Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу убаво е чувството кога на некој ке му го кажеш тоа што сака да го слушне ммм да му го видеш тој израз за миг само на задоволство кога ќе си каже во себе `знаев`, а на глас ќе те направи најлошото чудовиште на светот ама поинтлес!!! Вистината е една за среќа, ќе се дознае кога тогаш ако мора и веднаш а болката кајги е божествена и она ``не требаше`` кое одекнува во главата наспроти она за миг `` знаев`` и дури тогаш ке бидам чудовиште кое в лице ќе се смее секој пат знај нема да пропуштам ни еден единствен. Е одам сега да си прочитам хороскоп да видам дали ми го имаше предвидено ова за да си знам дали да читам понатаму.. кајги јас те сакам а ти си закон.
Не пијам кога фотографирам, голем ми е апаратот и морам да го држам со две раце.
Прееекрасно. Апсолутно прекрасно. Отидов да гледам Grey's anatomy на А1, барем малку да ги отргнам мислите од моите грешки. Ѕвер сум да сибам векот. *смајлиштосипукауколено*