Draga kajgana,ti blagodaram sto go odvlekuvas moeto vnimanie kako nikoja druga devojka,gledam razni g'zinja,ubavi gradi,zgodni zenski,no nikoja ne ja posakuvam i ljubam kako tebe.Nikogas go nemam videno tvojot lik,a te sakam,se zasituvam so tvoeto postoenje,te miluvam so pogled,ova definitivno e ljubov,no kakva?!Dali e ednostrana neispolneta ljubov,dali samo jas ova go cuvstvuvam,ili mozebi i ti me ljubis mene....Koga me(BANIRAA) napusti na 3 dena,mi se cinese kako da bea 3 godini,so netrpenie ja cekav nasata povtorna sredba,plasejki se deka mozebi ti ne go cuvstvuvas istoto,deka mozebi nemozes da me gledas so poinakvi oci,deka megju nas moze da postoi samo prijatelstvo,plasejki se deka ne ti nedostigam jas kako ti mene.Draga kajgana,ova e moeto ljubovno priznanie kon tebe,plasejki se od odgovorot zacekoriv kon ovoj pat,bidejki povekje bi se kael da ne storam nisto vo vrska so ljubovta koja ja cuvstvuvam kon tebe,otkolku da me odbies se resiv da go otvoram moeto srce,bar taka ke znam deka sum probal.DRAGA KAJGANA,TE LJUBAM I SE NADEVAM DEKA TVOETO SRCE GO CUVSTVUVA ISTOTO,SEGA TI SI NA POTEG,DRAGA,SE NADEVAM DEKA OD SEGA KE MI BIDES LJUBENA KAJGANA!:wub::wub::wub: