Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганчее....

прв пат ти пишувам, закон си поминав нека ми е среќен роденденот воедно и дипломската :)))))

Треба да си легнам.
Ќутек, 3 сато е.
Леееееееееее фак, сеа ми текна, утре треба со иснтрукторот да се чујам.
Курац, Чао.

Драга,

Имав преубав ден, цело сабајле дома, после кај другар слушавме Pink Floyd, анализиравме текстови
(во првите два стиха на In the flesh, So ya, Thought ya ми се слушаше како So ya, fuck you :pos: :kesa: сега знам дека не се толку безобразни :smeshko:) , средувавме една песничка на гитарчето...после со мама си изгледав едно филмче на А1, сега ќе гледам Скинс...утре 5-6 пати да ги просвирам Бахот и Етидата и Понеделник на испитттт!!! Ај ќе ти кажам како ќе поминам :pipi:

Драга,

Сакав да се издувам вчера? Епа "подобро" не можеше да се издувам мислам ....
Во 7 сум станата, аj спи повеќе ако можеш. Ми се се чини 100 на саат ми чука срцево :) Ахх драга ахх
сакам навистина онака ептен најмногу сакам нешто, ама кој ме прашува мене што сакам -.-'
Ти веќе знаеш.

Can I Hold you?

Bye Bye драга...

Доста беше во Скопје да си седам одам накај дома денес па до нареден викенд :)
Добар е денов интересен пред се исполнет на љубовен план, одиме напред.
Бидими поздравена за денес.

Драга, јас само што станав, поспан сум уште ама си решив да те поздравам пошо си срцка :smir: денес ќе глеам фудбал, евровизија и можда ќе праам проектна за матура, wish me luck darling! :back:

Драга Кајги за разлика од вчера, денес ќе си излезам надвор на чист воздух,ќе изиграм неколку партии фудбал и така... важно нема да бидам само дома. :)

Ж‘та бе :smir:

Се надевам дека и таа ќе заборави, кога јас нема никогаш барем таа нека..
Ме болат препоните и тоа многу.. сум ги воспалил :toe: ту мач пушинг хаха..
Класика е но си пичи..
Вчера бев на кино и се згазив од смеа..
Ќе учев денес али не, ај можи вечер нешо ќе читниме..
И на крај еден поздрав до едни личности, да не ги наречам фукари ќе ги наречам курви..
Маката ти е проѕирна.. Твојот карактер е нелојален.. утрово се будиш со помислата со кој да бидеш денес.. цело друштво те има поминато.. тие што знат каква си ги избегнуваш, збориш за нив, такви се онакви се и тема менуваш..
НО НЕ ЗНАЕШ СВЕТОТ Е МАЛ, СЕ ДОЗНАВА СЕ !

Кајганче!
Ми се иде до кладилница, ама ме мрзи сама да одам:(.Инаку, денов осеќам ќе е тапа, бетер од оној вчера.Ама затоа, книгата цееел ден денес ќе ме дружи, а надежно вечер оскарите(ако уопште издржам до 2 да не заспијам:icon_lol: )

И шо направивме синоќ ?? Сега тумор имам у пм !

Уствари синоќа беше супер, провод ипол, седнав и направив мубает со луѓе кои ги немав видено 100 години .. Мајстор увек остаје мајстор :) . Излишни беа тие пивата само, требаше да си останам верен на 007 .. Ии тоа, мене многу од блиските ми срби, знаеш. Далеку се од ''нашиве'' - and that's why I love them !!!!!

Aј сега рингишпил цел ден ..

Драга прв пат во новава година уплатив тикет спортска и ме заебаа моите...цел живот навивам за нив и они ме поебаа и тоа против болоња човечее.А ке си ги броев 7500 утре аааааааа

Ладење денов, книга не фаќам кој ја е*е.
Лабаво ми е, вчера смрзнав 5 саата на студон, али добро убаво беше.. :)
И опушти се и ти напета си ми нешо. :wink:

Драга Кајги,

Конечно можам да се пофалам дека овој пат не го утнав близнакот! :vozbud: :pos: Конечно, овој пат погодив! Велам конечно бидејќи и самата веќе не знам колку многу пати сум се резилела, а Бога ми и ти самиот знаеш колку пати си ми пукал сеир.

Буљаш, треба повеќе да се смееш и да ги исфрлиш некои грижи кои ги имаш, оти ти се одразуваат на ликот. Сакав да те поздравам денес, ама некако ми немаше смисла. Ти тажен, јас преморена... Рече дека си бил среќен?! Тоа што го видов на твоето лице не беше среќа, освен ако за тебе среќа не претставува лажната насмевка и желбата и маката со сила нешто да избришеш од твојот живот. Но, тоа не си ти, џабе везеше. :) Тагата и заморот ти се познаваат од километри! Одморај повеќе, оти психички си под нула. После толку време мене не можеш да ме излажеш, те знам `ко сам што се знеш, сеедно дали тоа ти се допаѓа или не. Леле, сега може ти звучам како тетка Сабинче, ама не сме исти, јас знам шта си у oроскопу, а таа мора да праша. :pos:

Туку, колата не се паркира на тоа место, не е убаво! Мора да менуваш нешто, си знаеш и сам. Што убаво ми налета денес, баш кога помислив дека може да те видам и опа... пред мене позната фацка на младо насмеано момче, ама со ептен тажни очи бе. Ок, признавам ми падна малку мака, ама и ти ме одмина еднаш, ти текнува?! Дури и се утепа од фалење... Ти си почна прв, а јас само ја следам твојата игра, мора да признаам доста работи ме научи. Добар учител беше, се надевам дека јас испаднав добар ученик. :smir:

Драги мој... буљаш си бе, буљаш!!! :pos:

П.С. Близнакот кога ќе ме види ми врти со главата. :toe: Mе поздравува, бе... :pos: :kesa:

За песнава си знаеш историја! :) Ајт! :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom