Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга не знам дали да се смеам или да плачам.
Учев цела вечер, одам таму со цел да извадам поени за 8ца он ми пише 6ка.
То треба да се убие.

Драга кајгана...

ај да се поместам малце бе, обврски се има...само уште да се мотивирам ко што треба

Драга,

Изненадена сум многу, непријатно морам да напоменам.
Наместо да се опуштам и уживам во другите работи,мене целото внимание ми насочено кон една,
очигледно е дека таа една работа ми значи многу повеќе од се останато...Ама што дека? Нему му е гајлее!
Инаку ми се јадее чоколадна торта :) Ептен чоколадна да биде мх мх мх....

Бај сега:back:

Драга,

После толку време спиење, тешко ми е да се освестам...Ај уште две-три кафиња, and I'm good to go.
Го сонував Мајкл Џексон, како ја и он сме се шетале, сме правеле муабет..ццц свашта. Веќе не спијам повеќе од 10 часа.

Драга Кајгано,колку брзо ми врват деновиве.....иначе денес времево си е убаво може една прошетка во теков на денов и толку.

Superman.gif

:pos::pos::pos:
Е вака исто сакам да испаднит :icon_lol::icon_lol:
И така.....
Ајт :salut:

Драга,

Денес не се случи ништо посебно - како и секој друг минат ден.
И денес се разочарав од луѓево околу мене ама :toe:

ии немам желба да го правам ова проектов по англиски.. ама ај морам!:wink:

Драга...утре за мене е Црн Петок..па мајку ми зошто мора од сите 6 предмети 5 да испрашуваат по 1 писмена да праам..оно не дека ќе се акнам од земја од учење..али математика 1 имам па уште писмена ќе праиме утре..ќе се трудам да препишам жими 5ката по Програмирање...ај сеа поздрав:toe:

Aлоха Кајгано

Лута сум многу да знаеш.Не на тебе туку на една друга работа...И нема излез од тоа.Јбшга,сепак и не ми расипува денешното расположение...Ке продолжам да се однесувам ко ништо да не било,и така е најдобро нели.:pos:
Прави се ти будала додека другите си играт мајтап со тебе !
Не е битно.Продолжувам напред.

To cheer bitch.
На здравје.
Ако ти треба нешто побарај ме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom