Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,

Денес е толку убав ден, толку посебен! Денес му е роденден на татко ми :vozbud: Полни многу години, ама иди погоди дека има толку :pos: и денес е Св. Ѓорѓија. Имам толку многу работи да завршам денес, ама за ништо не ми е мака. Вечер ќе пукаат сеир на моја сметка. Вечер ќе ме реметат мноооооогу, ама ја ќе си ќуту... овој пат имам заслужено, дури и малку ќе ми биде реметот :pos: Значи, на сите што имаат именден денес нека им е вечно името и среќна слава на оние што слават.
Диар татичко, среќен роденден!

п.с. леле вечер вино :vozbud:

Драга

Оболев.Психофизички.
Не знам на што да се фокусирам попрво, дали на температурава што никако не можам да ја симнам, или на хаосов во главава што ми се случува.
И душава ми е немирна.
Не ми е јасно само, зошто кога некои работи се добри, онака како што се, некои постојано сака да ги расипе?
И...ај опрај се молим те!
И онака сум скептична за целата работа, не ми давај дополнителни причини.
Благодарам!
Дури и ракијата не е тоа што беше.

Ми следи интересен период, i can't feel it coming in the air...
So, show me watch you got!

Епа ај со среќа нека е банкротот што ми следува на културно поле. На 17-ти со еден член од форумов идеме на Саша Матиќ, после (тешко али не се знае) на брат му Дејан, и на крајот следи царот Аца Лукас у "Борис Трајковски".

Математика: 300+300+400/500 + за у кафана "Југославија" со членот Rooney's Temper предходно итн... :cug:

Се се побркало денес кај мене.
Почнувајки од интернетов завршувајки до мене.
Утре рано станувам!
Ми се плачи дури...
Глуп професор -.-.
Порано не можеше да стави предавања?
Ех зошто не е Сабота.
Подобро ке беше.
Ајт.

ГрТ е денов. Многу. И тој вчера исто. И утрешниот ми мириса дека ќе биде таков. Се струполив по скали. Прекрасно. Али јас сум оптимист. Вечен. Доживотен.
Ќе биде смешно, ќе биде весело... Ќе биде. Знам дека ќе биде. Али што до тогаш е прашањето.

Чао.

Али барем врне дожТ. Happy.:pipi:

Драга,

Сега сфаќам некои работи. Кога ќе ги поврзеш и ќе размислиш подобро, така е. Сите во светов така би реагирале, како што очекувам и јас, ама очигледно има некој проблем, само не знам каде е. Дали во мене или не, не знам навистина. Не вреди да се размислува олку за ова, ама.. знаеш.

Тоа Кајганче, тоа е. :)

:back:

Драга Кајгана,
ти го пишувам ова во моменти кога над мене влијае Брус и неговото мастер дело ( Тончи - уште сонувам бонгови, розево сини слонови) а јас неможам да запалам цигара, уффффф како би ми дошла =). Кога сме кај моето секојдневие слободно нека се носи у курац, поздрав те сака твојот Фајнли...чувај ми го грбот.:smir:

Драга,
да ти кажам во неделата воопшто не беше лошо со другарките од средно. Мило ми е што и после толку време некои работи не се смениле. И во вторникот беше ок така да не се жалам. :)
Денес супер ми беше, а се надевав на најлошото, затоа што требаше да презентирам на факултет и нормално имам трема од јавни настапи и сл. и замисли, ми ги даде сите можни поени.
И да не те замарам ке идам да спијам, затоа што сабајле пак треба рано да станувам.
поздрав драга. :smir:

Диар,
Имам елаборат за куцање, ама ти имаш таква магија, што едноставно ми го привлекуваш вниманието. Која е тајната? Енивеј, утре треба рано да станам (што не значи дека сеа ќе си легнам), али ти потруди се да ми посакаш добра ноќ (пољупче за лаку ноч не треба, алергичен сум на пхп).
Ол бест
apidrone

Драга Кајгано,конечно да дојде и ПЕТОК :)

Сап.
Уште еден снег падна а јас нема со кој да му се радувам,again:pipi:
Kinda feels like It's really supposed to be this way.
Somehow I don't even mind anymore.
И јас си го сменив аватар4ето,а да се надевам уште важи она со мењање никови на нова година.
Како и да е...утре уште еден петок.
Не дека е важно.

Ааааа Кајгиии се осеќам ко мало детенце што се радува на снекчево ама не можамм најубавоо ми е (А) едвај чекам да натрупа и да ми крцка под нозее снекчеее вуахаа (А)...ајт идам да му се порадувам надвор малцее (А) :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom