Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Типично зимско, новогодишно утро.Ако така треба и снегче да има, децата да се радуваат, па нова година е во петок и треба снег.Да па снегот дава дополнителен шмек на новогодишната еуфорија, само штета нешто од година на година се послабо новогодишно расположение, или пак така само мене ми се чини...
Мммм што убаво е вака утринското кафе да го пијам домичка на топличко, пред компјутер штракајќи по форумов, па ја немав таа привилегија деновиве, ама што да се прави кога работа и само работа. Ама ајде не се жалам јас ќе надоместам сега за празниците, сакам да се откачам и издувам па новата година да ја почам смирено хехе.

Ej.
Пак јас -.-
Дојдов да ти се пожалам од непрофесионалноста на некои луге.
Што ке беше тоа?
Ке фатам и се ке истепам заради нечии глупости и каприци.
Само пари да се имало бе,незаситени суштества.
Неблагодарни суштества,и гадови.
Што друго е на ред?
Чудовишта и карикатури кои се оперисани од срам.
Бре,од такви ддржавата ни пропага.
Се надевам дека се ке пропадне и дека на крај ке жалат.
Како ги гледам лугево околу себе се повеке ми се гади.

Ај џабе ти зборувам кога нема фајда.

Се читаме,некогаш.

^ Збогување број 57374329743248320948302 and counting....

Иначе драга, грбот нешто претерано ме боли, едвај станувам, вчера пола саат само око склопив. Ќе мора да се спие на земја вечерва :kesa:

Драга Кајгано сеа си дојдов од школо,преморен сум од тестови и испитувањам,но немам време за одмор,имам многу за учење во теков на неделава :(:(:(

Драга Кајгано сеа си дојдов од школо,преморен сум од тестови и испитувањам,но немам време за одмор,имам многу за учење во теков на неделава :(:(:(

Истиов проблем го имам Кајгано. Имам претерано многу за учење, морам да поправам се што ми остана, а се друго би правела во моментов освен тоа .. :/ Да помине ова, па барем да се наспијам ако ништо друго. Ајде, ако имам време вечер да излезам барем. Преку глава ми е само седење над книга! Ај чао.

И те сакам, да :back:

Драга Кајгано,мислев дека нема да имам време за одмор но ете,три сати учење се доволни и два саати спиење :) :) :)
Кај тебе има нешто ново ??
:back:

image.php
image.php
image.php
image.php
image.php
image.php

20 минути постара од мене, неќела потпис да ми дае... -.- Ај да не бев редовна.. ама ... леле бе ќе ја скршам, и неа и него заедно мамицата!

Денес е велигден, чисто информативно :)

Драга кајги..неделава ми е страшно преку таквоето од се доено..особено од школово..па ептен напињаат,утре една писмена и у четврток последната...ќе преживеам се надевам...мада поеќе ми е жал за студентите пошо некој у петок полагаат..иначе со женската си ги средивме односите све ни е во најдобар ред и така :je:

Драга....

Болна e љубовта... рече зајакот и се симна од ежот :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom