Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.Уште не знаа со кој си има работа.Ак продуже вака да краде оценки.......ај ај ќутам си,за садист ке ме сметаш 
Ти се пофалив дека почнав на италијански, па да ти се пофалам дека за 2 - 3 часа колку што сме имале супер ми иде.
ама ајде нека се радува сега, ја чекам на синтакса
ќе мериме мускули тогаш, сигурна сум дека ќе ја средам по брза постапка
Инаку, на Запад нема ништо ново, па штом нема на Запад како да има кај нас. Ова италијанскиов не бил тапа, јас мислев ќе биде онака, ама и дадава бреееее почна да прашува за времиња. Ние сега читаме и диктати правиме таа за глаголи збори
Инаку новите чизмички ми се топ
:back:

. Не можам ќе умрам од смеење 

, не знае дека лојалноста ми е смртен грев мене, како зошто кон што сум лојален тоа е друга работа.
...ne deka imam nesto mnogu da se pofalim ili neznam sto ama ete, gaden period i mislam deka redno e da ne gi zamram drugarkite pa reshiv da te pozamaram tebe. Shto da ti kazam samo pritisok i loshi raboti od site strani ..skolo, doma, drushtvo, a za ljubov za toa ic muabet da ne praeme ... taman edna rabota trgnala napred, deset se vratile nazad i taka vo nedogled, samo prashanje e do koga ??? No najgolemiot problem e sho site ti se lutat a neznaat deka i na tebe ne ti e lesno, ocekuvaat mnogu a ti postignuvash relativno malku i kako ? ...Ajde sigurno nekade vo idnina me ceka nesto bolje od ova a ti shto vikas ?

. Влегоа тоа неандарталците и еден од нив сосе цигара внатре, а него му пречи оти непушач е, не дека закон почитува 

.