Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме фати некоја мрза, па само легам, седам, се преместувам од една во друга соба и онака мозокот на пасење. А не треба така, али ајде кој да ми докаже... Денеска е оној од деновите кога не знаеш дали да се радуваш, или да ја пцуеш државата. Ајде јас ке се радувам.

Се уште не ми се верува дека ги натера да ги кренат рачињата и така да ги држат 2 минути без да гледаат на страна или да прозборат, па на крај да продолжи со предавањето `ко ништо да не се случило и тоа навистина успеа. Интересно! :raz: Најдовме една многу мала грешка која не сме ја приметиле лани. Многу е интересно да слушаш мали деца кога кажуваат што ги учеле дома. Ова не би смеела да го кажам, ама посилно е од мене: ако си сам дома и ако некој заѕвони на врата, не прашувај кој е и онака не те бара никој тебе, оти твоите другарчиња не можат да го стасаат ѕвончето. Навистина сакам деца! Да, да, ОБОЖАВАМ ДЕЦА!
Ми рекоа да не се бунтувам многу денес, оти се` било прекрасно. Па не се бунтував, денес лудувавме, не бре денес ги мрднавме сите!!! 

. Ми објасни дека оставена е за другата ама оваа ќе ја земи и јас да не кажувам која ја зела, ајде така нека биде. И иди М. со другарка е и го бара тоа што го зеде таа другата го нема, и и вика на другарката знаеш оти таа ороспијата дека го имз земено, евра растуре 

. Ме праша дали била плава дебела, плава дебела беше што да речам. Другата ден доаѓа таа првата и М. и рекла кажи жити господ жити децата дали си ти, нејзе до плачење и беше а јас слушајќи го тоа до земја 

.
Доста ми беше досадниов дожд.