Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Колку е кул да пишеш поооооооооооооооооООООООООООооооооооостиште и да го избришеш у последен моменат?
А?ѓѓ:
Така шо едино шо ќе ти посакам е да немаш работа со доктори, оти си наебала.
Ама и онака си само форум, така шо немаш гајле.
:back:

Драга,

за помалку од 24 часа ќе се ослободам од нешто што го влечам со мене 2 години. И мило ми е зошто веќе ми е преку таквата :D Помалку ќе те читам и средувам деновиве, хардвер проблемс + учење за матура, математика полагам, мора да се поминат уште еднаш задачине :icon_lol:

Те сака,
Фросе.

Ej

уморен преморен
нека се ебат во газ проектната матура и проектната бизнис
пошо се педерски!
п.с. сеа требаше да е 11:19

lollerskates.gif

...so I raped her.

Многу ми е жал кога луѓето живеат во лажни светови.

Отидов ја да шетам по улици и да јадам реалност.
Некогаш повраќаш од неа, ама единствено јадење е.
Синтетички умови - обединете се!
И после зашто сме ретардирани.

Не знам ни јас.
Ај чао.
:salut:

Кајги што се дешава со сообраќајов во Скопјево :toe: Да не не посетила некоја висока личност од странските држави :toe: Сее закрчено, автбуските линии се тотално измешани. Си седам јас во 16-ка кај Бит пазар и гледам дека од кај судска иде друга 16-ка, а знам дека тоа не е вистинската траса. И таков ненаспан тријам очи за да видам да не халуцинирам и се разминуваме и гледам навистина 16-ка било. Ех мајката реков што се дешава. И после кога налетав на гужвиште сред центар, па те затворени улици, па џандари...калакурница:tapp:
Иначе јас сум онака, те посетив малку а сега идам да бубам пошто ме чекаат колоквиумите:salut:

Сообраќаен хаос...

Да. На Астибо им текнало да глумат некоја јака фешн марка па земале да прават модна писта на Рекорд во 12 саат па блокиран беше целиот тој дел од градот. И заради тоа сум брзал од кај овие фешн фациве до Градска. Али го направив филмот па цел пат го идев на средина на улица. :) Да ти чифшам и Астибо и се... Ке ги го свирнам у...у...у мало прсте у десна нога бе!!!

Kajgi odamna ne um ti pusala kaj si bre jajceeeeeeee:pipi: pa da ti kazam nesto treba da mi seostvari i ako e taka e pa stvarno ke castam TUlUMbi:smir:

Ка... не сум спиен од.. хммм незнам многу време.. очиве ми се затвараат сами едвај пишувам со последни сили!! ме фаќа страв да легнам господ зае кога ке станам.. Аххх пусти распуст.. ке дочекам вака распуст една недела и уште на старт пореметувам рамнотежа за спиење.. не ми се знае ден и ноќ.. види надвор што убаво време за шетање возење дружење а јас ?.. ја у кревет ке паѓам у кома и кога сите ке легнат ја тогаш ке станам... :( по ѓаволите! не иде вака...

Драгоевич.
Од денес почнувам да вежбам. Мора да снема се што се наталожи во текот на паразитската зима. :sport1:

Мразам стресни ситуации.
Стварно мразам.
Уште се чудам како не доживеав инфаркт.
Си замина водата.То значи дека ќе можам да излезам пред Велигден и да си купам нов стегач од Орка :wub:

Passed down to you...

3 дена прослави и џигерот ми е малзамиран како прстот на другарот Ленин, кој патем ако испадне се` како што треба, ќе биде посетен заедно со Кремељ, Ермитаж, Трецјаковскаја галери(R - наопачки)...Буду познакомыть с култутролошките страни на горниот исток (фак додека пишувам на рускава продршка ми рикна мозоков). Ај доста се курчев...
So says Saladin.

Драга

Денеска се заразив со една песна од сабајле само таа ја пеам, и дома ја отепав од слушање. Е сега тоа ќе беше ОК ако не беше оваа песна:)
Незнам шо ми стана денеска со песнава :)
А оваа прилики ја користам и тебе да те поздравам со песнава:salut:

Драга Кајгана,

германски имам кец. Во дневник.

Месецов ми е екстра погоден.Све шо сакам ми се оствари асална врска уше подобро најасален дечко, среднорочно патување и све нај нај :pipi: Се надевам на ваква среќа до крај без да има точка:smir:

драга
ми се спие ама ужасно мноооогу ми се спие :toe: утре не учиме ама затоа пак ќе не носат во три пи*ке материне да засадиме дрвце :tapp: надвор убаво времево ти се чини лето е. ај сега малку ќе одам на воздух.чао :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom