Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Денска му дадов име на моето растение.

xoxo, angie

Кајгано,

дури сега последна една твоја тема сфаќам колку било залудно што правиш некои работи за нацијата, поготово за луѓето во неа да се осеќаат горди кога некој ден ќе кажат дека се Македонци и дека Македонци се многу спортисти кои утепале цели животи во работа само некој да ги плука и да дрнда. Идиотизам и ренесанса, само кај нас го има ова, крелиња. Затоа, oва ми помогна да донесам една одлука која во склоп на други големи непогодности ја мислев и поодамна. Сакам да ти кажам едно...

СЕ ОТКАЖУВАМ!

Од утре, по 15 години, ниедно утро нема веќе да биде исто. Silly me.

Кеееј :helou: гутен морген. Кеј од 8ми сум на одмор во Турција :vozbud::vozbud:(can't wait)...заслужувам :smir:

драга
времево е пак по старо :tapp: грми, врне и досега не можев да го уклучам ПЦво.
инаку појма немам што да правам.
треба да одам низ градов да барам алишта нешто, лево-десно да одам, ама како ме мрзи немаш појма. ми се спие, како претепан сум :nesvest:
ај ќе одам малку на тераса на свеж воздух да се расонам

Драга Кајгана,
What's enough it's enough.

Премногу нешта за кажување, премалку време за пишување.
Разочарувања, нервози, а јас си мислев дека дождот ќе донесе среќни моменти.

Поздрав

Драга Шенка,
Никогаш немој ништо да му позајмуваш на Гладиус.

Драга Кајганка, не ја слушај Новинарката.
Јас сум одговорна личност која секогаш се раздолжува во моментот штом се укаже соодветна шанса за тоа. :back:

Драга Кајгана ме бараат и на други места не само низ дома за менување на лагери од машина за перење :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ми вика: Море како го смена сам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:мојот одговор беше: така ја расклопивме цела едниот нејќеше да излези и чеканот во двор :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Потоа тој: А симеринг?
Јас: И симеринг бе?
Ееееееееее затоа не се пишува секакви статуси на Фејсбук :pos::pos::pos::pos::pos:.
На времето Чале сам го правеше Кецот ремонт и го зеде тој тежинскиот килограмски клуч за клиповите што е од кај еден комшија механичар. И комшијава му вика знаеш колку треба да се стегни, а Чале одговара ќе стегам дури се стега :pos::pos::pos::pos::pos:. Ајде па му кажа колку килограми треба :icon_lol:.

Инаку машината за перење пери без проблем ја пробавме, малку мајстори низ дома сме па мајстор да викаме, за се не бива :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

--- надополнето ---

П.С. Си го видов војничкиот некни, не тој лудиот Пинѕгауерот што го возеше туку другиот. А овај лудиот го видов во продавница со женска му замина понатаму, и следи чија е оваа убава женска бе, моја бе, кој ти ја даде грам памет нема :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:......

...without a few days in hell, no resurrection is possible... :)

Success is failure turned inside out--
The silver tint of the clouds of doubt,
And you never can tell how close you are,
It may be near when it seems so far,
So stick to the fight when you're hardest hit--
It's when things seem worst that you must not quit.

Annabel bursts in smiles... :)

Ej draga. :)
Don't worry, си ијам и ја starfish приоритети.
И овај, шознам, тоа.

Драга
Го мразам времето,ми пропаднаа плановите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom