Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
Офицјално е, одбројувам денови... :)

Добро утро кајгана
Имам една песничка за тебе жими се

и знаеш што,жал ми е што најубавата девојка сега се наоѓа во канта:(

Драга,
Се чувствувам ужасно, цела вечер не заспав, зошто мене мораше да ми се случи вакво нешто, зошто сум толкав баксуз? :cry::cry::cry: И покрај цела мака, се надевам дека на крај ќе излезе како што треба.

Кајгано,
овие за нова година имаат планови а јас око не склопив ноќеска, јако нели? Ама што дека ќе пишам овде, демек на некого многу му е гајле, ама ај...

Мај диар

АаАаАаАаААаААаААаАаАааАаАаААаАаААаАааААААаАааАаАаАаААаАаАааАаАаАааааАаААаАаАаАААааАаааАаАаАаАаа !!!!!
Епа морав да се извикам некаде и точка. :)

Фала-Чао-Пријтно

ОООО Драгааааааа...

четири сарми, многу компири, домашен леб, пола литро пиво - идеален ручек ...... и сега треба да седнам да учам ......... пффффффффффффффф

Драгее..полудо и не можеше да биде вчера..женско друштво пиење пеење играње смеење мерациии.. :)))) само уште да не се испоразболев со температури и триста чуда се ќе беше топ. :) Јас не знам како не завртев некој број вчера во таква "расположена" состојба (ќути останало малце памет у глава) :pipi:
ајт идам да пијам Фервекс!
Љубов до тебе!

Драга,

Аххх, кај отиде светов ? :) Кој што сака нека си прави, ама не сакам да ми ги чепка најмилите, се разбравме ? :pipi: Кој уште еднаш стапне на моја територија, тешко ќе си помине . E .
И снег сакам.

Чао.

Драга Шенка,

Gozum kara kalmadi yara Oldum renga rengarenk!

Дел од изразување еуфорија и љубов кон Истанбул!
Конечно фатив сериозна книга во рацеве.

Го слушам Киро Урдин како завлекува чудесии од разговор на Телма, а водителкава ко да не знае што да го праша.
На Таксират бев супер заникаде топ! Онака, како и секоја година - размачкана јакна на под, соблекување и пиење ефтино ем грдо пиво без усул и средношколски муванки. Срамота. А демек имав принципи ем памет. Епа, Ано, немаш. Некад, немаш. И си дел од толпата. Признај си, нема да боли толку.
Признато. И цицнато, онака, со фаќеж на лева града, небаре ме спопаднал грев.

Глупа сум, со самар и уши на себе.
Епа ај, ќе видиме што ќе биде.
Толку од мене, идам да си ја јадам веќе оладената пица!

Не сум бе тревар драга моја, јас сум 100% месождер ама ете со кој ќе се разбериш? Педагогија ајт у курац где ми је речник...многу студено сабајле,deutsche uber alles, од утре жими се иначе не прајме ништо со 6 месеци без тебе, лажните да ги (цензура).. на 18 Легија,Скопје друштво нема абер, нова година изгледа дома...се лажно во градов бе, џанки секој втор ја претерале жими се..а и неа шо ја е**м, заминав на цигара пауза.:smir:

Ми фалеше ма драга :(
Ја тебе ти фалев?
Веќе нема да бидам woш со тебе :smir:

Драга
ми се плаче. Ипак, залудно е.
Мрзам кога не можам да се уходам на промените. Као демек не ми беше гајле, арно ама не можам да ја поднесам ладночата.
Ај чао пријатно, нејќум да ти се објаснувам.

едит: Сеа ќе си барам новогодишен аватар и вештачки ќе си налупам еуфорија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom