Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Mi izvana sjaimo iznutra sve je pusto,
takva je valjda nasha priroda i drushtvo.
To je nasha priroda i drushtvo,
nek se rodi djete al neka bude mushko!

Неменливи ни се и местата.

Драгаа,

Нек иде с`врагом све :cry:

Пријатно!

Драга,

излегоа лажговците на виделина:pos2:
Ииии, да..
Преморена сум веќе од се :(

Драга Кајги,

Само да ти кажам дека, после оној хаос од вчера, мислам никогаш ништо повеќе нема да биде исто! Ем поради фактот дека се` е слично, ама ништо исто, ем поради фактот што она беше кулминација од 29.12 па до вчера! Се` заврши убаво, ама и сега се` што почнува е убаво. Драга, ако годинава продолжи вака ќе си умрам од смеење. Како да кажу... ризик јак, мила душа, па и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш. :toe: :pos: :pos: :pos:

If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee.

Навистина не можам повеќе! :pos:

Драга,
пак јас ...
Се изненадувам од тоа колку внука ми пораснала со мислењето. Има само 8 години, а веќе размислува како повозрасна - цела на тетка и, се гледа од далеку.:pos2: Само се надевам дека нема да има живот како мојот, а како што стојат работите тоа се повеке ме плаши. Ај доста за внука ми.
Ај сега да ти се пофалам дека ги положив тие предмети што ги полагав и сега ми останаа само испитите, затоа што нели не може се да биде на колоквиум туку мора да те мачат.
И доста беше дремење кај тебе, идам да го досредам текстот и да го објавам на Википедиа. :toe:
ај поздрав:pipi:

Хахаха вака не сум се смеел со години.. дур сум заборавил како се смеам. Уф мислам дека дури и оздравив од толку смеење..хахахаа

Dear roll it, light it, smoke it !

Се што сакам у моментов да кажам го кажува и песнава подоле, затоа да не го тупам со долги постови Драга кајгич стил ала HITCH и сличнитe на неа еве ти. :wink:

Драга,

После цела недела денес конечно видов бел ден! Ептен се израдував што носев фармерки а не пижами или тренерки :pipi:
Од утре ќе имам busy week! Замисли, ќе одам до Штип и назад само за да си го земам индексот :kesa: Е така ми е кога сум родена заборавенка...500ден. отидоа у вода ама тоа е, како што би кажала мајка ми-ако немаш у памет имаш у ноге! :pos:
Сега уште малку па ќе си пуштам некое филмче, се двоумам дали да го гледам Black Swan или La Tigre e la Neve...ама мислам дека вториот ќе го пуштам, расположена сум за нешто италијанско а и Роберто сигурна сум дека ќе ме насмее :)

Драга

:pos: :pos: :pos:

Коа деновите, а и ноќите богами, ти се убави ко моиве, дури и се забораваш учејќи и не кенкаш. :)
Убаво ми е скроз. :)

Драга Шенка,
Браво за мене. Цела вечер да мислам дека Сусаро е Пикасо и да му дрндам на детето дека е провокатор ( фала што се разбудив со мислава Господи). И за Шопенхауер му зборев маааајкооооо!:tapp:Не за џабе ми рече ептен хипер, ко на дрога сум била. :kesa:

Ме мрзи да одам до Веро да купам Оранжина, ама до вечер ќе ме одмрзи.
Некои работи прават да се чувствувам толку добро, што едноставно не може да се грешни. Како 12 часовно журкање на пример... Поздрав од автобуската, сликите ќе стигнат покасно.

На 12 ти, ми џитнаа да покривам настан во Метрополис арена. И ништо немаше да споменам, ако не беше толку посебно - Фолтин Фолтин Фолтин!!!:vozbud: НЕ, НЕ МОЖАМ ДА СУМ ИНДИФЕРЕНТНА КОН ФОЛТИН. Овие Арханѓел, шо знам, ама Фолтин - (Бранко, кај си бе Бранко бе). Решив - и да умрам и да загинам од клаустрофобија и не знам више што, јас ќе бидам во прв ред. Решено е тоа!

Мала,
бев на најубавото место:wub: Може беше сон ама местото беше прекрасно! Недопрена убавина креирана од природата... Знаеш дека може ке пробам да го нацртам, знаеш? Само се надевам дека нема да заврши во купчето започнати, а недовршени цртежи. Уф... да можеше само да видиш, сеуште не ми се верува дека сум можела да замислам такво нешто.

Ах Драга,
Колку е најубаво времево надвор. Пролет :wub: Да можев да излезем да прошетам сега... ама ништо. Се надевам дека утре ќе биде исто вакво и уште повеќе се надевам дека нема да се зезне работата како вчера. Уште една недела имам од распустов пааа.. :(
Ај лав јуууу!!! :back:

Драга Кајгано денов ми започна супер,времево надвер е океј па ќе изиграм некоја партија фудбал.... :)
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom