Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Појма немаш колку животни приказни се оставени на овие твои 600+ страни. Колку настани, лекции..
Колку емоции ти содржат постовиве.
Некогаш не знам како да се чувствувам кога читам, кога гледам како се менувале работите со текот на времето..
Како сум пишувала со оглед на тоа која личност колку ми значела... Како сум сакала да прочитам нечии мисли иако не сум добивала ништо...
Жално е, како луѓето те забораваат со текот на времето, како забораваат дека сте имале убави моменти заедно, ама со се мора да се помириме во името на подобри времиња.
најт.

Hater sum denes.
Site se maloumni i se sho kje kazham razbiraat pogreshno -.-
Nemozham da zaspijam od sho mi vrie -.-
Mi se ide da zeam da mlatam nekoj abe da go iskrsham -.-
Onaka, da se ispukam i da mi pomine -.-
Utre sum u shkolo, i toa mi stvara dopolnitelna nervoza -.-
I da, ushte si kenkam -.-
Polesno kje mi beshe barem toa da mozhev da si go ostvaram )':
Si plakjam za glupavosta, inaku sega kje bev srekjna -.-
Aj dobra nokj -.-

Лее брат тибам Dream Theater све избришав од мобилен за да стаам дискографија и нишо нејќам бе друго да чујам.
НИШО
Лее најбоље се жими се :vozbud:
Зависен сум.

Trapped in a hellish dream
Spinning past worlds unseen
And frightfully vanishing
Into the dark eternal night

:vozbud:
Не бе,ова е divine :vozbud:
Лее какви рифои сум пичел досеа,хроматика :pos:
Не знам зашо,мрзам хроматика али денес бев напален ко воле :vozbud:
Али ова DT какви рифови...:vozbud:
jizz_in_my_pantz

Into the dark eternal night
:vozbud:

Кажи нешто Драга, па макар и лага...
А мене не ми се спие! Проект не ми се прави! Ми се јаде! Книга ми се чита! Аааааааааа
И досадно ми е!
И утре не ми се оди у школо прва смена!
И не ми се учи за задутре!
И сакам распуст. Сонце. Топло.
:smir:

ДК.

Еве и јас, цел месец не сум ти пишал тука. :)
Почнав да спијам, да знаеш. Немав спиено појќе време, поради несоница, и очите ми беа како на џаоло напраени. И спиев скоро цел ден, а станав кога сите заспаа. :)

Ај сега да допијам кафево и седнам со книгата. Не, не е електронска, него е од оние рачните книги, за у рака шо ги држет.
Крајот се ближи, полека.
И после ќе пиеме без совест на грижа.

Моја драга и почитувана Кајгана,

Добарден. как си? верувам дека си арна... Нема да те замарам многу туку само ке ти пофалам оти денеска одам на 2ро интервју за работа и белким ке биде работта денеска. Как и да е, дрќи ми срека и коо ке си дојдам ке ти пишам шо направих. позз керко :back:

Драга Кајгана,
Сега станав од спиење, и се мислев шо да поручам.. И ево, само шо те посетив - ми текна..
Морам да одам, ке изгори маслото!

Кајгано многу ми е лошо
Мислев дека овој ден нема никогаш да заврши:(
Оф леле...
И денес тоа на Влатко од студентски прашања не му личеше...
Аааааа брат,нареден пат немој така...
Да додадам на тоа и главоболката...
Се е рамно на катастрофален ден.
Колку сум забраена.
Бетер од старците.

Па нејќе да е пак од времето ?!? А светов смрди, верувам на секој што ќе кажи, немам сетила за мирис..Не дека сум мрсулко ама пак го јадам бедот..
Кајги цела вечер не сум спан, ти ебам и синуси и се.. Другите ствари си се по старо, уште се чудам што треба да направам, мислам дека дознавам, но тоа сум јас и никад нема да се случи, па ќе си кинам нерви на празно..Зошто имам ваков немир, ваков ремет појма немам.. Бегам да учам.
Данкешн, јорс синсирли Фајнли..

Ќе му купувам вечер на џукелава градник и синџир, му бегав во двор по влечки и има малку снег кога сум се плеснал на земја се затресе дворот, реков да не беше под мене ама избегало две метра па квичење квичење бегаше од мене :icon_lol:.
Дај бе да се видиме озбилно оти ме заебаваш, прашувам можи можи, а кога можи тоа не знам. Уффффффффффф што да правам не знам ајде ќе почекам малку....

What makes people do all those things just to impress someone? All those desperate attempts just to get someone's attention... It's pathetic, isn't it?

Ми го скршија сонот денес мала, а баш ми требаше .. Али океј сум, бесот не ме дрма. И знаеш што, on second tought, поарно е вака ќе си легнам порано денес. Утре кршам лед, полагам прв испит - ЕКОНОМИЈА !!! <3 <3

ПС - Џ.М. Кејнс опасен тип бил, ever heard of him ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom