Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Многу сум тажна. Зошто колку и да си искрен и добар, секогаш излегуваш во спротивно светло во очите на другиот. Колку само се трудев и му покажував во сите овие години дека го сакам и дека е единствен за мене. Ама зошто, вика дека верува во мене, а го покажува спротивното. Сакам слобода, ама не слобода без него, туку слобода да не ме контролира, зашто ова е мој живот и сама знам што треба да правам. Знам до кај е границата. Само во колку ситуации сум била да го изневерам. Но не сум го направила тоа, зашто не сакам да го изгубам но тој не го цени тоа, се лути за глупости. Не знам дали она што го чувствува за мене е љубов или опсесија. :(

еве една песна која сакам да му ја посветам нему

--- надополнето ---

Драга,

Многу сум тажна. Зошто колку и да си искрен и добар, секогаш излегуваш во спротивно светло во очите на другиот. Колку само се трудев и му покажував во сите овие години дека го сакам и дека е единствен за мене. Ама зошто, вика дека верува во мене, а го покажува спротивното. Сакам слобода, ама не слобода без него, туку слобода да не ме контролира, зашто ова е мој живот и сама знам што треба да правам. Знам до кај е границата. Само во колку ситуации сум била да го изневерам. Но не сум го направила тоа, зашто не сакам да го изгубам но тој не го цени тоа, се лути за глупости. Не знам дали она што го чувствува за мене е љубов или опсесија. :(

еве една песна која сакам да му ја посветам нему

ааааааааххххххххххх драга моја!!
ми се дешаваат ствари кои се многу онака на велико бедни!!!
ааарррггххххххххх!!!! се нервирам онака масовно!! да ти се плукнам у совесниве луѓе брее!! све некои опасни смотани глупи надрогирани фаци!! немоеш да напраиш муабет на раат а да не те праша 52 пати " шо рече,шо рече" u pm!!
да ти кажам прао у задње време некако нишо не ми е натенане!! се ми е некако у брзање,у хаос, тееееее да ти се плукнам у животоф!!!
збори насекаде дека ме сака а се понаша као да не постојам!!
збори дека мн ме сака, дека сака да ме види а он некако те е заинтересиан те нее!!
сељак -.-

ааааааааххххххххххх драга моја!!
ми се дешаваат ствари кои се многу онака на велико бедни!!!
ааарррггххххххххх!!!! се нервирам онака масовно!! да ти се плукнам у совесниве луѓе брее!! све некои опасни смотани глупи надрогирани фаци!! немоеш да напраиш муабет на раат а да не те праша 52 пати " шо рече,шо рече" u pm!!
да ти кажам прао у задње време некако нишо не ми е натенане!! се ми е некако у брзање,у хаос, тееееее да ти се плукнам у животоф!!!
збори насекаде дека ме сака а се понаша као да не постојам!!
збори дека мн ме сака, дека сака да ме види а он некако те е заинтересиан те нее!!
сељак -.-

Panta rei...велат, се` тече, се` се менува...ама некако не ми држи вода теоријава. Некако како некој да сака да ја побие оваа теорија докажувајќи го спротивното. Колку ли само пати си помислив дека ете, можеби навистина ќе се промени нешто... И толку многу пати си се разочарав, дека ете, ништо не се менува... Толку ли е тешко бе!!!
Никако не можам да разберам некои работи... Дури и кога ги разбирам, не сакам да ги разберам...
Во мојот свет нештата се поинакви од оние што секојдневието ми ги носи.
Јас сепак ќе продолжам да сонувам...

Драга, трет ден не можам да ја симнам температурава подолу од 38. Не е фер, ништо не видов од празнициве.:(

Драга..

или јас се заљубувам или полудувам, не знам што е :)

Многу работи кои ми тежеја веќе неколку месеци беа кажани денес, се олеснав ко тврда столица да сум имал :))

Се враќам од оган и вино црвено. Не за друго убаво е човек да се насмее со пријателите...
Ајде сабајле чекам коледари...:)

Не знам зашо се надевав уопште дека може Тони да тепа.

Еееее драга јас ќе се нервирам и ќе чекам, а таа ќе си ја прчи и ќе си гледа филмови, и на крај јас ке искочам крив за нешто...Тоа ти се женишта

Ми пријаат убавите зборови, тоа е... Готово, се предавам. Убавината е во тоа што доаѓаат од луѓе кои не ти мислат лошо и немаат причина да те лажат... Башка, возрасни.. Некоаш ми иде у несвест да паднам, да прснам од смеење или плачење... зависи од моментот... Али океј е, верувам во себе и знам што зборам... Ме бива... :pipi:
Цветам, како бел голем цвет :)
Ох, убав ден..
Цветен и сладок... Со големо црвено срце...
И убава насмевка :)

Освен делот кај шо читам логови...
Note to myself: не читај логови.
good girl.

Мислам дека е време да спијам Драга, а и други би се согласиле со оваа мудрост ;)

Драга,
денов беше долг и преубав.:pipi: Не ми смета што сум уморна, ми се чини дека и да легнам нема да можам да заспијам од среќа. Се видов со старите другарчиња што не сфаќав колку ми фалеле дури не ги видов:pipi: Доста ти е.
Сакам те:back:

Кајгиии
Добро утрооо
Колку е добро незнам...ама знам дека е Б'дник и дека вечер ќе се преправамо и затоа сум многууу весела другото све е мање битно се средуе тоа :) :pipi:
Ај сеа позз идем да јадем па да видим за вечер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom