Sussaro
Southern comfort, southern sun
- Член од
- 27 декември 2005
- Мислења
- 6.372
- Поени од реакции
- 27.257
Ништо не ми е толку сеирџиско како купче анархисти, атеисти, телемисти (и останати исти) и особено југоносталгичари како се обидуваат на лукративен, елоквентен и навидум за простата раја интелигентен начин да ја одбранат својата идеологија. Кога ќе ги прашаш нивна замисла за реално и поддржано како би функционирало тој светоглед ја сфаќаш нивната Волт Дизни проекција. Додуше Тоукатер барем проба малку од малку да подметне некои примерчиња, тест балони и лабораториски хрчаци кои секако заслужуваат да се разгледаат и беа барем еден чекор над хипотеза. Од страна гледано ми е поинтересно, отколку да се мешам. Нема поголема сатира од онаа што си ја прават паметњаковиќите.

)
Ми требаат минимум 55/100 за да имам какви такви шанси за сосе трет колоквиум да соберам 150 бода, и да не идам на испит. Ако затерам накај испит, ондак наебав :pusk: И одамна не ме фаќало трема пред колоквиум, како што е случај денеска. Сакам само да дојде 18 часот и да заврши се, и да ти се пофалам како сум поминал добро. Ама знам дека тоа нема да се случи, затоа што се ми е испомешано и има милијарда различни задачи, ноооооооооо потајно се надевам на успех :icon_mrgr
Аахх...деновиве сум право деминутивче. :wub: