Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Fight for honor, fight for your life
Pray to God that our side is right.
Even though we won, I still may lose
Until I make it home to you
I see our mothers filled with tears,
grew up so fast where did those years go?
Memories won't let you cry,
unless I don't return tonight...

Не е мое, ама е перфекција, морав да го споделам, кој разбира разбира...

Драга зашто насекаде мора сите да го тупат со политика??? ко само таа да им е битна у животов??? ц ц ц ке се отруе цела младина со оваа ебана политика драга...
батали тоа иам преминато 6 гига интернет.. тоа ми се 600 денара = пола сметка плус !!!

Драга 2 ра по ред од 300 евра,а пази вамо 10 дена до земање на возачката
тој тамо лавот на мостот што стои,е едното око од мене му е.
Поздрав до џандарот драга,не сум од аЈродром од Лисисче сум пичка ти материна,у дупе т ига заборавим,и зимски гуми иам стаено по европски закон не ми требаат ланци сељак!
И ти ќе ми каеш шо музика да слушам.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одлепив. Неам селотејп за да интервенирам тука. Се одлепи ова и сега не може ништо да го држи...
Кај се најде некни у петокот да дојде да ми бара селотејп. И ми вика, "утре че ти го вратам", ебаго, ќе биде некое утре јас знам.

Може утре ќе биде, или утре. А денес полагам, еееееј. Еднаш само де.

Фала, и јас на тебе 100 пати.

Јас ретко пишувам на темава ама сега мислам дека морам.

-Џабе ви се толку пари и уште тродупло не ве вадат
-Џабе што сте спортска гарда на кралот
-Џабе ви е и Мурињо и Свети Мурињо
-Џабе ви е и педерчено Ронладо
-Џабе ви е што историски секогаш сте имале и повеќе привилегии и повеќе финансии од цела лига заедно.

Еден е Каталонскиот гигант, едни се најпожртвуваните навивачи на свет, еден е стадионот од 100 и кусур илјади капацитет изграден од донации на фановите, еден тим се сака од душа, се дава отказ од работа, не се дозволува спонзор на дресови за да не се користи нешто такво свето за комерцијални цели.

Една е Барса!!!

SML_barcelona-football-club-badge-fc-barcelona-poster.jpg

Драга,
на кратко да ти пишам дури се копира Декстер. Арна, жива, здрава сум, ок е денес. Има уште 22секунди и ај такој.
Те сакам срцуфченценце:back:
Мрш

Како може да ја работи онаа работа? Јас знам дека денес се цена административна работа на столче пред компјутер се средуваат документи ова она, ама јас не можам како куче врзан, седам компјутер ама затоа што сакам а не заради работа пих и уште шеф да имам над мене :icon_lol:....
Рано се зартемнува топло време нема снег а Декември скоро, бесплатниот сервер наредниов месец ќе го пуштат, и ја најдов оригинал а не со онај педерот :je::je::je::je::je::je::je::je::

Драга..
Ти не си ти кога си гладен, или па ти си тоа што го носиш. Си викаш само за искусни, а тоа па.. не те пушта да пораснеш. Пушти чекор, ипак.. или сврти на игра, после идеш си купуваш парфем во облик на пудра, зашо нели полесно се брише. И денес не се разбудив наспана, а знаеш ли колку повеќе зборуваш, толку повеќе добиваш.
Ете така, неам веќе слогани напишано у тетратчето мое најмиличко на свет. За мушки било, зашо немало цветчиња, срциња итн. Блааааа.
Ајде веќе нека дое утре........ :( Да си симнам Декс. Да си го мањачам секој час. Многу мил килер. Ептенски.
Ај чао, сеа иам желба да пишувам увод за Шуки. Шо нема ни да го прочита, ха (:
Пуз!

Драга

Знаеш, коа ќе седнеш и ќе подразмислиш, па ќе увидиш како некои луѓе влагале и излагале од твојот живот... ќе заклучиш доста работи за тебе, твојата личност и твојот развој.
Многу повеќе за тие луѓе, ама тоа е споредно. Ќе сватиш кој колку ти вредел и на кого колку си му вредел, кој кажувал празни зборови, а кој навистина ги мислел. Кој е дволичен, кој гледа во тебе корист, кој ти мислел лошо...
Знаеш, на крајот, се испливува на површина...
Дали ми е криво? Да, некои луѓе, муабети, времиња... ми фалат, ми фали нечија љубов, поддршка, разбирање, насмевки, долги телефонски разговори... Други пак, воопшто, од нив сум научила подобро да ги проценувам луѓето и да ги делам на оние кои вредат и оние кои не вредат... Побрзо можам да увидам мотив за повредување, и затоа им благодарам.
Жалам што сум загубила верба во пријателството, барем она вистинското и безусловното. Она што сум го идеализирала долго време.
Размислувам за луѓето со кои моментално сум опкружена, оние на кои не им е важно дали ќе им пишам или ќе им се јавам прва, оние кои молкум ја прифаќаат мојата желба за молк, но и мојата хиперактивност, оние кои ми викаат кога не учам, оние за кои ме фаќа неопислива паника кога ќе помислам дека се во невоља, кои не ти судат, оние кои нема да ти се налутат ако им мрчиш или им преречеш, оние кои се спремни со тебе да го поминат твојот пмс, оние кои не забораваат да ти напоменат дека те сакаат не водејќи грижа дали и колку пати ти кажале пред тоа или ти си им кажал нив....
Тие неколкумина се вредните кои безусловно ги сакам, со сите нивни маани и доблести.. Каде и да се на светов, што и да прават....

И така....

Ај добро утро. Шо вака тмурно надвор или ја сум нешто безвезе со расположение? Нејсе, ај идам да се облакам, и нога за нога, пат ме чека :).

Драга

Толку е олеснувачки да знаеш дека, некои работи не ти се причинуваат и не ти се случуваат само тебе.
Имало и други такви како мене...благо речено, збунети.
Е сега лошото е што и тие како тебе не знаат чаре.
Ама веројатноста да се дојде до решенија се зголемува.
Има надеж.
Се чувствувам...евентуално:pipi:
Сериозно...осечам се чудно.

Koj ке чека една е.ана година?
Кој?Кој?
Кој гаол ме тераше,е сега ке трпам.
Ме боли...не ме боли... ме боли главата.
Така е кога слушам музика до даска.
Така е кога мора да ги гледам другите кога ја гледаат невестата и зетот.
Ех...еден ден ке пресечам тоа кабелчето од телевизорот за да не ги трпам ваквите...
Спие ми се...и не ми се спие...ама сепак ке спијам.
Или нема...
Еј знаеш шо?
Сакам да видам една личност.
Сигурно ке се почуствувам подобро во негово присуство.
Ама не ми се излегува на вакво време.
Сакам да ги изненадам моите дома со еден рецепт.
Мој!
Ми недостига Дени бе...
Едвај чекам да си дојде.
Бар да се карам со него ако не за друго.
Шо да ти кажам друго,депресивно е времето.
Досадно е.
Ај одам да одморам.
Ако успеам.
Бај.

П.С Мразам кога даваат реклами на сред филм,ја мразам рекламата за гумите за џвакање Stars,досадни се ко куче пред касапница.
Е толку од мене.

Today I feel like ... Jerry!
И то баш вакво
5a37_runjerryrun.jpg

Соберете се сега сите около мене ке ви демонстрирам застанување на двете нозе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom