Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
надвор врне, а кога врне и расположението ми е катастрофа :nesvest: ама ај ќе помине и овој ден. на школо сум од 13 излезен и во 20 и 50 си влегувам :tapp: и згора на се врне. глуп ден ама ептен глуп :jaj:

ча-0:back:

Ах,Драга
Прекрасен ден,само што крајот овојпат не го краси делото т.е.денот..Комшијата ја пуштил химната на Барселона и се уште ја слави Саботната победа..,Ако вака пордолжи си мислам како ќе станам сабајле..да одам на некојси Саем на книга..Ах.,мачни моменти..:toe::toe:

Драга,
Денес се отиде во курац,нормално и јас :)
За нешто ми е жал,ама немам можност во пијано да се извинам,за друго ич не ми е жал!И не сум хроник,туку блиску до хроник,но се надевам до утре ќе бидам трезна и нема да ми се лоши,оти си имам ветено дека нема да ми е лошо на работа,има санкции:icon_lol:
И ми се прави нешто лошо :zlo:

драганоооо,

кај најдоа, да го сменат распоредот, па и сабота да е работен ден.

замисли, сабота, а треба да биде фторник.
и оваа недела имала 7 работни денови:toe:
и така ќе врне наредните 5 дена, упс, не требаше да ти кажам, ама ај, :helou:

Captains Log v3.1
EnteR the JEEP
Знаете,има една работа која навистина ја презирам кај луѓето.
Онака,од такт ме вади...ми ги превртува жилите.
Ми ја суши кожата.
Дишат бе брат!
Али озбилно,humankind....не ве бива.
А и јас тонам во море на медиокритет...тонам во бесполез.
Argh... the unsolvable organic puzzle I've become.
И сеуште не го гледам излезот.
Поздрав.
ExiT the JEEP

Драга јави му на Анчелоти да го игра Малуда у второ полувреме :jaj:

Си го мразам животов, се мразам себе си! Ги мразам сите!
Зашто пак ? Зашто се од почеток ? Мора ли ? :(:nerv::cry:

п.с. Помина и родителска! Значи да не ти се верува ама од 7.30 до 9.00 ги држеше онаа ненормалнана родителине во заложништво и им ги полнеше главите со невистини :icon_eek:
п.п.с. Не се должи моето нерасположение на родителската. Мама беше прилично задоволна. Барем имав само еден кец. Аналитичка не ми стаила оцена. Срцка. Ме чека да одговарам а ја абер немам.

Оh what a shitty day! Попосран ден, не можеше да биде и да сакаше. Уствари можеше. Увек може и полошо. Да не го предизвикувам сега Марфи, доволно е што ми е најголем фан. Светла точка ми беше што си ги видов милите суштества со кои се дебелеевме со тако чипс.:jejejeje:

Тоа. Срање. Немам што друго да додадам.

Драга кажувај што да правам во оваа досадно време!?
САКАМ ТЕЕ!! :back:

Кики...немаш појма колку ја сакам :vozbud::vozbud: ...абе да знае она али пак...немаш појма колку ја сакам! :vozbud::vozbud: ..и она мене офкорс..до ушиња!...среќен ко зрела тиква у бавча со бумбари...сите што го читаат ова моментално ве сакам!:smir:

...а ти кажав дека ја сакам??..:pos2:

Мицино..
зашо секој ден мора да биде едноличем?!
Сакам малце поразлично нешто!
Нешто нај! Досадно станува.. :tapp:

Драга,
Колку е тужно времево не е могуче, мава на расположење.:smir:

Драга,
Александра РадовиЌ вечер :vozbud: (добро де, и Сергеј, ама од него две песни знам)..
Треба да се зафатам со работа, а си дрндам цело сабајле. Еве, еве, се фаќам за работа, не ме карај :nesum: До вечер ќе направам барем дваесетина слики. Промис. И ќе ги средам за во артикл да ги ставам. Е, текстот ме мрзи да го преправам. Нека седи така, ми е гајле, ќе го средам после. А, тие другите слики ќе ги правам утре, не можам денес.
Модрицата на рака ми фати сега онаква убава златно-жолта нијанса, таман си е дискретна, може да седам веќе по кратки ракави низ дома без мајка ми да ја фати паника.
Така, ај сега да и изнапишам во порака инструкции на коконата како се лепи тоа стикерот и да и се исповедам за актуелните случувања, па да седнам да редам слики.
:salut:
Н.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom