Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Дали е ова могуче?
Само тоа кажи ми.:toe:

Идам у школо со еден пост поише од пред малце...

Драга Кајгана,

Нешто многу ми се спие во моментов, ајде ќе се видиме попосле... да не те замарам.

Драга, матурава знае да биде напор, огромен и тоа.
Едвај чекам 17ти, ама не за да дојде матурата и да се изнажуркам, туку побрзо да помине за да прекине целава фама. Сите се низ продавници бараат додатоци, финишираат облека, се мачат да најдат поклони за партнерите...
Аман веќе, ништо не е точно одредено... Бар после 17ти знам дека можам да седнам и да правам нешто што навистина ќе ми биде многу корисно.
Инаку, не ги слушај другите, преубава си вака. Таман за на матурата моја цела средена ќе бидеш:)

Отиде Гладиус сега под туш, затоа што надвор воопшто не е пеколно жешко. :salut:

Драга

Отидов во Виена и Будимпешта

Чао.

ако ме нема сум останала во зоолошката:vozbud:

Кајгана,

sometimes I trip on how happy we could be. And in the meantime, се радувам само на рацеве поцрнети од залудно дремење по кафиња.

Здраво Кајгана.

Се одбројуваат деновите.

А знам и што ме чека на судниот ден. И тоа е дел од изборот.

Само издувувам пареа, Кајгана. Ништо страшно. Ќе помине.

Поздрав.

Ми рече дека сум манипулаторка и кучка еј.
Го обожавам. :pos:
п.с док го мучкам ледениов чај
размислуем, па кој кур тебе ти се испуцавам.
Slap me, I deserve it. :icon_lol:

Kajganke ,nekoj uci ,nekoj raboti zafateno denes AMA ke izdrzam ili izdrzimme hohoho dobro SE cuvstvuvam ,ispolnet do maximum I toa sto bi rekla "Edna devojka" hihii

драга!
нервозен ден! :nerv: ми рече да си побарам помош.......њтф ми рече да си побарам помош? да си побарам помош ? ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА:nerv::nerv: навистина нервозен, глупав, досаден ден :tapp:

барем сега малку се чувствувам попразен......................

драга,
ај сега да ме пофалиш јавно за најбрзо решен колоквиум во историјата ( се надевам успешно) хахаха
туку луѓево знааат ли зошто постојат телефоните?????? или слабо?
денес цел божји ден учам, учам и само учам ама ај уште утре и конечно малку одмор :)
ај да идам да учам да не биде утре дека не знам какви се модели на преведување постојат хаха
ајде поздрав :vozbud:

ДК, знам што треба да правам. Барем во моментов, за идниот момент.

Не изреагирав веднаш. Не избрзав. Според правилото, треба да се почека, да не се реагира нагло, за да се формира исчекување за идниот момент.

Па ќе видиме кога ќе дојде идниот момент, дали пак ќе сметам дека тоа што мислам дека треба да го направам е всушност правилно.

А нема правило. Само тоа што мислам дека треба. Па ќе видиме дали така ќе мислам и тогаш.

Ризично е, но мислам дека ќе вреди. Ризикот, меѓу другото, е каква ќе биде ситуацијата кога ќе дојде и третиот момент, и четвртиот...

Но тоа, меѓу другото, е и тест на издржливост. За да видиме од што сме створени.

Нема разум, нема морал, нема правило. Само тоа што мислам дека треба.

Слободата е прво во мозокот, па потоа во светот.

Ајде да видиме колку е слободен мојот мозок.

Посакај ми среќа.

Поздрав.

Море глуп цајкан, лоботомија цвеќе за наводнување :icon_lol:. Филмот да филмот дури и го запамтив Пешнс анд деливеренсе :pos::pos::pos::pos:, половина саат ме масираше. А јас нит знам кој филм е, нит некој ми кажал да го симнам, а одговорот ми беше можи и да го имам не знам :icon_lol:.
Одмарам малку филм гледав со Леонардо Ди Каприо лудница и трансорбитална лоботомија не беше нешто посебно. Па ќе видам сабајле како ќе ѕвони алармот на новиот ми мој мобилен, еј нема вибрации лудило од телефон и не се заклучува :icon_lol:.
И тоа сабајле за најлон да видиме и да договорам таму со И. и брачката да набацаме нешто таму.....
Ајмо песниче:

Сакав да ти пишам кај си ма жута, ама веќе не си жута.
Ми фали твоето жолтило.

Јас иначе цела сум во жолтила.
Почнав да ги менувам сите можни бои и мислам дека ќе пукнам...ама си се тешам дека е уште утре...
Изорганизиран ми е целиот остатокот од мојот живот, само да мине утре...
Денов ми беше хаотичен ама интересен, иако ептен малце бев на факс и иако полагав ми беше интересно.Зашто?Не знам:toe:
Ај ма стани жолта пак:pipi:

Драга,

Јас само безболно си го менувам сабтајтлот и сефтосувам со пост на позадина која нема боја.
Иначе сум фино, здраво и право.
До утре сабајле кога никогаш не сум такво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom