Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Спамер сум знам. Надвор врнеше и ја предремав дома. Сега не врне ама ме мрзи да излегувам (познато знам). Читав и место да мислам на тоа што читам јас на страна си ги забелешувам грешките во правопис и ред на зборови :tapp: пиши пропало.
Од понеделник дефинитивно треба промена на распоред....
Денес сакам хорор да гледам, ама не таков како вчера! Сакам нешто да ме исплаш, да ме шокира!

Aјт така...

п.с. ја неам мачка :(

ДК

И јас немам мачка, па не се фалам.

Ама имам бесно куче, ќине се` по дома и по комшии. Го изнајмувам на луѓе шо им е досадно по дома.
Шворц сум и немам за пиво да купам, ебате.

Се чувствувам внимателокурвинско, здраво. Можеби би изразил желба или намера да имам багра гневни Шкоти со трупци на располагање, но се сомневам дека тоа би дало било каков придонес кон монологов. Наместо тоа, ќе се обидам да бидам дракагајана коректен со нафрлање бесполезни информации кои нетрпеливо чекаат да бидат споделени со светот. Еден упати пцовка кон шалтерот.
-Играм Тетрис како Кореец Старкрафт.
-Си го миев задникот со толку ладна вода, што помислив дека некој Русин ме обесчестува.
-Сабота е.
-Повторно истата кинеска етикета, достојна за подрумска колекција.
Постојано се обидувам да размислувам бинарно. Клучот врата отвара, а погрешниот клуч врата отвара. Со гнев и клоца. Еден ден безгрижно ќе го поминам прагот, безгрижно како Лео. Како што можеби забележа дракагајанска соговорничке, ми се тепа, а немам самар. Дали тоа ќе беа пошамиените новоерки, зеленко-розевките погрешно насочени или тотално изгубени Дизни ликови со индекс, јас, исончаните, или се поприсутните Бајроновци, најверојатно ќе бев јас. Во контекст, за време на пишувањето на овие историски значајни редови во глава ми беше исцртана палуба на воен брод, па почувствував дека е тотално неважно да го вклучам и тоа во еден ил два од гореспоменатите. Надвор од контекст, пошамиени новоерки.

Дополнение:
Се прејадов лутица и од времево сум многу разнежнет и спремен за галење, сега сум како лавот после јадење кога ќе се оптегни колку што е голем и широк па кулира, толку за тоа и галењето оти има автоцензура :icon_lol:.
Утре ќе одиме некое оревче да собериме, иако на ова време не се качува горе пошто лизгаво е сами паѓаат од дождот и ако има ветар. Имам кола со скопска регистрација пред куќа буквално не знам чија е дали да ги пресечам гумите со нож или не, се зезам :icon_lol:. Како она кој ти е бе онај скопскион педер, не е педер братучед ми е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Предам како лав грррррррррррррррррррррррррррр..........

Драга Кајги,

Се видовме пак, си промуабетивме. Воопшто не плачевме, за разлика од вчера, ама кога ми се фрли, не можев да се соземам па... бидна, повеќе од две солзи ми капнаа. Денес беше топче :pos: Денес не добив комплимент, денес делев, си се убив од алапачење со луѓето. Чудно колку имаат потреба да ми се доверуваат. Си мислат дека ако го имам знакот на мене дека можам се` и дека знам се`. Ме кажуваа за најинтимни детали и ми бараа совет. Спасив дете кое се изгуби и тоа не се исплаши кога ме виде, дури од толку луѓе тоа само кај мене идеше и не плачеше, среќа одма ја најдов мајката инаку серенади на увце. Откако се смири ми испеа песна, нешто позната ми беше, ама не можевме да се разбереме која песна ми ја пее (ни мајка му не ја знаеше) па ми се налути и ја расипавме дружбата. Драга, ние имаме навистина прекрасен народ, ама на моменти кога ќе забега... ај да не идеме у политика, нема смисла.
Собата е средена, паркетот наместен, сега сите се среќни и задоволни. Многу им се допаѓа, па им стегнав едно „ви реков...“ и ете ги сега си седат надурлени доле :pos: ама ако. Сега не можат да се муртат долго време, се` им е по ќеиф. Треба да се средат уште работи, ама ај има време есента е пред нас :pos:
Инаку Драга да ти се пофалам имаме нови теписи, но не се нови како што мислиш :pos: Тато требаше да ги земе теписите, оти јас имам куп обврски овој викенд. Значи се чувме, се договоривме тој да ги земе. Му кажавме каде се, му кажавме кои теписи, платено беше се`само да си ги земеме и да си ги ставиме у соби. Драга Кајги, тато ни донел грешни теписи!!! Па уште си помислил дека сме си купиле нови! :pos: Замисли, нови теписи, он да не знае :pos: Се убиваме од смеа! Требаше да ги земе на време, ама ги подзаборавил па ги начекал на затварање и сега имаме некакви чудни теписи. Многу ме интересира како ќе реагираат у понеделник кога ќе не видат пак со теписите :pos: Јас имам навистина супер живот, кога е тапа, ептен е тапа, ама кога е супер, еве секој ден се смееме како ненормални, ама како да не се смеам... Мене оние бели теписи со црвени цветови со зелени рачки и кафеави трнови на нив не ми одговараат на собата, а пак кај сестра ми е бетер :pos: Нејзиниот е кругови со црвено - кафни- сиви и сини нијанси. Лелеееееееееее зар некој дома го чува ова срање у соба?! :pos: :pos: :pos: Жива среќа е што немале некои со сончогледи! Драга, сешто има по светов! Ние имаме толку убави теписи, како можеа вака да ми ги дадат овие :pos: ај што ги утнале, ги утнале... туку сега се смееме дали ќе ни ги признаат :pos: Ќе биде комедии ако не можеме да ги вратиме, нема да можам да седам у соба :pos: Инаку сличен квалитет се на нашите теписи, па барем нема да бидат некои чкљ, ама што убаво ги имаа завиткано, да ти е жал да ги одвиткаш :pos: Аааах вчера плачев од смеа, денес пак. Веќе доста ми е! Пукнав! Се` ме боли од смеење `ко ненормална.
Драга, ај да одморам малку. Прекрасно ми е у соба иако сеуште сум без тепих :pos: Те поздравувам и да ѕирнам што си правела денес :back: МиЉарда бакнежи!

Драга

Си го видела бебето на Луси Лу?
лелелелелелелелелеллелелелелеле
Совршена е значи, совршена! За у реклама е, колку е убава...
Душа, коа ми се насмеа абе срце ми заигра.... Кајганџиско бебе хехе :)
Ќе ја урочам, пу пу :))))
Ама не знаеш бе, не знаеш.... :pipi:
Сакам такво бебе коа ќе пораснам, фала.

уффф, ај чао сеа! :)

Драг јас.

И времево плаче со мене. Зошто оооо зошто ги заборавив чорапите покрај мојот кревет...
Јадев топол ајвар. Сеа можам да си умрам...
Премногу серии, премногу досадувања. Едвај чекам да ми почнат обврските.
Иначе јас убав.
Чао1.

Уствари и утре сакам да јадам ајвар.

Драгаа...

фино е што се врати на старо ... бар до негде ... топ викенд, многуууууу смеење имаше, многууууууууу ... топ си кис4е

Шит -.-
знаеш дека сакам дожд?
знаеш, знам дека знаеш....
мора ли да ме болат сите коски кај шо се искршив порано, ооо ти -.- ???
џизс! се чувствувам како да не ми е заздравена коскава со ткиво, туку како со УФО да ми е залепена
Грозно! -.-
:jaj:

ДК,
Кој рано рано, го заебал петелот. :)

И да, љубовта е минлива. Како одговор на прашањето подолу.
Данска е убава земја наесен, посебно сирењето и виното :back:

Драга Шенка,
Што би направила ти, ако мора да избереш меѓу стипендија во Данска и љубовта тука?
Зошто ова мене ми се случува? Наместо да скокам од радост, се убивам од плачење... Голем психолошки притисок ми се создава.

Не варев колерик ко тебе, now..well...:icon_roll
Бев поодлучна кога се јавуваа проблеми со таков размер, now just...
Колку шо ти знаеш да демотивираш и да смачкаш со ѓонот некоја штотуку родена идеа како пикавец, верувај конкуренцијата ти се сведува на нула.
And...When there's a doubt, there is no doubt!

До сега имав акумулација на емоции и мисли, сега ми преостанува само да ги плукнам на хартија (или форум).

Чаус.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom