Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,

Денес е многу чуден ден, многу... 3 пати бев до град и назад, а 5 пати го треснав ретровизорот. Не го мисли... падна, ете го у багаж. На среде возење ми се отвори багажникот, татко ми заборавил убаво да го затвори. Закочив на семафори и штрак рипна нешто одзади. Јас не се исплашив, мене и врата ми се има отворено, ама оваа... `ко на колење да ја носам. Боже мој, се отвори - се отвори, нема да кубиме коси... Излегов го затворив, па госпоѓата била потресена, она сакала возењет да биде уживање, бла, бла, бла...
Овие имаат повеќе поени од мене, а се трупови. Едната не знае што се придавки, другата не знае да каже каде живее, ама важно им залепила големи петки, колку нив, смрдла. Чудно и било што имам најслаб тест, ама кај мене немало тоа врска и онака сум знаела многу. Се зачудив колку ми останало во главава од оној мизерниот предмет. Тие оцени сеуште ме вознемируваат, ама јас навистина сум го научила, чудно... Денес растурив! Се надминав себе. Утре треба да ми дојде подновувањето, конечно. Се убивме од чекање, а Бога ми и пари давање.Сега кога ќе размислам можеби дадовме многу пари за двата, не знам зш не размислив на време, ама рачна изработка, ваква, онаква, со ова, со она... Се` кошта!
Ја удрив повредената рака, стоеше во облога (ја бутнав одма у фрижидер, се до замрзнав, на цела мака ми текна епа си ја посветувам на себе, насловот тамам ми стои). Денес се однесувам цел ден `ко поулавена животно или што би рекла Јана, Доде многу си убава, ито како јаето (е, Јано, Јано, убава Јано, мори јарето кога ќе порасне коза станува, ама и ти врска немаш, едвај 2 наполни). Комшиката позади им шиткала ореви на другите комшии, ама не чинеле, па цел ден и доаѓаат да и се жалат, се убиваат од дерење (значи и за нив насловот од песната). Си купив 2 огромни тетратки за граматика и за зборови. Планирав и мало тефтерче за зборови да си купам како на времето кога учевме англиски, ептен комунистички да биде.
Денес под прозор ми штракаа со клик клак им ги зедов и одма у контењер. Татко ми рече дека сеуште никој не дошол да се пожали, ама децата му рекле дека денес не ми бил денот па не се лутеле. Утре пак нека купат и нека ми дојдат. Значи Драга, денес палам и жарам... Што допрев стопив!
Драга, денес ме смее, ајт чао!

Ко мала викав " Кој последен магаре, кој прв гомно ".
Сеа се осеќам ко нешо измеѓу. [магарешко гомно ? ] :icon_lol:

Гладикратија ме јебе - Ханзо хејтал новогодишна еуфорија - и ја исто.
Не мењаме аватар4иња. Фала лепо.

Драга

Одамна ти немам дојдено да те поздравам, ама ајде во чест на Новогодишнава еуфорија шо го зафаќа форумов еден поздрав со Мразицава на аватар, а и песнава морам да ти ја кажам, само таа ечи денеска дома :)

Драга,
сега имам око соколово. Ептен сум си хепи и нешто цел ден ми е чуден и само се смеам и зборам без врска (не со себе за промена) и не се препознавам искрено. Плус и денес вкупно спиев 9 саата:vozbud:
А да, си стаив нов фејзбук, а утре не ми се иде.
Сакам те. :back:

ДџК

зошто мора да биди просто ко можи да биди сложено? Никогаш не сум можел да го сватам, нити пак некогаш ќе го сватам тоа... Ете така, мора да биди сложено и комплицирано, па оди думај се да те видам. Некогаш ми иди да кренам раце од се, и да речам чао, неиграм јас појќе ќе си одам дома. Ама џабе, времето кога одлуките ги донесувавме со чинвање одамна помина... и баш ми недостига.

Него голем сум јас (бар за таков ме бројат), ќе смислам нешто ваљда... сум смислил толку работи до сега... за оваа ќе видиме, ќе покажи времето...

До наредна прилика,
Џ

Знаеш ли што е универзум?
кога извадиш човечки мозок и со стапче пипкаш за да видиш од што е составен. Епа тоа што го пипкаш е универзум.

Е драга Кајги денеска сум се сјебал скроз.....сабајле станав едвај пошо ноќеска касно си легнав..нашколо отидов не спремен...класната ми стави 1 неоправдан од минатата недела..веќе имам 3......после ко шо ти реков отидов неспремен..професоров збесна и сакаше 1 да ми стаи..ја смирив работа...дое 5ти час а мене ме фана мувата за дома...си избегав од последните 2 часа...и секако дојдов да се видам со тебе...п.с. ме запишале само на 7 час да не береш гајле :toe:

Кајгаџиќе имам едно прашање кое тежи и сечи длабоко во старата рана. Драга немам одговор, ако продолжи ова ќе ставам крај. Влегов во непозната територија, во една мала игра на животот која ја оставив да тече ... спремна сум да поминам покрај се, со ладна глава и позитивна мисла и само напред, но се плашам дека еден ден ќе станам уморна од цела ситуација. Што е пишано ќе си дојде.:smir:

Кајги, имам чувство дека Today will be a good day.
Се надевам се ќе помине како што е планирано :)

сеа ли најде да бидеме прва смена :tapp:
кај болен сум, па уште сабајле автобусот го чекав 20 ебани минути.
малер сум, посебно денеска :nesvest:
заработив два минуси. а жими тебе учев ама ми се испомеша се :uvo:
уствари од кога се занимавам со школово???/// што станало со мене, ова дефинитивно не сум ја.......
школо, школо се запнале сите па ај си викам и ја да ти кажам како ми поминаа часовите :pipi:
4 часа имав од кои пола ме станаа и ми закачија минус (-). а што уствари значеше минус?
сеа ко ќе му легнам, кај утре не учиме ( па и да учевме ништо не менува туку колку да се најдам во муабет), цело попладне ќе спијам
ајдечао
изнатрескав глупости колку што можам и не можам ................................може и не сум трезен па од кај знаеш

Твојата позитивна и насмеана членка денес е ладна и тажна.:turn:
Одам до Славија да се издувам малку ... :back:

Alright Watson, this is the deal.

I've stumbled across some psychological and controversial topic called NLP (Neuro-linguistic-programing) and what I want you to do is dig up all you can find about it to bust it as a myth or prove it as a fact.
The thing that is of the first importance not to allow your judgement to be biased by personal qualities. A client is to me a mere unit—a factor in a problem. The emotional qualities are antagonistic to clear reasoning. I assure you that the most winning woman I ever knew was hanged for poisoning three little children for their insurance-money.
Real or hoax...
Your call Watson.

Шо си лафела лошо замене? Така ли мама ти да а ебам.

Не озбилно, кажи чаре за мрзливост? ...Леле ама сум гладен. Ќе се прејадам сеа.

Многу се завидливи ова луѓево бреееееееееее болест, мене ме заболе куров искрено ја би се смеел би седнал би се најадил и напил и пак би се смеел, ама не имаат искоинска потреба да се чувствуваат мизерно поради некој нешто што има а тие немаат, пример мојата убавина :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Многу убаво чувството пред кооперација јас и М. пивце а братучедот спрајт или нешто слично беше затоа што е на должност, јас ги платив и ме исполни чувство на исполнетост на вдахнување задоволство длабоко во себе и медитација преку илузорниот вкус на божјиот нектар кој што се наоѓаше во шишето голтка по голтка, миг по миг.... Тресам глупости пак :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Кога ќе речам речено е и нема мрдање, мисли мутав сум кога ме праша од кај го знам одговорив неодредено, ај доста е ќе пишам нешто што не треба....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom