Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тотем у сабота брааааат :vozbud:
Едвај чекам :)
Само уште една,една единствена желба да ми се исполни и животов од -7 на 9000+ ќе ми се качи :vozbud:
Ајдеее плиииииииииииииз :vozbud:

Мала,
уф одамна ти неам пишано нели?:pos: Соу, одлучив да не идам на факс утре, зашто ептен студи, а не планирам утре да сум нинџа. Така да... guess what? Сериски маратон вечервааа :vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. ај мис мај бро.

Е мила...

...ме бараше некој!?
Воа студов у коски ми влезе мислам, не требаше да излезам. Али океј, искулирав некој саат.
...те нервирам!?
Утре на факултет не одааам.Не мислам да се акам за џабе.
...не се нервирај, ќе помине...
Многу ми е досаден животов у последно време драга. На моменти ми е супер, али повеќето време не ми е.
...не, не ти враќам, туку ти покажувам дека не треба така да се понашаш со мене.
Сакам лето да дојде. Очајно ми треба.
...можда и ќе ме побараш...

Поздрав драга и се слушаме во наредна прилика:back:

Ова е за другите.

Кажи им на сите, Кајгана, дека кога и да плачат навечер и мислат дека се најосамени на целиот свет, некој мисли на нив и сака да им помогне. Само треба да побараат помош, ако сакаат да ја добијат.

Кајги, ја би и правел
утре на скул прва смена :tapp: а шубо ми беше дома :smir:

Кајгано, I realized дека денес е поминат точно 1 месец од 4ти јануари. Не е ништо посебно денов, ама од денес секој 4ти ќе си го славам:)))

Да, не ми е добро воопшто :helou:

Помина страшното,сега следува најстрашното во Понеделник.
Чуствувам дека нема да испадне ништо...ама јбг...
Утеха ми е тоа што нема да бидам сама во тоа :pos:
Туку положив драга...тhats it.
Mи се јадат крофни.

Толку ти беше...
Гит :pipi:

ДК,
Уште малку ми фали да станам тревопасно животно. :je:

И така дедо ми кога бев мал ме носеше секој втори ден до самопослуга да ми купи од тие најголемите чоколада од пола метро, ако се сеќаваш. Ај, ќе се сетиш. Еволуираме ние постојано, некои сме свесни за тоа, а некои порекнуваат се што е иновативно.

Фатив конечно еден одличен биоритам. Т`ва ме аресе.
Ај, ако ти треба нешто, барај ме. :wink:

Кајги бе,па кај си бе ?? :) Дојде викенд,може малку да се дише и нормално вечер сакам да си имам одличен провод со друштовото. :)

Ajт,чао :back:

Драга моја,
еве ме у школо,убавооо си попоминувам,ич к*р не ме боли,баш и од школо го пишам ова,на македонски.
Денес сите испитуваат , ја појма си немам,али ако,да бидеме здрави и живи. :)

Драга

Расположениево ко времево ми се менува :) Денеска се чувствувам чудно но убаво....
Спасив глава денска на пракса, да ме прашаше ќе имаше смеење многу :)
Уште поубаво би се чуствувала ако некој се сети на мене! Кога сум веќе кај ова,
бар само да видам некого вечер сакам.
Ај има време до вечер.... Заминав сега
Бај :back:

Драга Кајги,

Како ми тргна годинава изгледа ќе снемам желби!!! :pos:

Уште една многу важна, можеби и најважната, ми се исполни... Денес кога ми се јавија да ми кажат не знаев што да кажам. МИ СЕ ЈАВИЈА! Не кажав ниишто, не побарав ништо! Нив им текнало на мене! Многу ми е убаво на душичкава дека ми се јавија сами, за да ми кажат прекрасна вест и делот кога ми нагласија дека сето ова е затоа што сум им помогнала кога им требало, а не сум прозборела ни збор. Замисли неа и требало прст, памтела дека јас сум и подала рака, памтела... Колку е убаво да си добар со сите! Сеуште сум збунета, си седам пред мониторов, зјапам во телефонов и не ми се верува колку убав период.
Знаев дека после лошиот период ќе биде добро, ама не знаев дека позитивот ќе стане суперлатив! Сега, додека си дремуцкам вака, се подзамислив ептен... кои желби ли ги замислив за оваа година?! :pos:
Минатата година беше многу тешка, како за мене така и за мојата фамилија, многу погреби, влечење по болници, неостварени планови, желби и најлошо нереализирани работи, со еден збор годината беше ужас. Да, оваа година е пресвртница! Секој во животот мора да помине низ еден тежок период, за да стигне до одредено ниво. Лани, емотивно го допрев моето дно, годинава, барем засега, го постигнувам мојот врв! Се` е супер! Кој би рекол дека работите ќе се одвиваат вака?!
Да, јас сум сеуште насмеаната мала палавка која се грижи за другите!!! Да ти кажам Драга, прекрасно ми е!
Туку, Драга, ајт гит засега, да си поуживам уште малку!

П.С. Никогаш нема да можам доволно да им се заблагодарам и да им се оддолжам на луѓето кои се грижеа за мене. Имав среќа во животот да имам прекрасни родители, прекрасна фамилија и најважно од се` дада која ќе ме сака и ќе ме чува толку многу!!! :back:

Kje ja iskrsham sobava, parche kje ja napraam jdjdieidnchikdgf
Neznaesh koja nervoza ja imam u sebe, pojma nemash !
A nemokjna sum da napraam bilo shto.
Ushte i telefonov me zeza odozgora kje go tresnam od zemja !!!
Da, ti se deram !

Драга, ми се спие.. Нема шанси да излезам, ќе си гледам филм =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom