Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
down сум, фала на прашање. Се' повеќе сум во искушение да се повлечам во некоја пештера и да не регистрирам никој. Ако не комуницирам со никој, никој нема да може ни да ме боли.
Ај ч. Пред да продолжам со глупи филозофии.
Н.

Баки бе, :(
заслужувам ли вакви измачувачки соништа??
Имав супер вечер со најблиските, си добив речник за подарок :pipi: и увек тој мора да наиде.. во сон - во сон, ќе изникне од некаде. Па дури и мајка ми го сонувала о.О. И ми кажал во фаца дека ќе се жени :icon_lol: и имал не една, амИ 2 жени под рака. И многу сум била дива `и кажал. :pos2: Ама ме сакал. :questionmarkZ:
Нејасно ми е. Знам дека ќе студирам јазици, ама јас и он сме ко граматика? Не, не... само мојов мозок може да произведе таков уникатен сон. Не знам зашо придавам значај, ама пола од соништата со мајка ми ни се остварувале.. освен моментот кога мечката и волкот ја уништуваат планетава. Err... moving on.
Сериозно ми треба муабет со дечкото. Ме измачуваат нашиве несредени работи. И онака родендени и се си честитаме, се најнормално и најформално -.- ама мене ми треба тој, од крв и месо пред мене. Зошто ме прекина кога почнав да зборам? Кога ќе се оствари тоа кафепиење во кое ќе треба да му кажам се и ништо? Остани и оди си. Прекрасен си и за никаде си.
Ugh >.<
Или само бараше изговор да се експонира повеќе за она.. ? Не, нејќам да верувам во тоа. Не е таков.
Камо да знаеше дека никој не ме прогонувал олку. Ќе ми се сожалеше, искрено.

Еј,

Дојдов од школо. Бев и кај една другарка. :pipi: И од утре нов лист се врти (озбилно !!).

И да, имам неверојатно глупо папагалче, што дури ми се плаши и од лаков за нокти. Ако у наредни 3 недели еве, не се смири и не почне на прст да ми доаѓа, ќе го пуштим на слобода и нема више папагали за мене. Ај толку..

Ииии имам уште една вест. :pos: Греота , ама никој со сила не ги тераше. Треба нашево школо у Гинисова книга на рекорди да влезе :pipi:

Те сакам многу, :back:

Кратка сум како и секогаш, нема ништо посебно да се каже, ама сакам да ти пишам. Е тоа. Бај.

П.С. СМРТ ЗА ФЕЈСБУК!!!

Драга,
не е фер нели?
Таман коа мислиш дека е смирена таа лопта глеаш ти дошла онака пред нозе, али не моеш да ја шутнеш.
А камо ли да ја погледнеш ..

Ич не фер да подлегнувам повторно на тие тегобии. И нема, ајт у тиииииииит.

д.
главава ми прска за спиење ама за мене изгледа нема одмор :tapp:
тамам легнав пред 1 саат, влезе онаа глупачка од сестра и ме разбуди.
итака станав дојдов да те ѕирнам, ќе фатам малку книга и заминувам.
ај..

Многу обврски.....мнооогуууу ама така и треба и добро е тоа ајде морам да одам.

Драга...

Значи обожавам кога сонувам вакви сонови. Дефинитивно, денот подобро поминува после еден таков сон, верувај. Ае ваљда вечерва ќе продолжи онаму каде што застана... :pipi: Иначе, ја сум супер, речиси совршено. Речиси, да, но не за уште долго. За помалку од 10-ина дена, ако се оди во најдобар ред, ќе биде целосно совршено. Друго... од што имам премногу слободно време периодов, почнав да бидам од корист по дома. Да бе, ја. :icon_lol: Шо бе, не ми веруаш? Ми чуе да ти кажам право, како што ми чуе и за све друго периодов... :)

Ајде, чаос сеа, идам под туш па под ќебе, утре е голем ден. :pipi:

п.с. Не играм више спортска, аман!

п.п.с

Do you? I do. :pipi:

Драга Шенка,
Многу сакам да ги поздравам сите на форумов што викаа дека никад нема да ослабам:).Со следнава фотографија: Прегледај го приврзокот 35043
Бреј... стварно алал нека ти е за толку кратко време одлични резултати. Замисли се за уште 1 година. Само напред ;)

Ke се обидам да бидам кратка.

Имам нова фризура,с'с шишки.
И нов креон.
Сега ке бидам главна во маало:icon_cool
Мама збесна кога и кажав.
А ке биде уште позабавно ко ке ме види.
Ке пагаат бомби.
Нему му се допадна.<3
Баба се откажа од чатењето ко поп.
Сега се подобро живее.
Времето е депресивно.
Ама се ми беше погодено.
Фејсбукот личи на кардиологија.
Фрчат срциња на секаде.
А љубовни изјази на секој ќош.
Сонував и чуден сон.
А на другарка ми е смешен.
Нејзе се и е смешно.
Постојано се смее.
А и јас.
Ако е тогаш вистина тоа:
Дека смеењето го продолжува животот...
Колку години ке живееме ние?
Денес тропав глупости на кајганџии.
Се кладам дека посакале да си ја лупнат главата во ѕид.
Он утре е на работа.
А јас ке одам да одморам.
Пошто имaм силна главоболка.
Е не бев баш кратка.

А сега...Get Lost!

Кеј

Добро е шо колешките и колегата денес ми беа добро расположени, па издржав 13 саати факултет.
Многу смеење, уште у 10 сабајле. Желбата за уникатност секогаш има side effects.
На Виктор му се качивме на глава уште на прв ден, а и му се спремаме за ремет зашо бил млад и бесен :)
Не натера да му доеме у 10:30, не задржа 40 минути и после имавме пауза до 3:30...
Срцка е!
Пак бев кај Огнен зашо ми е интересно коа објаснува една работа по 100 пати :pos:
И мислам дека конечно си ја сменил смислата на хумор, така шо сеа е посмешен. :)

Уморна сум, ама убаво ми е покрај сите нови работи.
Повеќе разбирам некои работи сега и ми е позабавно :)
Ај сеа да одморам мафку.
мња

Мелодична ноќ
кока кола и oргазам
да
убаво ми е/мака ми е/во врска со љубовта стих
Ми недостига таа да ми преди во прегратки. Таква е љубовта. Двосмислена.
Утре ќе се разбудам со утрото
ќе си купам и Теа
и
не
заборавајте, не сте сите Медеа!

Или windy, either way. Патетично изгледа кога не сте свои, уникатни.
Ве сакам сите!

Whoops...

Драга Шенка,
Многу сакам да ги поздравам сите на форумов што викаа дека никад нема да ослабам:).Со следнава фотографија: Прегледај го приврзокот 35043
Девојче,навистина не ти ја сфаќам потребата да ги постираш сликите на форум :) Што сега,демек,ајде видете ме сегаааааааа you motherfuckers....навистина,ако си го правела ова цело лето само за да им докажеш на некои бедни ликови тука на форумов дека можеш....жалосно е. Знам сега ќе речеш го правев ова првенствено за себе бла бла бла....плус и реклама си направила,не знам колку е дозволено тоа тука без овластување,не е важно.
Поздрав за слабеењето,но не знам дали за 3 и кусур месеци е здраво да се ослаби толку радикално,сепак твоето здравје подоцна ќе каже дали сум била во право.
Сфати ме добронамерно,и батали. Некои од форумов сеуште не погледнале во себе потемелно а пак камоли да солат памет како некој можел или не можел нешто.

Ми се згади од луѓево кај бе пораки за сочувство на профилот од Фејсбук оставаат еј, мислев дека избришан е, ама во настани денеска роденден кликнав и што да видам тоа е.

Ајде песна место свеќа:

Драга,
Сабајле се мотав по банки да и‘ завршам на мајка ми работа. Толку ме нема испечено сонце цело лето.
Си дојде Ма :back: Се изненадив кога ја видов пред вратата. Јееј! Друштво за филмови и серии, и така не можам да учам. Пред саат време отворив книга и ми се приспа. Ај од понеделник тоа.

Поклонче за тебе
Не, ич не го вртам откако го земав.

п.с. утре ми е роденден. Полнам 20,58(3) години. Не ти се верува? Ни мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom