како инает комшија што може.Не сакаше кафе, многу и се збореше и немаше време кафе да се напие.Ама преку саат време расправавме за еден муабет и целата негативна енергија ја потрошив и сега сум слободен, и се осеќам за неколку кила послаб.Бев многу напнат у последно време ама сега се чуствувам како препороден.Ај уште утре да се испаднат работите како што треба и да не ме зезне некој и тип топ неделава...не сум планирал ништо посебно, увек кога планирам не успевам и си најдов поуспешен начин на работа ама ако некој ме поебе утрееее нека се држи....ај ем риали данџероус ин дис кајнд оф ситуејшнс...Wish me luck драга за утре и се читаме....

Прв пат да сум толку убеден во нешто и сигурен сум дека ќе ми успее. Не ме боли кур што мислат другите, само напред терам.. Ја и моите филозофии, а воедно и мојот речник/акцент.. Денес имав шанса, ама ете склоп на околности било јас да не се појавам.. Многу се имам охрабрено, or it's just the weed speaking !?! :smir:

Едит: Без етнички уплеткувања.

утре долг ден ќе биди.....
Ганди еднаш рекол: Fuck bitches, get money!
шознам мака ми е да мислам...
за 4 сати треба да станам, утре чак норис сум :/

Glupacha nizaedna.
Te mrazam i tebe.
I kosata grda.
I klavirot.
I telefonot.
I sobava rasturena.
I vremevo ladno.
I shkoloto depresivno.
I vestite na a1.
I Amdi Bajram koa vlaga u prodavnica.
I pesnive sho neam na kogo da mu gi pratam.
I sho veke neznam da si zboram sama na sebe.
I sho sum fina so site.
Sebesi se mrzam.
Aj sea da te vidam.
Da dojdesh ti megju zhivite.
Glupacha edna nepostoechka sho gi terash lugjeto da ti pishuvaat kako grdo se osekjaat.

Драга,
Не пробувај скок во далечина кога надвор е се' мокро. Ќе завршиш со треснато колено и испогребана рака.
Не дозволувај на колегите да ти се прават газди. Ќе завршиш со бескорисни идеи и искомплицирани работи кои можеле да се средат неверојатно едноставно.
Си ги кажав двете поуки на денот. Сега може да се фрлам на тиха патња и гледање Cake Boss. И прашај ме сабајле како ќе станам. :nesum:
Ајде, :salut:

Кајгано
Пред компјутер седам,постови ти гледам,дали знаеш колку сакам да те E...
Што ?
Ај доека размишљаш ти ќе одремам малце
<3

И прашај ме сабајле како ќе станам. :nesum:
Лошо, драга, лошо...
Не сакаш да си на место на сиротите луѓе што ќе бидат околу мене денес.
128774370214267721.jpg

Јој козаро, идем да радим.

E Драга моја денес моето најмалецко сонце си полни 1 годинка, колку ли само брзо проаѓа времево, како вчера да беше кога ја родив, прекрасна таа моја мала девојка весела да е и здрава и премногу среќна и посакувам, а подарокот е срцето мое за неа за навек :back:

Лелеее треба писмена да пишуваааааааааааааааам кајгии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom