Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДраКа

Незнам шо е работава бе,сите викаат ладно било,и глеам све по долги се облекле,излеа ја едина будала сум по кратки шорцеви шо се шета само,без маица :/
Како и да е,идам да зеам да каснам нешо,гладен сум. 3ти пут јадам у рок од 2 саата
И шо е најтрагично скоро секоа вечер (сабајле :tv: ) јадам така -.-
И шо е уше потрагично не можам ни едно кило да се попраам -.-
Ајт

Кајче мило,
Нели сум good girl? Цела ноќ ти правам друштво, па да те видам жали се од мене.
Уште размислувам дали да пишам на таа тема, или да си го чувам моето unique мислење за мене, ама тоа е себичност нели?
А и доста размислувам, главата ме заболе. Кај ненаспана, па и тоа ми фалеше.
А да не имаш некоја временска машина? Затоа што гледам, се има на форумов, а имам голема желба да отпатувам низ времето. Знам дека сум ти досадна со ова, но што да правам.
А да ми препорачаш некоја добра книга, не, не, се предомислив, може филм? Не сум in mood, за читање.
Ауу 5 часот!:vozbud:
Кајчи, се предомислив, нема да се возам толку рано, ќе паднам на некоја улица, немам енергија, немам сила. И сега согледувам дека тоа беше само една фикс идеа.:nesvest:
Сакам инспирација, огромен налив на инспирација, ураган од инспирација, цунами од инспирација.
Што друго сакам? Епа....широк поим е тоа, многу нешта сакам. Но во моментов сакам, сакам кафе.
И пак ќе ми правиш друштво така?
:pipi:

Диар Кеј

Збунета од неодамнешните случки почнав да ги мешам деновите.Абе слушам денес сме биле Четврток а?а јас упорна велам дека сме биле Среда.Гревови!
Сакам да те прашам зошто постојат толку лицемерни луге.Луге од кои страдаат остатокот од овој чудесен свет.Луге кои постојано се мешаат во тугиот живот.Не сакам да им судам ама најдобро би било да си ја гледат својата работа а не тугата и сите да бидеме срекни.
Ама тоа да се случи е 1:100000000000000000000000000000000000000000000000000000000...значи мали се шансите за такво нешто.
Чекаат некоја наивна жртва и им ја полнат главата со невидени работи.
Сега е 13:27 се разбудив пред неполн час со веста дека брат ми ке одел на море со пријателчињата во Италија.Ама ако ми е.За се сум јас крива.Кога ми велеа и јас да отидам се правев на Тошо.И замисли дека се уште немам јадено.Ми велаат да не сум на диета.
Каква црна диета зборуваш кога нели гледаш дека сум слаба,ветер ке ме одвее ти ке ми спомнуваш диети...Смешки!
И додека некој го менува статусот на фејсбукот од слободен во врска само за да привлече туго внимание или од досада јас водам празни муабети за тоа дека 2012 година се наближува and everybody gonna die:nesum:
И сега се чудам дали воопшто некој верува во тоа.Јас не...!добро a little part of me believe!
И сега убедувајки се со некого дека денот не е убав за прошетка ми дојде до идеја дека денот ке го поминам пак водејки бош муабети колку да помине времето ама сепак ке падне заебанција колку толку од моја страна.Кога се сетам какви муабети сум водела во раните утрински часови ке посакаш да се фрлиш од балкон:pos:
A сега е 13-43 а постот го пишувам доооооооооолго време.Сигурно се прашуваш шо и е на оваа скроз се пореметила...еми ај нека биде така по твое:pipi:

Ај одам сега драга Драгоевич.

ДК...Ти пишувам на тебе (едвај!) затоа што ја немам способноста да трчам и да се фалам по дома - неможам да трчам, ниту да стојам, или одам, а гласот таму го оставив.

Како си поминав?
Најпрекрасно. Сеуште средувам импресии, кои ги има премногу.
Сега можам слободно да си умрам, по тоа што беше изминативе 2 дена.

АллОоо?! о.О Шо ми е бе :icon_conf
Браво за мене.. спиев до сега (не буквално).
Утре ќе заврши се, вечерта и вечерта по неа ќе се деси шо ќе се деси.. а што потоа ?
Епа.. на !

:(

драга
еве ме! скоро цел ден не сум прибран, сега крај 6 си дојдов и одма кај тебе :pipi: инаку ногава си ја повредив. ауччччччччччччч. како ме боли :ija:
денеска малку со едни другари лево-десно, десно-лево, а пак за утре ме бараат другите другари па што ќе испадне појма немам. искрено кажано јас повеќе би сакал да се дружам со овие утре што треба да одам, ама ни овие ’’денешниве’’ не се за фрлање. само ај што влегле во некој филм, па бла бла. туку ај доста те давам. ти како си? кај си? од кога се немаме видено......
ај да те разгледам па одам на воздух пак :back: ча-0

Кајгано јоу

Синоќа морам да ти се пофалам дека си поминав топ, не знам за другиве ама мене ми беше супер...јез да само ја бев девојче и се вратив во нешто до 4 сепак, интересни муабети паднаа.
Среќен роденден :)
Да не бев сама дома, моите ќе ме убиеа МНОГУ.
Башка, многу забавен поклон однесов и среќно беше :)

А и денес си поминаф топ4е закон4е бејби.
Деновиве ми се вакви и денес го сакав...
Ајде сиктер сеа, филмоф ме чека :)

Едит: не го сакам веќе :луто:

ДраКа..
Само да ти кажам дека највише на цел свет си го сакам цуцито..!!! <3 :wub:

Утре полагам дигитална електроника; im feeling suicidal.

Кајганаааааааа кризииииииииии братчеее :vozbud:
АаааааааааааааааАаааАаАаАаАаАаАаАаА...и утре ако биде суво ќе се умира живми комшиката :pipi:
идам да побарам барем нешшо у соноФ
:salut:

Кајги.
Тапа ден. Утре очекувам да биде бетер.
Нема лек за глупавост. Ќе мора уште пријатели оф фејсбук да се бришат. :)
До утре, поздрав

Ми треба масажа.Добра масажа.
Коските да ми испопукаат,запалењево на мускуливе да ми се намали,да се опуштам малку.
Се осеќам како шест вреќи компири да носам на грб,шо ми е?
И ми се спие,а неможам да заспијам.Се осеќам ко некој друг да лежи врз мене,некој многу тежок.Претерано многу. Мука ми е.
И го завршуем монологов со искрена надеж дека ќе иам брз опоравак,треба да учам фудбал да играм.
Фала,убава ноќ.

ДраКа

Играм PES и песнава ја слушам, ептен е добра !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom