Знаеш каква беше реакцијата кога после неколку години ми проработе видеото и повторно си ја гледав претставата од забавиште снимена 1996 година???? Е ваква...

Незнаеш колку ми се исполни душава, а истовремено незнаеш колку ми беше смешно да ги гледам Пржинци во толку смалено издание
ОМГ!!!!
Иначе вчера помина и најтешкиот колоквиум ,апа сега наредниве се малку полесни, ама одново нема да им стигне време да професориве да предадат се, па така ќе правиме трети колоквиуми во првите десет дена од Јануари. Замисли, на 2-ри Јануари можно е да правиме...
Али решив годинава мора да се запне, нема лабаво, ако треба и на 31-ви вечрта ќе правам колоквиум
(ska shans)!!!!
Али за вчерашниов колоквиум ќе биде многу густо. Ако го положам има сите да ги частам....
И после колоквиумот одлични вести, првото стотче за годинава :rulz::icon_mrgr
И плус конечно се изнаспав. Спиев околу 12-3 саати, прв пат после којзнае колку години.
И така идам кон нови походи :back:
И Вардар гази :bip:

Незнаеш колку ми се исполни душава, а истовремено незнаеш колку ми беше смешно да ги гледам Пржинци во толку смалено издание

ОМГ!!!!
Иначе вчера помина и најтешкиот колоквиум ,апа сега наредниве се малку полесни, ама одново нема да им стигне време да професориве да предадат се, па така ќе правиме трети колоквиуми во првите десет дена од Јануари. Замисли, на 2-ри Јануари можно е да правиме...

Али решив годинава мора да се запне, нема лабаво, ако треба и на 31-ви вечрта ќе правам колоквиум
(ska shans)!!!!Али за вчерашниов колоквиум ќе биде многу густо. Ако го положам има сите да ги частам....
И после колоквиумот одлични вести, првото стотче за годинава :rulz::icon_mrgr
И плус конечно се изнаспав. Спиев околу 12-3 саати, прв пат после којзнае колку години.
И така идам кон нови походи :back:
И Вардар гази :bip:

Петок убав ден...за излагање за журкање за смеење да...ама мене од ова барем едно да ми се испунеше ќе бев најсреќното дејче на цел свет ама нема...Ваке да почнем од почеток да знаеш за шо зборим да не бидеш ко избацена од поплава...Станав сабајле заминав у школо и све ми почна многу убоо да не речем супер ама ќе речем пошто стварно беше таке...се смеев со сколските се зезавмо и искрено се надевав дека таке и ќе ми заврши...ама све тоа беше само уште една пропадната желба и надеж за добро проаѓање у чаршија. Навикнав више ама ми е криво што толку пажња посветив да се спремим да бидем убаа и за што? За некој да дојде и да ми поквари све? За да ме нанервира 500? Па нели сум и ја чуек со чувства со очекуења и со желбе? Дали е до мене или до другите незнам само знам дека од сваки викенд еднаш два пута три да бидеш ти сам/а крива да ама сваки 2 викенд...Епа бш и незнам искрено...Ти со викаш до мене е или не? 
... Пред малце станав, па доручкував (и воедно ручав и вечерав), сега ќе одам по поклонче за другарка..вечер слави роденден па да поучам малце и во 4 излагам накај неа (А) ...па не дека топ ќе си поминам и дрва ќе бидеме.. женско друштво на спиење плус wewe wewe