Ја ко шо знаеш ретка сум тука ама ете знам да те изненадам, абе што кур им е на овие од ЈСП со афтобусиве ? да бев мушко и со муда ореви имаше да ми се напраат, абе слушнале тие за греење или до кај се со работава на северен пол па огин ќе запалеа у пм.. Второ зашо бе зјапаат така тоа вампирките у афтобус, се зазјапала една уште малку да и речев што кур сакаш бре жено што очи вадиш у мене, тоа или се у тежок степен на климактериум или не се ебани ко што треба, додуша бааги патат од нередовен секс, мажите само тука на форумов се силни драга а вака у кревет излгеда тешко се наоѓаат, трето у банка како јагода на шлагот, комерцијална си напраи финта со вратите и сеа простата ни раја не знае да чита упаство него ко вол за слама тегнат, му викам на еден вампир алоо чиче полека чекај зелено да сфетне па тогаш влечи, и старецов абре ако не тегнам никад нема да се отвори се изнадра човекот оф боже си викам што се држи земјава... и битно со тоа сите у еден ред очи некој ден ке си извадат кој бил последен, па ги пцујат жените на шалтер спори биле, што им се криви они коа тие од другата страна што се незнаат што сакаат и што цел имаат што застанале таму.
Нараво учение, од 1 до 5 во месецот никако у банка пензии коа се даваат, ем смрди на старци ем неможеш редот да го догледаш.
Така драга малку нервозно летеров али морав оштро не ја бива вака!