Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Ијам ретардирано куче шо си замислува дека е трудно и дека има деца...
Лае зашо сака да јаде, лазе коа сака надвор, лае коа ќе излезе надвор за да ги исплаши сите потенцјални крадачи на нејзините замислени бебиња, лае коа доаѓам дома, лае коа ќе излезам од соба, лае на пилиња.... ЛАЕ!!
Ах да, и цело време сака да јаде.. ЦЕЛО ВРЕМЕ!!! освен краставички и марула, се може да изеде и да дое да лае зашо сака уште...
-.-
Само шо влегов дома, мафна два паи со опашката и у кујна се залепи и чека јадење.. Со едното уво нагоре, а другото на страна :pos:
Слатка е, џабе и е, пак ја сакам највише :pos: на страна увото... :pos:

Passed down to you..

Книгоманија го здрма моево итака растопено напатено кревко душиче. Ај - си викам - ќе прочитам ова и ќе прекинам. Ама не иде бе мамата. Т.е. не запира. Ај тоа, а што ми се иде некаде да се наѕверам со етанол? онака вино, филозофски муабеи и крај после да му нема. Најбоље.

So says Saladin...

Ода на бифето

Иаме најдобро бифе у цел свет. И околината.
Влагаш внатре и се осеќаш како Мануел (или Марица у зависност од полот) Rebelde Way бифе.
Колку што има за јадење - толку и нема да се најадеш. Форнети има дури бе. -.-
Пиво има 3 врсти, од кои само 1 наше, домачо али ракија нема. Ни за дезинфекција. Моеш да се исечеш од Гвидо на пример.
Кечапот повторно ке биде златниот грал. Или пак ке проработи фората со титовата штафета и доста брзо ке се движи тој толку посакуван доматен сос во тоа црвено шише...
Фрлаш уво на музиката и се осеќаш како на кое било место. Имаат купено од таа емпе-тројката, сите што ја имаат.
Како и да е - My бифе brings all студенти to the факс, and they are like - this is better then our...

П.С. Леле како се ложевме на оваа Миа...

images

Има период кога целиот универзум работи против тебе. Well, I'm living it now.

Оу драга...
Цела сум затната, шмркам ко Тони, носов ми е селска чешма, а плуќава свирче..
Само да не отиде таму, пак назад како пролетта.
Е тогаш стварно ќе треба да ги избрцам сите во бели мантили, како што они ми ги испукаа вените. Ќе си оздравам сама. Како што знам и умеам.
А знаеш зашо се разболев? Знаеш??
Од што не слушам! :pos: Е тоа е муабетот.
Секогаш причината за мојата настинка што ми ги корне живците и јаде бронхиолите е мојата глувост. Видиш ти тоа :pos:
Иначе фино ми е, знаеш времето не лечи, али смирува. Моево се смири.
Нека си остане така, бар тогаш нема да има потреба мангуп да се праам. :pos: Добро, бар не се жалам од шо празен ми бил животот.
Али мислам дека ја усрав ја работата на почеток уште. А и искрено, нејќум ни да ја попраам. Не ми мења и навистина се надевам дека и нема ни да ми мења.
И такој. Идам јас да дувам нос, да пијам лимон и мед, кафетин колд макс, чаеви и да чекам кифлички. Овој пат без руска. Ми прекипе од руска.
Ајде баац

Ne mi se ide u shkolo -.-
Ova chustvo sekoe sabajle go iam -.-
Si se tesham, denes so Damjan iam, pa ubavo kje si pominam, kao demek -.-
Mi se spie -.-
Se osekjam ko malo dete ^^
Aj prijatno, imaj ubav den denes, neka ne te napinjaat ovoe mng mng <3

Драга Кајгано,влегов во период кога ми се случуваат убави нешта... I like it :)

Драга,

Добро или лошо да го сватам сево ова?
Случајно или намерно незнам ни јас ама знам дека тешко мие!!! Да пробаат да сватат како се чуствувам не ќе беше лошо ама ич.
Ама ај.... :(
Ми требаа воздух да ме фати за да можам да размислам убаво, а и да заборавам на некои работи.

Чаос:back:

Драга
поглупав период од овој не сум имал во животот:toe:
спијам само по 4-5 саати, на школо сум прва смена, станувам уште кога е ноќе надвор, смрзнувам дур чекам автобус и згора на се.....се разболев :nesvest: носов ми тече ко луд, главава ми лупа од сите страни, а за грлово муабет да не правиме. е што сака нека биде утре не планирам да одам на школо (барем да поспијам ко чоек, ако воопшто успеам)

поздрав од болниот и ненаспан :smir:

Драга ...

што убаво ми доаѓа смеењево ... секој ден да ми е ваков би било топ! И дефинитивно додека не запознаеш некого неможеш да зборуваш за него. Топ, топ. Се ми е топ! :)

Веруваш во љубов на прв шамар, или да ти акнам и бокс? :icon_lol: Ултимативно изјавување на љубов... :pipi:

И не знам дали ти имам спомнато, ама многу го поштуем Игор Џамбазов, песнава му е крај.

Уште 25 дена. :icon_cool

Драга,

Мозоков ми е преоптоварен. Олку мислење не е на арно :) Важно конечно го завршивме проектот.. сега сум мирна. Уште утре ако ми пререче нешто, има во лице да и го фрлам, да си знае :)
Ај чао.. уште малку и идем да спием. Ако е 10:00. Бај.

:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom