Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Волку лош ден, не сум имала од дамна..
Очигледно сум заслужила и јас сум крива... кул.

Кајганче!
Е значи стварно, за ништо не ме бива.Се разочарав деновиве од себе.
Осеќам дека имам некоја тежина, која расте се повеќе и повеќе.Уште да откриев зошто и како да ја оттргнам додека не ме проголтала цела..
Стварно некад сакам да исчезнам од светов, на ден, два, за да видам дали на некого ќе му биде гајле, или сите само лице ми праат..

Ој драга,

Абе реков дека сум малер. Се погоди и он таму. Е ај утепај се Делинда:pos2:

Драга...
Да си легнам или не???Сепак не :)

Драга,

Го имам најновиот албум на Bright Eyes :vozbud:
Не можам да му се наслушам, редно беше...:music2::music2::music2:
Што убаво ми почна денот.

Драга Кајгано рано станав и денов ми почна убаво,сеа одам да научам за утре и да си бидам слободен после :)

Пушти пишти, види се себеси светиш. И како рече така бидна плава коса плави очи бела белина во позадина и ќе се сетам на сонот кога ќе поминам покрај тоа место. Заебана работа :icon_lol:.

Бев купив и се вратив, само изгледа го згрешив местото на два пати од кај да земам, па не е ни важно :icon_lol:. Тоа е добро кога се балансира доведува до рамнотежа, мерката на сите мерки кои што би требало да ги има. Имам уште нешто да завршам па после уживанција леганција пијанција и заебанција.

И песссссссссснааааааааааааааааааа:

Account deactivated...баш да видам колку време ќе издржам. Иначе денов тапа ќе ми е осеќам..:smir:

Драга Шенка,

И новинарството се претера, и борбата со криминалот се претера, и диктатурата се претера.

Драга... :))))))))))))))))))))
Јас само ќе ти се насмеам, не на тебе не си ми ти нешто смешна,
ама веќе пола саат имам оцртано веома глупа насмевка
Ааааааа :je::wub:

Драга,
Песнава е многу јебачка или мене треба да ми дојде.

Патем неделава ме очекува работа преку глава,ако не завршам се ќе ја запалам администрацијата наша ценета.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom