Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
Јас сум Т и сум антиталенат.
У све.
Истотака и најголема мрза.
Што ги усерува стварите на крај. Место јагодче на шлагот, гомце.
Ај чао.

Едит: си добив награда денес, утре ќе си ја зеам
лалалалала
си се израдував финичко (:
Ај сеа стварно чао, се селам на друга столица.

Драга,
уште овие 24 часа да минат, и мене више сонце да ме огрее (ауч).
Утрешниот ден го чекам од повише причини, и се се убави! Јејеје:je:
Денес те сакам, знаеш?:wub:
:back:

Драга К,

имам 900 страни материјал, од каде да почнам незнам! Т
Тоа е само првиот предмет... и после викаат дека не сум учел бе :)

Досаден ден, стварно досаден, монотонија владее!

Море џукела ова питбулов секоја ден бара јадење :icon_lol:, Вака мало слатко изгледа кога ќе им кажам што раса е сите мислат којнае колку страшна раса се, некни го скапаа малтретирање децата ги лижи ги гризи за уши лудило :icon_lol:. Прашав за него нешто додатоци суплементи нема само млеко ми рекоа а барав и ремче и за тоа мало А. ми викаше да не сум сакал и гума да му врзам на лозница пак да рипа да ја фаќа :icon_lol:. Не квичи повеќе се навикна, само по мене кога ќе го сместам квичи, на вујче ќе му дадам задача куќарка да му направи а овде има бокс да му направам јас :pipi:, само уште мало е ќе ми го украдат не го оставам само надвор....

Супер е кучето како крт секаде се пика и се го интересира...

Убавина времево тивко си врни иако не е сезона за вакви врнежи супер е, исправи ја главата гледај право облечи кратка сукња и длабоко деколте, да ти ги видам нозете и дел од градите а не вака, којзнае што те мачи и тебе....

Уживај уживам уживаш...

Проклетство си. Зарем мислев дека годинава ќе заврши поинаку? Ајт, те оставам.

Џабе ги лажам другите кога се лажам и самата себе дека не ме боли главата.
Каква главоболка ке беше тоа?
Ах драганче и мене не ми е лесно...а богами и на тебе.
Сум заборавила како е да се живее без главоболка.
Ако ништо друго бар се тешам дека ке ми помине...некогаш.
Утре полагам,и после ке биде друга приказната.
Бар денеска се израдував на една работа.
Ке ти кажам некој нареден пат,сега не.:vozbud:

Ајт.

Драга,

Не знам што се запнал дечко ми да се видиме па да се видиме, никогаш вака не инсистирал. Има и други денови ќе се видиме. И уште ако го прочита ова ќе ми каже убаво, ќе ми рече за кајгана имаш време а за мене не:kesa: Ај одам јас. Чао :back:

Драга,

Не знам што се запнал дечко ми да се видиме па да се видиме, никогаш вака не инсистирал. Има и други денови ќе се видиме. И уште ако го прочита ова ќе ми каже убаво, ќе ми рече за кајгана имаш време а за мене не:kesa: Ај одам јас. Чао :back:

Џибиримибири кикири фикири, еј абе има второ полугодие тогаш ќе учиме,сега и да сакаш нема време. ама ова совеста кини па изгледа пак ќе се чепни нешто..ае одам

Драга ...

ќе се спакувам и ќе си отидам, жими се ....

Драга Кајгано,пишувап ли ти спортска ??? Во овој катастрофален ден имаше и нешто добро,си фатив 1120 денари на спортска :ojea:
Сакаш да те честам нешто ?? :)
:back:

ЕУ.
ФО.
РИ.
ЈА.
Ме фаќа. Петок се ближи.
*денса*
*рипа, т.е. притиска спејс*

Драга,

Цела ноќ око не склопив, цел викенд книга не фатив....Браво за мене а -.-
Ама кој може сега да мисли на книги и учење. Баш ме интересира како ќе се снајдам деновиве....
Недостига нешто драга.... знаеш веќе и сама !

Чаоос :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom