Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Среќни празници,Божиќ го обожавам,пијам пред цела фамилија,а они глумат дека пијам сок:pos:
Песнава ја обожавам
некои ми недостигаат,некои не,треба да се приберам,време е :)

Драга ...

најубав Божиќ до сега ... и најсреќен. Денеска летам цел ден!

......

Неее не му е арно на луѓево ......
........ :mist:

Драга Кајгана.
Плачев на реклама.
Дали сум нормална ?

Денес си ја добив единаесеттата дупка во задникот. Колку празнично, нели.

Wish meh luck, utre da si kupam ubai patiki i da ima popust.
Drugo, fala ti sho gji gledam starite lugje okolu mene kakvi sho si bea porano, prekrasni, radosni i ubavi (:
Bez muki (:
Mnogu mi e srceparatelen postov.
A, da !
Pomina denes, ubavo glumev xD
Sum stanala "karakondzula" -.-
Oh that's wut mum says...
Vistina, ne sum vunerable vishe i ne kjenkam koa nemozham eden del da otsviram, nego treskam po klavir. Ako ! Mu vrakjam izminative nekolku dena shi ne me slushashe !
I taka...
Kje ti pishev "te sakam" sea, ama skuzhiv deka ne postoish, a i toa ne e za sekogo -.-
Aj mrsh !
Glupacha si -.-

Zabiraiv da ti kazham !
Vo ponedelnik kje se ottarasam od tezhinata na glava sho ja nosam vekje godina i 3 meseci. Kosata moja. Kolku da te izvestam, poshto toa e dosta bitno za mene.
Aj chao :*
(pakzaboraamdekanepostoish-.-)

Кој пичку матер на блуз, на блуз на блуз после неколку испиени дупли коњаци блузот и џезот ми се мешаат дали блуз или џез не се знае....
Е сега гледам едната пија коњак и другата коњак со пепси јас порачувам дупли коњак, арно ама мезе нема оти наше маало учени сме со мезе пијачката, пример кога се пија пиво пред кооперација мези салама со вагета а друже? А. ми вика за тебе другар ти Бог да го прости будала беше, што да речам беше, ајде доста многу сум сентиментален од блузот па љања јадам. И станав отидов зедов две Милка чоколади од оние со јагода оти други немаше како вистински џентлмен а тие се изненадија од гестот :pipi:. Заминавме од таму отидовме ваму и слеговме долу кај што се пуши во визба како во подрум, ко че видам што че видам сите ми се познати, З. си најде другарче пијано беше па го муабетеше многу, ми вика дека ќе му ја шлакнел една, немој бе остави го човекот се напил малку ич не е дружељубив и то не му ја шлакна толку :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Е што ми фалеше да не пишувам многу многу во дневников мој ова време, ајде сега бидна.....

П.С. Ваму долу Б. ми украде една коцка од Милката, назместо фино културно да праша тој без прашање.

Њами ручек, романтична вечер покрај камин и пуно љубов.
Се осеќам малце размазено со изненадувањава во последно време, али не ми пречи.
Окезена сум секоја вечер коа влагам у соба и секое утро коа се будам. :wub:
И драга, be aware, осеќам насмевки позади грб :icon_lol:

''Драга'' Кајгано не ли ти е доста од тоа разни луѓе да те пунат со разни срања?!?!?! Just end it already!!!

Драга КајганиЧке! Прв пат ти се обраќам со мојата исповест. :):):):):):) Морав веќе еднаш. Абе зашшшооооо само тачки ми се лепааааааааааат, амаааааааааааааааааааан?!!!!!!!!!!!!!! Зашшшшшшшшооооооооо симе има девојкааааааааааааааааааа????????!!!!! Зашшшшшооооооооо несакаааааааааааат овие мои крокодили, кокошки и најубави зверови да одаааааааат на драм енд бејс у капан аааааааааааан? И зашшшшооооооо е толкуууууу ебанооооо скап билетот до миланоооооооооооооо, дај најди ми купец за карта од систем оф а даун за само 70 евраааааа, пошо ако ми пропаднат ке се наебам сама у гз (ово боље у мисла, него ќотек) ! Абе дај најди ми некој да ми донира карта за у јамајка у 1 правец, таман е! Благодарам, што ме ислуша, а за желбиве накнадно

Цел ден поради женски песна ми се мота у глава...
Шо ќе се прае, тоа љубовта е болест никогаш нема да се заљубам, (исклучок на тајтл) се обидувам да и кажам на некои личности ама не го сфаќат тоа... јбг секакви ѓи има....

Драга Кајгана...
Среќен Божиќ и остали празници. Како ги мина? Јас супер. Кај мене се падна паричката. Веќе втора година по ред, се надевам дека и оваа ќе биде добра како претходната. Друго ништо ново кај мене. Освен, нели, новата година. Која не промени ништо.
Денес е 8ми Јануари. Денес е роденден на една моја многу драга личност. Сакам да и честитам во живо, но знам дека тоа е невозможно. Да беше член на форумов тука ќе му честитав, но ете не е. Пред една година се беше поинаку. Не дека беше сјајно, но барем работите можеа да се сменат. Сега е предоцна, за жал. Живеам со капка надеж дека еден ден нешто ќе се смени, се ќе биде поинаку...но повторно се лажам. Мразам кога работите се излезени од моја контрола и не можам ништо да направам. Само можам да чекам, и да чекам...а не сум многу добра во тоа.
Добро, сега малце нетолкудепресивно. Утре конечно одам за Скопје! И јас, како Тинуле погоре, се надевам дека ќе си купам убави патики. Because that's one of the things that make my life worth living - нивното Височество Патики. А ако поседам уште малку, може дирекно сабајле да си тргнам :icon_lol: Затоа тшаоу!
Љубов, Елена. :smir:

Драга,
сериозно морам да почнам да спијам ... или барем да се обидувам да спијам и да учам и ... да престанам да гледам серии.

Драга Кајгана
Дарко другарот на бадник вечерата ја голтна паричката :(

Кајгано, new goal in the life!!!

Visit Brazil (Rio de Janeiro)...

Доста е за оваа година од некои посебни и поголеми желби. Друго ништо итно не ми треба, ама ова... Ах, камо утре да можев да одам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom