Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Саати се во прашање. Имам трема огромна. Среќна сум, само што саативе некако премногу бавно ми поминуваат. А и страв ми е. Коктел од чувства и емоции... Све у едно. И среќа и страв и очекувања и скепса и радост. Све бе, све.

Де бе Кајгано..можеше ли до толку да сум ретардиран.???
Ми се дига на секоја помисла на секс и женско добро дупе.. перверзии:toe: А секс ни за лек
Дали е до времето , влажно дека, или па Марс влегол у трета куќа у Венера ....стварно е несватливо !

Lack of sleep. Lack of energy, lack of time, lack of memory, lack of sweets and candies, lack of good music, lack of comfortable university chairs, lack of well organized time, lack of... lack of everything ми излага на крај, или математички кажано lim(lackofeveryithing+n)=бесконечност (ми фалат сеа тука некои елементи за комплетирање на гранични вредности, ама поентата е таа). Ете и за ова lack of something сум...
Среќа смеење само не ми фали и тоа ме оддржува во живот последниве денови.
Нека помине овој периодов на недостатоци да не земам на клоци да го кренам.
Викаат сами сме си ги ределе коцките во животот, ама мене моментално стварно ме мрзи да земам и да си наместам нешто ко што ми одговара.

Се плашам да не дојде и ситуација lack of intelligence... а како тргнало...

Ајт, чао.

Драгааааа :helou: денес ќе биде супер ден Ќе бидам со дечкото :pipi:

Драга Кајги,

Д деј ис хиар (ееее не можев ова повеќе да го искасапам)! Сакам толку многу работи во исто време да направам, а не можам бидејќи не се вклопуваат заедно. Инаку, не ми е страв да пробам да ги исполнам. Синоќа сум си поминала супер! Гледавме слики од свадба и видов дека се` е толку прекрасно. Некои работи не можеа да бидат подобри, се одвиваат во одлична насока, а тоа ме радува. Па, ај, да ти се пофалам и тебе да не останеш покуса за информација која нема да ти смени ништо, оти не ми смени ниту мене. Сум си ја заборавиила лозинката на фб, ама беља работа бил овој фб, пак се` стигнувало на меил. Некои луѓе изгледа не знаат, па си пишуваат и си бришат коментари од слики. Едвај чекам да ја видам Маата, па јас да и ја објаснам детално сликата на која се наоѓаме двете. Едвај чекам да и покажам дека не сум ослабела, туку напротив сум се поправила и дека перикава ми пораснала, плус мури мацо ИМАШ ДАТА маааааа. Туку, ова со фб навистина ја погоди Маава, па затоа шала на страна, не ми текнува лозинката бре! Како ли е тоа можно?! Толку не ми значи овој фб? Што не е в ред со мене?! :pos: Да! Те зезам, не ми е гајле за фб!
Денес треба да се расчистат некои работи. Тежок состанок, не затоа што ме загрижува исходот, туку затоа што трае ќе временски предолго. Можеби малку е чудно што јас се грижам колку ќе трае и не ме интересира како ќе заврши, а некој се грижи како ќе заврши. Нема да ми промени ништо. Имам куп работи кои треба да ги реализирам, а тоа е само една мала трошка во тој куп, ама важно ќе трае вечност. Знам дека кога ќе си дојдам ќе се наспијам убаво и кога ќе станам ќе се чувствувам супер, оти ќе знам конечно на што сум. Биват ал не биват, ќе си знам дал имат чаре ал немат. Туку, ептен си поминав супер синоќа, ако неделата се познава по понеделникот... тогаш сигурно ќе биде супер недела!
Значи да повториме: сеедно како ќе заврши ќе биде супер, оти конечно тоа е шкртнато од работи кои треба да се направат и со нетрпение чекам нешто ново. Знам дека можеби се премногу активности, ама ќе биде интересно и различно.
Драга Кајги, се случија толку многу работи за кои мислев дека никогаш нема да ми се случат мене. Се подзамислив за миг, сфатив дека така требало да биде и... и што де, мене ми е супер, се надевам и тебе Кајги со толку многу луѓе околу, кои не те оставаат сама ниту миг. Да знаеш и мене ми е така! Драги луѓе насекаде, прекрасни луѓе, кои ниту за миг не ме пуштаат да забегам од патот по кој треба да одам. Убаво ми е на душата!!!

If i smile and don't believe
soon i know i'll wake from this dream
don't try to fix me i'm not broken!

п.с. уживај во прекрасниов ден!

Драга...иам план ама мислам дека не е оригинален :(

1.:devil2::kafe:

2.:nesum::costumed2:pop:

3.:motor::motor:

4.:pishtoldz:violent1::sekss:

5.:toe::toe::toe:

6.:party1::party3:

Превод

1.Bomb your house.
2.Blame sand nigger(terrorist).
3.Go to desert.
4.Kill/rape sand nigger(terrorist).
5.?????
6.PROFIT!

Мила моја Кајгано,
Се ми е тапа, не знам ни ја самата оти. Дали оти од сабајле рано станав да одам на лекар - ми праеа некое испитување на крвта, ( ми ја земаа сета крв ) нешо не ми е како со треба, па додека чекав резултати мислам дека ке умрев таму, ни ја самата не знам шо ми е. Ај се надевам дека ми е еден од оние денови, кога не ми се сите овци на број. Ти биди ми ок, па јас ќе се средам...ајт одам јас..

Морам тука.
Ме удри бран прееска, и ми дава живот, ваљда е ок!
Се вика Совети:

Имај крилја
за да ти ги отсечат
од пердувите
да си наполнат перница
на која ќе се лигават
моќно
бревтачки.
Манијачки.
Имај сон
за да ти ја удрат реалноста
по нос
да ти ја раскрварат уметноста
на која ти и се предаваш
затоа што во неа веруваш.
Ако, имај сон и крилја
обете нешта
создаваат мистерија.

Оти, оној кој сонува
не е од тука.
Инспирирај ги
здодевните.
Потроши се’.
Немаме време за губење.

Нели...

Koj и да прашаш
никој нема да ти каже точно.
Така да
Ај гив ап од се.
И мама прави руски капи а
останатите околу мене
ми ги тренираат коњскиве нерви
кои очигледно веке нема да ги имам.
Не се жалам.
Ама ми се може нАли.
И ова со спојлеров е јако
Чао...
За некое време.

Драга,

Интересни два дена, исполнети до максимум. Конечно после некое време, да ти пишам во подобро расположение. Имам многу работи за фалење иначе, положив возачка, добив поклон рачен саат, ќе купувам мобилен деновиве, ќе идам за Бугарија на семинар у недела и така... :pipi: Не сум фалбаџија у принцип, али јбг... :)

р.ѕ. Го гледав Твајлајт бе! :pos: Не за друго, немаше струја вчера, па само тој филм беше кај сестра ми на лап топ. Тоа е драга, на мака кога е чуек и Твајлајт ќе го гледа. Просечен филм иначе, како и што очекував.

p.p.s

Te напнав денеска со песнава ама јебига, и ти да ја слушнеш 20 пати дур се возиш 10 пати од Скопје до Тетово и обратно со кола/комбе/автобус ќе се заразиш. :)

Ајде поздрав сега, до следна прилика....

:salut:

Кајганче!
Оф, еве сум и јас.. Уморна, скапана, уште да се средам и ќе си легнам.Абе таков период на пмс ме мава, за све вриштам(пример вчера вриштев што гумата ми ја немаше и во 12 ноќеска лупав низ соба).А сега пред 15мин ја најдов, на смирен, убав начин.Како не ми тресна главата на под барајќи ја не знам.Али наскоро ќе тресне, ако не легнам.
Дефинитивно има големи измени и тешко ми е да се прилагодам, особено кога станува збор за учењево на италијански од белешки(не, не сум разгалена).. Се повеќе ме фаќа паника, па затоа се повеќе јадам т.е.гнетам а сепак сум ослабена 4 кила:|.Свашта.. Епа, тоа отприлика ми се случува деновиве.
Одам јас да се средам и да легнувам, зошто инаку лошо ми се пишува:).
:back:

ДџК

преку (мосто на вардар) ми е се дојдено... ми треба да се телепортирам некаде на некој 2-3 недели од земјава, онака раат да си одморам. Не дека имам недостаток на енергија... имам недостаток на желба. Можеби има влијание скопското сивило... незнам. Како и да е се одлогирам за вечерва, остани ми со здравје, се читкаме утре. А утре, е дури утре, за некои 40 минути.

Ајт.

Ој Шенке,
Подобро е да се спречи, отколку да се лечи.
Мене ми фали друштво. :pipi:Значи, утре ќе се оддадам на психосоматски средства.

Значи, ваков гној-ден одамна немало... Во шишка почнав да заличувам на Whoopi Goldberg а чизмата ми е со елементи на Ропотово... А треба да одам на уштиркан состанок со трепкање до промаја... Многу гној-ден...

Драга Кајги,

Денес започнува нов дел од мојот живот. Со многу повеќе луѓе во него, со многу порадосни моненти. Лошите работи останаа во минатото, а добрите почнаа да се случуваат. Вчера, искрено, мислев дека се` ќе заврши лошо, па не се надевав на ништо, поточно не посветував внимание многу на некои работи. ОК де, погрешив! Сега сфаќам дека требаше повеќе да повнимавам за многу работи. Јас се опуштив премногу. Дозволив премногу, ама се` ќе се среди. Добро е штом сум свесна, значи дека 75% е завршена работата и остануваат моите 25% или во превод сега треба да мрднам со мал прст.
Драга секој во животот е заменлив, освен оние кои ги сакаме :pos: Денес си иде за „стално“ ( :pos: вака ми го соопшти тоа, пак ми пука сеир), мислам таа ќе си доаѓа, ама нема да биде тука кога ќе ми текне да тркнам да ја видам. Толку беше, ќе си живее таму. Малку повеќе ми паѓа тешко поради тоа, ама не смеам да и кажам нејзе, оти и е многу потешко. Овие години имавме навистина прекрасна дружба, а и во понеделникот си поминавме прекрасно, со неа е секогаш супер. Криво ми е што не послушав некои нејзини совети. Мојата непослушност сега ми се врата како бумеранг и таа пак не ми рече дека не сум слушала кога ми зборувале, туку повторно ми помогна.
Драга Кајги, околу мене имам прекрасни луѓе на кои секогаш можам да сметам и кои не себично се тука за мене. Тоа ме прави да се чувствувам толку прекрасно! Ме релаксираа за многу работи, ме вратија во колосек за толку многу работи. Тоа се луѓе со кои зборувам отворено, без лаги, без скриени работи, со нив размислувам гласно и тоа ми помага многу, премногу!
Секој во животот заслужува да биде сакан, а јас се чувствувам толку благословено што ги имам баш овие луѓе до мене.
Поздрав Драга!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom