Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тмтрнтр ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј, тмртннрррм ајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј, трмнтрррррррм ааааајјјјјјјјјјјјјјјјјјјј..........
Има француски клуч има и македонски клуч, ако сите други алати не можат да завршат работа тука е македонскииот клуч со тежина во просек од 7-8 кила, човек мава со него и уште да слуша бурек јадење удри посилно не ко по мадина......

Драга..
Се пронаоѓам како многу несериозна личност во однос на исполнување на обврските, додека другите мислат дека сум врло запослена околу тоа што тгреба да го напраам, а времето, секако дека не е на моја страна. Ме загрижува фактчето што ништо не ме загрижува. Пак сум тепсија, по којзнае кој пат. Иии опет. Сфаќам дека ги создавам нештата само ради реда, а не поради тоа што навистина сакам. Дури и немав некоја посебна желба упатена до Дедо Мраз за Божиќ, а ни за да ја лупнам на дното од шољата за кафе. Се чувствувам како растение. Не сакам ништо, не ми треба ништо освен вода, храна ( во случајот - ѓубриво ) и некоја зараза која што е посилна од мене. Самоконтролата и смислата за сфаќање шеги ги изгубив наместо да ги зголемам. Може ќе се вратат пак, добредојдени се. Премногу се оттуѓив од се. И убаво ми е вака, сега почнува да ми станува убаво. Дали тоа значи дека се уходувам на промените полека полека врска неам... Коа премногу ќе се зближам, тоа би било уште една промена.
Ете драга ми скурчи веќе да сум ваква у периода пиемеса.. Ми фали коа вриштев на секоја ситница и си ги корнев нервите ко влакненца косичка.. Ама видиш сеа сум равнодушна. А може и само равна.
А инаку, ми годи да ги слушам Таченгоу цело време. И оној стар рок најубав на цел свет. И Декстер сонценцето. Ајде нека помине и утре, па... пак истото коа ќе видиш. Баш истото (:
Ајде биди ми така, као што секогаш си. Разликата меѓу мене и тебе е што ти не се мењаш. Тебе те мењаат.

И Декстер сонценцето.
Мене ми е месечинка:back:

Иначе мала ок беше денес, ама мораше ли баш да заврне додека идев накај автобуска, а после нормално да не капне. Ајт нема везе, не накиснав многу, друг пат кишобран и по сонце ке носам!
И така, си завршив работа за денес, сега ке видам со што ке се бафтам.
Бај, бај.

Го стаив Hobbes како привремен аватар.
Ама некако не ми се мења сеа.
О, да...note to myself:
- Чилај човече...Еден е животот.

Колку убаво.
Ми ја испија Коката Кола и Швепсот.
Си ја сушев косата со фен.
И...ми ги дојадоа чоколадните бомбони.
Кул.
Сад ке пијам топло чоколадо пошто милите ми гости се испија.
веке не пуштам никого дома.
Трајче се ожени...ке има свадба,едвај чекам.
Кутрата му невеста,што се нема да трпи.
Ајде,одам да мрчам наоколу.

Драга, цел ден сум вака :kafe:
Се надевам дека утре конечно ќе излезам од дома да вдишам чист воздух.
Преку глава ми е од чаеви, апчиња, сирупи...:nerv:
Да го испијам чајот па ќе пуштам некое филмче.
Вчера го гледав The Hottest State.
Филмот е :zver:

Драга Кајги,

Денов беше супер! Овие треба да се братат од будалија :pos: тај само да се напиеле, ама не к`о мојот :) Утре треба да досредам уште нешто и да ја прославиме и Василица. Како ни тргна... и празници и делници славиме. Времево не е лошо, ако има магла, помалку коли има. Сите се плашат да возат :pos: после женските биле лоши возачи. Комшииве одма ги паркираа колите у гаража, демек на сигурно. :pos: Мене ми се пие нешто, ама ме мрзи да се мрднам од кревет, веќе сум уморна. Тротата се погоди, никој нема поим како, би рекла со финта, ама ниту јас не ја знам финтата. :pos:
Драга, ајт ќут сега!

П.С. си знаеш... некои работи не се менуваат! :helou:

Јоу
Имам нова фризура:icon_cool
Пократка за некои 10-15цм.
Слушам ептен добро радио и шо е најважно ич не ми е ладно.
Слушај ова
Убаво песниче.

Драга ...

што да ти кажам ма, од среќа неможам ни да пишувам ... жими се, одамна вака не ми било!!!!!!!!!!!! Утре на истото место, во истото време и имам чувство дека најубаво ќе биде :)

Значи ќе му пукам у колено на интернетов! Значи не може да е поспор, значи нервите ламбада ми играат, башка сум во ПМС! :nerv: Значи, како да ти кажам, ама евентуално нервозно се осеќам во моментов, да ми се обрати некој мислам дека ќе експлодирам!

Фаламногучаопријатнофакофпмс!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom