Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:kesa: сега знам дека не се толку безобразни :smeshko
, средувавме една песничка на гитарчето...после со мама си изгледав едно филмче на А1, сега ќе гледам Скинс...утре 5-6 пати да ги просвирам Бахот и Етидата и Понеделник на испитттт!!! Ај ќе ти кажам како ќе поминам 
Ахх драга ахх
ту мач пушинг хаха..
.Инаку, денов осеќам ќе е тапа, бетер од оној вчера.Ама затоа, книгата цееел ден денес ќе ме дружи, а надежно вечер оскарите(ако уопште издржам до 2 да не заспијам
. Излишни беа тие пивата само, требаше да си останам верен на 007 .. Ии тоа, мене многу од блиските ми срби, знаеш. Далеку се од ''нашиве'' - and that's why I love them !!!!!
Конечно, овој пат погодив! Велам конечно бидејќи и самата веќе не знам колку многу пати сум се резилела, а Бога ми и ти самиот знаеш колку пати си ми пукал сеир.
Тагата и заморот ти се познаваат од километри! Одморај повеќе, оти психички си под нула. После толку време мене не можеш да ме излажеш, те знам `ко сам што се знеш, сеедно дали тоа ти се допаѓа или не. Леле, сега може ти звучам како тетка Сабинче, ама не сме исти, јас знам шта си у oроскопу, а таа мора да праша.

Mе поздравува, бе...
:kesa:
Ајт! :helou: