Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга

Je suis entering the chaos zone! Chyeah!
Roller coaster went high up, than fast down...now its hovering right above the ground.
Can't be fucked fixing and helping for today.
It's a fine day to let old friends down when they need help.

....so I raped her.

Tреба да учамммм !!! Не ми се учи...и што сеа... ништо!Ај ќе учам.:tapp:
Деноооввв тиња,онака доброто беше што си ја средив собата и почнав да учам бизнис барем,се натерав.Каквиии глупости човече...не е тоа за мене!
Статус на расположение - средно жалосно! А ништо у суштина се нема десено лошо за таква да бидам али онака преку глава ми е од се:helou:
Сеа слушам музика,гледам што има тука ново....

Те сака
Драма Куин :pipi:

Овој ден завршува... Утре правам тест по хемија, не бива да препишувам, ке ме фати овцата (маме и је*eм). Ми стави 3... Оти немам протекции, а и не сум толку моќен да фаќам протекции јбг... Што искарам искарам епа са... nobody is perfect... Во саботата бев крајно изнервиран, кикс на Арсенал... Се надевам дека можат да издржат до крајот на сезоната... ЧАО!

Драга Шенка,
Со оглед на тоа што ова ми е последниот пост овде, нема да дужам многу. Ти претераа членовите. Претежно. Остани ми попаметна одошто реално си.

Џес

Едно дијазепамче подоцна и срцево мирно ко кутре.
ѓѓ:

мила

...тешко, многу тешко...
Ладно ми е на главата се бањав, а ме мрзи да станам да си ја исушам косата.
Чајче и колаче-закон...
Ми дојде, мразам кога имам, а посебно кога сум негде и сум заборавила долен веш:nesvest:. А плус и ме спречи у добрите намери за да се задоволам себеси и партнерот...ебаго...
Ми се нафрла целото лице со акни, а да не ги заборавам и забите шо ми се на образот, УЖАС!
Ми рекоа ќе ми се јават...
Јас си чекам, си чекам и никако да дочекам...

тиииииииииииииииииииииииит

Надежта умре...
Отидов да гледам вајпаут... :pipi:

:back:

Драга Кајгана, јадам гадно сирење :плаче:

Здраво Кајгана.

Чудни работи се случуваат. Но претежно се добри. Всушност, сите се добри.

Оптимистичен период следи. Ајде да видиме до каде ќе трае.

Во секој случај - јасни ми се работите и занм што треба да направам. Сега уште плановите да ги спроведам во дело.

Држи ми среќа.

Поздрав. :helou:

Драга Кајгана утре ти нема да треба да стануваш за во школо, посакај ми добра ноќ:wink:

Пред да пробам да легнам.

Не можам да сум во близина со луѓе кои менуваат став и однос према тебе врз база на тоа како се расположени во моментот. Пазете се од луѓе муабетџии што знаат да ви го направат филмот, да ве насмеат, да ви пројде времето за секунда, обично таквите одат во две пакувања од кои едното е опасно. И од такви жени отворете очи. Оние што знаат како да ве средат, што знаат кога треба блоуџоб а кога бакнеж, кога треба да не збори а кога да каже нешто што е убаво да се чуе ама и вришти една секунда а другата лета во облаци. Луѓе без некоја константност во односот со тебе се опасни луѓе. Не ми требаат такви. Нема да им дозволувам некои каприци. Ај сега да го видиме следниот потег.

LifeQuake... Добро е за освестување, знаеш?
Убави денови, убави луѓе, убави песни, убави моменти...
Али не мораше денес да се расипе времето.
Знаеш, кога губиш некоја работа, односно ја гледаш дека се оддалечува од тебе, се обидуваш да ја вратиш назад.
Чудно за мене, но овој пат не пробувам да го земам тоа што го губам. Поубаво ќе биде можеби ако го изгубам. Џабе зборам вака, кога знам дека утре пак се ќе биде по старо. Ама, моментално така си се чувствувам.
Ај, одам да се губам јас. Утре втора смена ама морам порано да станам. Решив ќе правам преуредување на одредени елементи од станот. Виш ми лак кз ајл нид ет.:back:

Драга Кајгана

Светот ми го скрати роденденот за саат време, го мразам :nesvest:

Сега се пребирам, у 12 утре станувам, у 12 ипол се туширам, у 1 сум на школо.
Па не сум бил огранизиран. Muhahahaha.

Кики!

И така мила не можеш на никого да погодеш.
Гледаш да помогнеш на добар другар а тој ти забива нож во грб:tapp:
Не сфати што се случува околу него па сакав да му укажам на тоа.
Ама џабе е.Подобро ке си седам мирна.Најпаметно ке биде:toe:
Ми го скрши срцето кога го рече тоа.Секој ден:nesum:
Несакам да го гледам вака ама негово право е.
Нека оди кај сака и со кој сака,што можам јас тука?
И уште нешто.Дожд се наврна кај нас а јас како што знаеш обожавам да шетам:)
But овој пат не беше така.Имав многу обврски.:nesum:
А вчера имаше дома многу смеа:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Koи смеи еј:vozbud::uvo::pos2:
И така јас да се спремам за предавање па се читаме некој друг ден.

:tv:
Зарем има во Битола sweet and sour pork??

Баш убаво, уживај, цинизмот можело и да се заборави во Скопје, или воопшто, нели!

Но....:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Samo што се вратив од таму :vozbud::vozbud:

Имаат кинески :)
Иначе не беше во битола тоа прекини да гаташ на гравчиња ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom