Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Македонија си е Македонија.
Ми недостига мојата родна земја,ми недостигаат пријателите,па дури и непријателите:icon_lol:
Едвај чекам да се вратам.
На Saber Rider му ветив дрес од Интер за да го запали,на Psyde октопод.
Сите полуделе несомнено овде.А мене ми пука главата од ова сонце.
Во Петок веке започнува вистинската забава откога сум на одмор.
Шчо да ти кажам друго освен дека си топ,kис4е mwa <3

Ја нејќум играта со колицине .. ги хејтам .. се превртуваат ко луди -.-

Phuck ERRYTHIN !!! >.<
Една ебана ствар не може да искочи ко што треба! Чекав, чекав и кога дочекав испадна дека се е за џабе.
Шо треба да праам сеа? Шо ми се задеси, еј.. Која опција да ја вадам коа нема?
Која каша.. :( У вода паѓаат сите спремања, планови и маштања.
Идам да јадам бед, пошо не знам шо друго ми остануе.

ДраКа

Следува ептен досаден период,поише ќе те дружам деновиве сигурно :(
Еве ти едно поздрав4е <33

Драга
некои луѓе никогаш нема да се научат на ред и култура, а убедени се дека ја имаат па се дрзнуваат да зборуваат за нечива друга :(
па види колку е саат бе, види што ден е денес,
ова ме потсеќа само на некој антички ритуал на парење! :(

Драга Кајгана

Те молам дај ми го овој!
Те молам, те молам, те молам, те молам, те молам, те молам, те молам, те молам...САМО за една вечер.....:se_ molam
Фала.

Уште една прекрасна вечер во низа,едноставно се е прекрасно.Само фали уште една многу важна личност во мојот живот,да биде среќна.Се надевам дека ќе се случи и ова,едноставно неможе повеќе да се бори со неправди,а јас самиот незнам како да и помогнам на таа личност.Се сфативме нели?Не е битно,се гледаме.

ДраКа..
Ми недостига мојата мала шмизличка..:( не е филингот да се дружиме и гледаме преку пц, туку у живо!
Времево не се поднесува ма, ептен е многу вруќо..претеруечки!
Ајт идам ја..треба сабајле да станам рано.
Ча0с..:back:

Драга кајги,

сите си наоѓаат дечковци, јас братучеди :pos:

ајт поздрав :helou:

Ме начека во незгодно ме чешаше левото јајце и нормално природна реакција да се почеша човек, него кај најде во тој момент да се појави. Ништо не ми рече само се насмеа, завршив работа со нејзе ама нерзгодна ситуација ми падна од раце тетратката :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Вечер фрмрпр фрестивал и другарчиња од интернет, не мои :icon_lol:. Ама јас како експерт за манијачки сериски убијци и садо мазохистки морам да присуствувам за да дадам експертско мислење :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Викам батали ќе те силува некоја не сериозно сега овај другиот ако разберат има да биде, не бива :icon_lol:.
Се молат роднините од други градови да ме прескокнат годинава оти малку ми се глупости уште тие ми фалат :nesum:.
Нема спас од Игор Џамбазов песната ете тоа е:

ДраКа..
Само што се вратив од Скопје, и се испржив ко кокошка да ти кажам :) не помагаше ни климата во кола.
Вечер имам у план да идем до село со братучедов малу со БМВ-то да се повозимо, али ќе видим.
И то..идем да јадем, па да се шишам и да гледам Тетекс.
Ча0с..:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom