Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Др.
сите околу мене се тресат пијат чај и такви срања, а јас јадам сладолед. дали сум нормален?

^^Нормален си Лав, лето е.
Драга,
Моето присуство на форумов е како откривање на универзумот, секојпат кога ќе го отворам, наоѓам се поинтересни и поинтересни теми.
Мислам дека имам склероза! :toe: Секојпат, нешто ново ми се случува. Добро Каи, не ми се смеј, само се шалам, немам склероза.
И така Каи, се надевам дека некогаш ќе имам доволно време за да седнам, и да пишувам, да пишувам, да пишувам.
Позз.
Твоја
Анат

Кара миа
Добив пофалба од личноста што ми значи најмногу, после многу долго време.:pipi:
Го извадив умникот и дејството на анестезијата веќе престанува па се надевам дека ќе биде се ок...
Ме чекаат уште три поголеми операции на забите, што значи дека ми претстои крваво, Крваво, КРВАВО ЛЕТО!!!!!
Добра вест е што можеби нема да морам да носам фиксна :) Работата може да се среди и по природен пат.
Ме чека возбудлив викенд-тоа е сигурно :) Едвај чекам да дојде 13 јули, да дознаам колкаво е моето „РЕАЛНО“ знаење, па да бегам на одмор.
Ова лето можеби и ќе одам во село :vozbud: На планина! Аааааааа не сум била со векови! БУКВАЛНО! Последен пат бев во 1999, во МИ НА ТИ ОТ МИЛЕНИУМ АЛООООО! Хахаааа ама колку ќе ми биде убаво!!! Чист воздух, зеленило, недопрена природа, изворот, реката...мх мх мх

О ти .. убаво ми е денес :)
Си го сакам ма ваков болен, баш е мирничок :wub:

Во животов никогаш не сум се каела за ниту еден ризик што сум го презела,ниту сум патела од недостаток на храброст.
Колку е само добро кога се гледаат резултатите.....:vozbud::vozbud::vozbud:

Драга

Ајде и ја да се исповедам,чунки грешен сууммм:vozbud:

Штета ми се натрупаа обврски...нема да имам време за кајгана некое време-but i will be back:)

После хибернацијата,а и одам на трансорбитална лоботомија.

Кајги, мила моја
Ми настана збрка во паметов, па си останав дома вечерва, да си ги рачистам мислите. Ако успеам..
Туку Кајги, ќе имам мнооогу работа вечерва, имам 35 понуди за пријател на фејсбук :vozbud: Аман бе! Кој ќе стиска игнор! На сите игнор ќе им ставам! На сите!:pos2:
Кајги, гледаш бандини? Јас не гледам, јас слушам. Од што морам!
Толку имам да ти кажам сега за сега.
Топ си, кисче, mwah!

драга бе кај си ми заминала најдолу?
ај нема врска.....
инаку денов бла бла беше. излези надвор ќе почне да врне, да грми, влези дома се смирило, пак излези пак истото :toe: нестабилно-никакво.
дома со сестрава војни води, а нема кај да се оди, абе маки. се надевам утре поубаво ќе биде времево, ова не се трпи.

еј почна....ај ча-0 :back:

Добро утро.
ПРВ!
ојдех да полагам,последен пат.да скршам нога.
алелуја.
:salut:

Dear virtual public diary,

I'm bored. I just spent all morning watching a VH1 special on Gwen Stefani. I don't know what a Hollaback girl is. All I know is that I want her dead.
Stewie is drunk. He thinks I'm sexy.
Peter is making an ass of him self, as always. He think he can recreate Noah's ark situation by pretending to talk to god.
Lois is worse. She is not stopping Peter.
Meg is in a relationship with her pink vibrator and it's complicated. She broke up with the brown one 2 weeks ago calling him "poop".
Chris is jacking on his new "Batgirl" comic.
And here I am, drinking martini, singing Hollaback girl.

Кајг, самр сизн из стартинг...
Одамна не сум се чувствувал вака слободно. Без никаков товар, без никакви обврски и без никакви планови... Сè е завршено...
Сега, патот под нозе и да ги орам Скопје по должина и ширина... Само да се стопли малку... Многу малку...
Одам да уживам во спокојството на престојниов ден...

Диар

Летово стигна ние со тренерки и блузони надвор испаѓаме...за кај е времево бе:tapp:

дик
јас ако не им речам, не им текина ништо на копуциве :toe:
инаку еве сега си седам и очекувам гости, а за 2 саати одам со копуциве :pos:
ај ча0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom