Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, вака сеа. Викаат за празников се играло комар. И ајде да го испочитувам тоа, им се приклучев на другариве во покер (иначе никогаш не се коцкам). И прва рака правам фул хаус, и одам ол ин. И ми вади покер со десетки бе, не е можно. И ај играј после..

Заминав на спијање сеа и не ме барај до утре вечер...

Драгаа

Ми се падна паричкатаааааааааааа :icon_bigg Јухуу !
Ај чаос сега

Те сакам :back:

Уморен и напорен ден беше ова драга.
Конечно уплатив и средив се што требаше да средам.
Убаво ми почна и старославската нова година.
Хев а најс деј.:pipi:

Драга Кајгано
Повторно сум во тек со времево :) (компјутерот ми беше аут неколку дена)
Иначе вечерва чекам именден,повели на гости :back:

Драга Кајги...добро утро..вчера си дојдов од планинарење мавнав 2-3 поста и саи легнав...иначе 3 дена на планина тиква бевме цела екипа..па види јака работа не е ко кај нас тука..опи се глава да те боли...абе пиеш си легнуеш другата ден станувам ни глава да ме боли ни нишо..здрав прав..се на се убаво..се подкарав со еден другар..му напраив една шега...му лупнав лук сецкан во перница....(пијана работа) и вечерта страшно смрдеше и солзи му течеа и не моеше да најде кај е лукот....е сеа втората вечер ја се напраив статива..па ибриков мене ми лупналл кромид лук у перница..среќа пијан бев па си легнав по чоек и нишо не сетив...е така..ај поздрав

Прв пат ми е некако криво што си одам од Скопјево...

Имав неколку многу интересни средби, се видов со пријателите што одамна не сум ги видел, запознав многу нови лица а неколку од нив ми оставија ептен убав впечаток. Се нашетав на кафиња како никогаш до сега, а имав и неколку убави контакти поврзани со кариера.

Градов кој што никогаш не сум го сакал сфатив дека бајаги се изменил и тоа на подобро. Има некој нов шмек што ми се свиѓа или па јас сум во некое такво расположение :). Ми остана малку криво што ноќниот живот не го осетив во обем како што планирав но се на се многу позитивен престој така да на пролет нека биде уште подобро :).

Кајганче!
У пи*ку матер со испитиве више, божем да запнам да учам, еве денес скоро цел ден, очиве црвени абе да заплачам мислам крв ќе плачам!Колку и да сакам(морам)да учам се нешто мора да ме спречи!Ќе ослепам уште малку јеботе:@.Морам малку да ти се жалам јебига, не е секад розе.
Мило ми е што надвор малку се стопли па за рифреш ќе одам да шетнам, иначе ќе заспијам уште во 21.Мора да се издржи, ќе се мавне едно еспресо па цела ноќ ако треба будна ќе бидам(јеа рајт).
Баш сеа најдоа да ме викаат по кафани и искачања-.- Коа иам за учење!А коа неам, нигде ги нема!:@
А да, и уште нешто.Никад више не нарачувам во Гирадико гиро, пошто: 1.ти го носат ладно 2.не ти ставаат нит салати, ниту пак кечап мајонез или слично(иако си рекол све комплет) 3.све изгорено ти е месото а и лепчето.Гирадико, дефинитивно аут!Златно Беко..сите ми го зборат никакво е, вакво е такво е.Мене ми се свиѓа, е!Бар знаеш што ти ставаат и знаеш дека ти се исплати за парите.
Океј, постов требаше да биде помал.Се враќам над книга пак, со уште една шолја кафе.

Драга,

Да искачам во град или не ... се мислам ... веќе требаше досега да почнам да се спремам ... ме мрзи ... плус си го стискав лицево од некоја нервоза ... црвенила си направив непотребно .... ако одам - да знаеш ќе одам во Чаршија - ќе се појавам на 1 саат и ќе си одам ... а може и ич да не одам ... оф мори мајко ... да и имав маж, детенце ... а не сега ... на стари години во град да се акам

Ај поздравче

И алкохолот не е тоа шо беше мала .. Цел ден си мислам дека е недела, не знам шо ми е. Синоќа ем роденден, ем Стара-Нова Година - многу поводи збиени овој месец, ептен густ распоред, па ќе видиме до кај ќе тегне пајтонот. Скопската екипа и синоќа се покажа во одлично светло, Дизниленд е овде јбг :) . Вечер не излегувам, филмчиња ќе има .. Аххх тоа душманското пиење, лошо лошооооо ! :jaj:

Драга...
арно е и кај мене
утре ке одам на Пониква...
а и да....
мразам коа една работа ја разбирам,а не можам да ја објаснам.
Тва би било се за денеска.Поздрав,нема да се читаме 2 дена.

Мала,
ке те паса ма? Ја еве петочно по домче:icon_lol: Мирна куќа, уште помирна глава :) Бреј што работа само си завршив денес :) Еј полесна сум за негде 150 пријатели на фб, негде пола саат штракав. -.-
И да, идам да гледам филм некој, може и два, па се гледаме покасно.
:back:

Oh, an exciting Friday night indeed. Но не можам да се жалам, вчера беше одлично :) Денес е прв ден од распустот, а да станам пред 3. Карти земавме. И станав пред пола саат, како да спијам сега? Oh, I'll try to figure it out.
:smir:

Драга, ааааа премногу ми е се измешано. Се е во ред, се додека не седнам да размислувам и тогаш самиот си правам да тонам. Си ја вратив силата за книги. Ми требаше инспирација ја добив и сега ??? Сјебано ама убо сјебано ми е се.. Fuck it. I do not smoke anymore... Can't wait for Feb to come. Би требало да смени некој работи, но ќе видиме има време :vozbud: И на крајот измешан пост без никаква поврзаност - класика од моја страна... Фала ти =)

кајгииии
да ти кажем вечерва бев на владо јаневски си пројдооов најубоо на цел свет романтике шмекање едно друго од све по малку имаше ама тоа е тоа мора па људи смо господ за тоа очи ни дал да видимо све :P и таке само дојдов да ти се пофалим и идем сеа да спием ако успеем
ај позз :pipi: :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom