Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга, ај ако сакаш речи му на одвратново чувство да си оди!!!
фала, приетно.

КајганоУ!
Сори шо ти се дерам малце. Ама тотално се разочарав од денешниот ден! Ништо од патиките, ништо од се! Па зашо бе КајганоУ? Знам дека малце ти се истурам а ти ни малце не си крива, али не е фер па! Па нели кај мене е паричката? Па ајде сега не биди педер!
...And now we're talking. Значи се на се катастрофа ми е денов. Се ме боли, ладно ми е и ми се спие. А и во последно време некако депресија ме фаќа. Можда затоа шо ме чека книга од 350 страници за учење, можда оти facebookот си го избришав...Најверојатно ќе е првово. И сега стварно многу ми се спие.
Ама пак те сакам, Елена :smir:

Ја се откажав од све, значи еспресо, значи цигари, значи џоинт. И сега сум у депресија.

Драга,
Јако ми е, се читаме во наредна прилика..

Драга,

У пм све нека иде. И периодов и ситуацијава во која се наоѓам и све!

Чао.

ДџК

Како бе да му објаснам да луѓево да ме сватат, стварно незнам... Кај мене постојат два модој ко ќе сум излезен. Мод кога сум излезен да се напијам по некоја со екипата, и мод кога сум излезен да бркам женски. Притоа двата модој не се мешаат. И како сега јас да му дам до знаење дека сум во празничниот мод за јадење/пиење? Мирис на бочва измиксан со скара и кромид, неверувам дека на некоја ќе и се бендиса. И тогаш Лазар ми рече мене: Ааааах, не.... да се вратам на муабетот. Неможам да разберам, некој цела година седел со скрстени раце, и бил посматрач, и сега наеднаш му иди брилијантата идеја, дека ќе фати женска баш за Н.Г. или некој од празниците што следат... Свашта.

оо Драга ...

за утре држи ми среќа да го видам :)
Го мрзам времево, ми создава болки во нозете гррррррррррррр!!!!!!!!!!

Денес ме разочараа,за прв пат по незнам колку време.
Имам работа,немам многу време,само да те поздравам.
Се си земало делот.
Ах...ке настрада некој гледам.

Драга жута...
Како си ти? Па и јас така некако.. супер.... денов многу бавно ми врвит.. Ко шес дена да чекам... Јас ево дојдов да видам како си ти и да ти кажам да не се сакалдисвиш шо нема да сум тука една недела, знај - ќе те мислам...Ќе ти праќам бакнежи од Трансилванија. Кис
Deine K:pipi:

Драга
Не ми текнува дали сум ти пишала у новава година
Ако не, си се сефтосувам кај тебе. Па за арно, за убаво нека е (:
Јас ќе си станам површна, ќе се замарам со нокти, фризура и штикли и топче ќе ми биде.
Ете така. Ајде бај

Драга

Ова со досадава не се излага на крај! Јас навистина не знам како ама во најкраток можен рок мора да се изнајде решение за неа.
Тивка пријтана вечер ко создадена за шетање а јас дома ќе си седам -.-' Ми се шетаааа паа... онака ептен најмногу :)

Баај драга:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom