Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Опасни психо-физички битки се водат, не се знае кој каде тегне. Предсезонската форма ми е unbelieveble :) , страшни ОТ, за самодоверба да не зборам :pos: ..

:mist:

Dear

Зарем ова бил животот ?!
Чекаш и се надеваш само. Каде е тука животот, каде?! Каде се моментите во кои ке уживам, каде се луѓето околу мене.. каде е ми е СРЕЌАТА ?!

Прави добро, добро ке ти се врати! хах што е кај мене доброто што се вратило?!
Аах Dear рано е да се откажам, рано.

Ајде знам дека ова не е добар почеток за викендов така да ке гледам да не размислувам повеќе. И нека си замине овој депресивен период веќе еднаш!
Знаеш дека ми е полесно кога ке си се искажам
..знам дека може да биде и полошо!
Ајде јас сум весела личност, што ми стана!!:raz:
ајт Вуе!:smir:

Беше тоа прекрасен петок, со пријатели и две одлични живи свирки.
Расположение на нивоу...:ojea:

Уплатив ливче, ама нема да фатам пари. Јееееее

Драга,

Шјајриосмнцлеофхдињпамџо е така да си знаеш!
Еден час сум среќна, дугот тажна, третиот поспана четвртиот имам вишок на енргија... Па добро кој враг мие?
И носталгична сум да. Аздисав и јас драга :pos:И такаа збеснувам по дома...Вечер сакам да се издувам добро, да надополнам за цела недела :)
И ти помини си убаво драга :back:

Драга Кајги,

Видов едно бебенце кое го немав видено цела година. Деновиве му беше роденден! Тоа е најмалото бебе што го имам видено до сега. Кога о видов првпат имаше само 2 дена, шеќер беше. Срцка... :back:

Заразена сум со песнава! :pos:

Драга, само што го избришав фејсбукот.Денес решив да почнам еден поинаков живот и на сила ке се сменам и ке бидам конечно она што сакам да бидам.Од денес нема да бидам зависник од некои луѓе и работи, нема да бидам жртва на туѓи интересии и роб на никакви чуства.Од денес па натака се ориентирам по мојата интуиција, желба и интерес и сите насочени кон мене и за мое добро.Ке променам многу работи, на сила и тоа ако треба ама некои работи едноставно влијаат лошо на мене и како ветар кој дува во обратна насока ми пречат додека одам напред.Неможев од нив да одам со главата исправено и морав да ја надевнам кон земјата и да ја покријам со капа за да не ми пречи ветрот.Од денес се трам од тој пат и одам по пат каде што ветрот ке дува во ист правец каде што одам јас и каде што луѓето ке можат да го видат моето лице целосно.Не само оној мал дел што ѕиркаше од под капата.За почеток почнав со фејсбукот.Ги избришав сите слики и ги тргнав сите тагови од мене (уфффф ги имаше мнооооогу).Ги избришав сите пријатели до еден, ги променив информации и направив никој да не може да ги види ни такви НЕТОЧНИ сега.Го сменив мејлот, го сменив пасвордот, го сменив корисничкото име, избришав се што потсеќа на мене и на крај го блокирав акаунтот и се откажувам....ни пасворд ни мејл незнам се сменив и фрлив во заборав....Сега кој сака да ме види и да ми каже нешто само во живо ке може да ме види.Единствено ти кајги остануваш зашто овде останувам засекогаш и ти си ми единственото место за дружење со луѓе виртуелно во овој интернет свет....

ДК,
Не знам што да ти пишувам, овие денови не сум баш толку расположен.
Ти го мислам овој пост 15 минути а ништо немам напишано.
Денес божем требаше да се испукаме на фудбал, ама ништо од тоа.
Неам нишо друго шо да ти кажам...

Wow колку сум само читана, ми се дигнаа акциите ептен... од утре идам у празен стан за да учам, се надевам дека ќе преживеам сама со себе и моментално барам што да ставам на мп3 за да не ми биде ептен шубе.............

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom