Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дали си тука мој личен енергетски вампиру, тука си тука си те чувствувам, гладуваш тоа е добро заеба работа што прекрши правило тогаш и што дома влезе со мене, е сега трпи курво :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: .

Добар сум уживам во ноќтта се заеба планот изгледа за утре, па и нешто многу не му се радував патување малтретирање и то. Утре треба да купам тоа што треба да купам, а бе уживанција леганција и потенција :icon_lol:.
Ајде дожд тоа се чека и песничка:

драга,
дојде и тој ден...
срцето на тета ке си оди :(
колку брзо помина времето...
ајде драга идам јас, ми се плаче :(
поздрав

Драга,

ми се плаче од уфилмани фаци, фаци кои знаат да се фалат, фаци кои се праат .... фаци. Ми скурчи ебаго, не можам да поднесам.
Идам да спијам, после 2 недели да се наспијам и јас ко човек.

Ќе ми пукне главата!!!!!!!!!!!! :(

Конечно го гледав Вљубениот Шекспир! Шекспир е најсекси на свет! :vozbud:

Ми се јаде марула.

кајги, работите ми излезеа од контрола.. веке не знам шо правам нити шо да правам. у курец веке...

Драга,
Знаеш кој седнал да учи? Не а? Хинт-ти пишува сега. Пак не ти е јасно? Аее што си и ти...
На 15минути станувам да варам кафе/пијам вода/отворам фрижидер/проверам кајгана, мејл и фб. Си учам бе.:pipi:
Да споделам некои мисли со тебе:
Тело со две глави, како во општеството така и кај животните, е монструм кој тешко може да преживее.
Праведноста е поголема од правдата. Таа е комбинација на љубезност и правда.:uvo:
Да, да, проверив што пишува на корицата...

Ајт такој.

Најс собиранка.
Обилна.
Озбилно.
Врло kewl си пројдов.
Муабети ово оно.

I love tribal gatherings.

Завршивме работа се туширав па си легнав. Кога станав тргнав за надолу кога ја тргни нагоре тие падни надолу, ај кај ги погодив да ти ебам гаќите со лабав ластик, ајде врни кал шатор торба полна пиперки и гаќите паѓаат на секое. се поздравивме со В. и ја оставив торбата, купив тоа што треба се купи. Си направивме здраво здраво со членот кој што љуби да одговара непрашан во прашања до администраторите накачив нагоре по угорница и се наместиjа тоа гаќите некако па ми се врати моџото и со тоа продолжив да одам како што си одам манекенско индијански како на клипот:

Драга,
Серка. Онака кењаторска серка. Срање кроз густо грање. Тапа време, тапа расположење, тапа е све. Онаа коконана касни, с'а ко че дојде че и кажам убаво.
Иначе, се извињавам синоќа шо не поседов. Ја бев уствари таа со жутата маица и кратката коса што гледаше и си отиде. Обавези се обавези.
Ае така, еве ја коконата.
Ч.

Драга,
Слушни го добро текстов:

Ех кога барем 50% би живелее вака,би биле совршена држава!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Убаво време. Се чуствува лошото расопложение на луѓето, депресивно им е и досадно. Тоа ми се свиѓа. Wellcome to my world of autumn.

Kajгано да знајш дека mettalhammer е закон :vozbud:
Легенда е еееееј слушни што ти зборам.
И денес ми беше кул денот.
Фала на прашање.

И те поздрави мацолот патем.
Прегледај го приврзокот 35109

Чао!
Long cat is long!
long_cat_003.jpg

Сума сумаре за неделава (иако не е готова):
-Електро
-Собиранче