Драга Кајги,
Д деј ис хиар (ееее не можев ова повеќе да го искасапам)! Сакам толку многу работи во исто време да направам, а не можам бидејќи не се вклопуваат заедно. Инаку, не ми е страв да пробам да ги исполнам. Синоќа сум си поминала супер! Гледавме слики од свадба и видов дека се` е толку прекрасно. Некои работи не можеа да бидат подобри, се одвиваат во одлична насока, а тоа ме радува. Па, ај, да ти се пофалам и тебе да не останеш покуса за информација која нема да ти смени ништо, оти не ми смени ниту мене. Сум си ја заборавиила лозинката на фб, ама беља работа бил овој фб, пак се` стигнувало на меил. Некои луѓе изгледа не знаат, па си пишуваат и си бришат коментари од слики. Едвај чекам да ја видам Маата, па јас да и ја објаснам детално сликата на која се наоѓаме двете. Едвај чекам да и покажам дека не сум ослабела, туку напротив сум се поправила и дека перикава ми пораснала, плус мури мацо ИМАШ ДАТА маааааа. Туку, ова со фб навистина ја погоди Маава, па затоа шала на страна, не ми текнува лозинката бре! Како ли е тоа можно?! Толку не ми значи овој фб? Што не е в ред со мене?!

Да! Те зезам, не ми е гајле за фб!
Денес треба да се расчистат некои работи. Тежок состанок, не затоа што ме загрижува исходот, туку затоа што трае ќе временски предолго. Можеби малку е чудно што јас се грижам колку ќе трае и не ме интересира како ќе заврши, а некој се грижи како ќе заврши. Нема да ми промени ништо. Имам куп работи кои треба да ги реализирам, а тоа е само една мала трошка во тој куп, ама важно ќе трае вечност. Знам дека кога ќе си дојдам ќе се наспијам убаво и кога ќе станам ќе се чувствувам супер, оти ќе знам конечно на што сум. Биват ал не биват, ќе си знам дал имат чаре ал немат. Туку, ептен си поминав супер синоќа, ако неделата се познава по понеделникот... тогаш сигурно ќе биде супер недела!
Значи да повториме: сеедно како ќе заврши ќе биде супер, оти конечно тоа е шкртнато од работи кои треба да се направат и со нетрпение чекам нешто ново. Знам дека можеби се премногу активности, ама ќе биде интересно и различно.
Драга Кајги, се случија толку многу работи за кои мислев дека никогаш нема да ми се случат мене. Се подзамислив за миг, сфатив дека така требало да биде и... и што де, мене ми е супер, се надевам и тебе Кајги со толку многу луѓе околу, кои не те оставаат сама ниту миг. Да знаеш и мене ми е така! Драги луѓе насекаде, прекрасни луѓе, кои ниту за миг не ме пуштаат да забегам од патот по кој треба да одам. Убаво ми е на душата!!!
If i smile and don't believe
soon i know i'll wake from this dream
don't try to fix me i'm not broken!
п.с. уживај во прекрасниов ден!