Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Како што велат, една слика вреди илјада зборови. Епа, ете слика која го опишува денов:
266537592_LWitM-M-4.jpg

Се заборава и фактот што ти е ладно, тоа што те боли глава, тоа што се ближат испити... :)

ДК,
Ладно е или мене ми се причинува?
Остај то, па на крај краева што се -11 степени целзиусови? Не е на арно работава но уште полошо е кој ќе станува утре (читај: денес) во 7 ?
Лесно ти е тебе драга...
Чаос.

Кајги одличен ден,али ептен сум изморен сеа и затоа идам да спијам!Лаку ноч..

ДеКа
Денов ми почна со ладно нес, цртани, јас под јорган а отворен прозор.
Свежо на лицето, топло на телото.
Најсовршен утрински момент.
Ја исповртев Ружа Руќице, се изнавриштев, си дремев на балкон да посматрам белина, допрев убав сув кристалносветкав снег.
Си читкав кејс, како да читкам приказна, без мука.
Имам и волја да научам некое темиште.
После чај од јаболко и цимет, епизодка Декстер, и пак на обврските.
Денес се‘ ќе си праам со мерак. Без да се терам и да си самонегодувам. Убав ладен доцноесенски ден, сеуште не зимски, и плус снег. Јас сум се родила во есен и паѓало снег. Добро е што не се викам Снежана, или Касандра сеедно :pos:
И така.
Сега може да се симне некој албум од некој нетолкупознат алтернатив бенд. Ајм стартин а рисрч. Бааибај.
Бацуфки! мњаах

Dear Kajgana.yo this morning was -17, but who cares it's christmas time so let's gain some weight :)

Кајгии

Ете ме мене пак :) Немој да мислиш дека те заборавив јас, нетов ме зеза последниве неколку дена. Инаку кајгии времево прекрасноо ,е сега "малку" поладничко е ама нема врска. Конечно и градов заживеа во новогодишна атмосвера. Е вечера немаше струја, сее изнашетав по темницаа го сефтисаф и снегот хихихи :) И тоаа...

Бај бај драгаа :back:
П.С еве ти еден поздрав

Once upon a time in a town like this
A little girl made a great big wish
To fill the world full of happiness :)

Фак....се заледив на времево.Ех Летоооо,енос к е те бараме ние тебе и тие горештини.
Абе убаво е да ти каже некој дека му значиш нели?
А уште поубаво е кога фатиш некого во лага и мисли дека му веруваш и на крај мораш да му ја гледаш кутрата фацичка кога спомнуваш што и каква е вистината.
Денес кршев нога на факс,ко што се вели но изгледа ке скршам некој друг.
Оган да ја изгори,или уште поубаво да се заледи на ова време.
Ај забегав,знам....
Али што да правам кога ме фатиле лудите во последно време.
Очекувам гости деновиве,ке биде забавно :vozbud:
Ти кајгич кај за Година Нова?
Ајт,одам да се препуштам на топлиот чај и слатките кои ги имам дома:pipi:

Кајгаџиќе добретенајдов!:smir:
Чуден ден. Уморна сум од то шо ни 3 сати шо ги спијав не ми се ко шо требит, ракава ме скапа болење од пуста вакцина.:nerv: За една работа ми требит дупло време да ја завршам само заради то. Цел ден ми идет некој мисли за некој одредени дешавања и одалеку личам на изгубен германец, па сите ме прашаја зш не сум била расположена. Само сум замислена. Многу работи се појавија некако одеднаш, најмногу дома.:icon_roll Мојве запнале "мала си овие работи не требит да те интересирет тебе" епа ес да се во право до негде ама не сум ни глува ни ќора ни малоумна и неможам да седам мирна. Не знам шо ми се дешават во последно време ко отсутна од светов да сум се понашам. Друго шо да ти кажам ... сите имет муабет на една тема, за времево се знајт ,а исто и Нова Година не бегат. За жал сите друштва се на различни страни и морам да одбирам кај да одам, сепак планирам да им поминам отпосле на другите.
Знајш шо ? ... Уморна сум од оваја тензија и мојава пуста промена, старата јас се враќат назат!.:smir:
:back:

Драга, еве ти нешто од мене иако ми беше тапа денов.Песничево е подобро од оригиналот 1000 пати. Уживај :)))))

Драга драга Кајгана,
потребен е само еден миг, еден единствен миг... Доволен е само еден збор:music5:
Собата ми мириса на цигари, а тоа никако не ми се свиѓа. Брррр. Мрш.

Ma sta sad ljubav, ma sta sad ljubav ima stim kad te vise ne volim, kad te vise ne volim....
Ne zovi mama, ne zovi doktoraaa итн итн.:party3:
Цел ден песнава не може да ми излезе од глава:pipi:
Зашто?
Појма неам.
Интересен ден, претежно управуван корпоративно, со дози на благи умерени дистракции.
Повеќето несакани.
Ама тоа ти е, има и такви денови...
Мислам дека конечно ми светна сијаличката и за прв пат се осеќам задоволно од моето маестрално откритие.
Открив дека не сите можат да го разберат начинот и јазикот на кој збориш, дури и кога тоа го правиш на наједноставен и упростен начин.
Ограниченоста на умот е страшна работа.
Смешно зар не, а пак плачеме.

Драга

Прееска дур се работеше на случајот, се шлапнав у еден вир, абе појма немаш.. лом се напраив
Не поминаа ни 3 саати, а 3 од 4 дела ојдоа јабана, али океј е, на друг матерјал штедам :)
Малце како економична сум :)
И денес си го добив новогодишниот поклон од мечето :pipi:
ми ис хепи верииии мач :)
и изненадена 102,5% хехе

убав ден бе кајги, уште 12 дена си одбројувам :pipi:

Драга Кајги,

Иако надвор е камен, денес е ден за добри дела! :back: Вчера пак се сликавме и се снимавме, мислам дека добро ми тргна :pos: Денес сум до 3. Среќа што ја имам оваа активност за денес, оти ќе требаше да седам на тапа састанак и да глумам дека ми е интерсно. Не ги сакам некои луѓе. Навистина ми е смачено од нив и нивното однесување. Вчера начисто рикнав дури и термин за на курс утнавме :pos: Уште го имам студот в коски од вчера, ама денес ќе бидеме на топло :vozbud: Едвај чекам да си ги видам срцкиве после. Сакам дечиња со големо срце :back: Не можам да пишувам повеќе смрзната сум :( Синоќа у 10 и 30 сум заспала :pos:
Поздрав!

п.с. сум се убила од плачење у сон, сеуште липам :(

Каги, малце си го поебав гласот од вчера вечерта, сеа звучам ко пилање дрва. фала. гит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom