Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга се случува некое чудо со мене :nesum: поправив оцените,моите се горди на мене а јас книга не фаќам :pos: ! временцево е убаво само за шетање а јас цел ден во школо треба да го пројдам и уште да го гледам низ ходницине... :tapp::( ајј ќе преживам ..одам сега да јадам :pipi:
:salut:

драга кајгана,

не можам а да не и се восхитувам на една таква танчерка каква шо е Елеонора. Ах Елеонорче да знаеш шо ти мислам само.... :sekss::drk::drk:

Мммммм колку е прекрасно надвор...сонце...лајк, лајк, лајк...
Сега само шеткање во природа, а не типичното одење на кафица...
Значи да видам шо ми фали пред да тргнам...
Наочари, трењерки, Ивица...хм...се ми фали...најверојатно ке си седам дома, или ке отидам на кафенце, а убавово време ке го искористам друг ден кога ке бидам целосна...

Убав ден на сите, искористете го сонцево максимално, заштитете се од у-ве зраците и уживајте:pipi:

папааааа:helou:

Dearly beloved.......

ќе се мрднам веќе!!!! денес се сликаме,и коа ќе ми текне шо се не ритуали треба да напраам да бидам убава на сликата ми се темни:toe: ,треба пред 6 да бидам таму да платам и да земам бројче за да не дремам до 12 вечер на ладноно,мене ми е увек ладно и да чекам да ми дое редот...... а имам и плус обврски со мојот будучи маж......ми иде да се утепам!!!! ееееее жена за муки родена:jaj:
И да ко за беља баш денес најде лицево да ми се нафрла ми иде вака да се сликам:kesa:ама како и да е најдов пригладна блузичка 8)

Ако нишо друго кошулката што ми ја поклонија многууу ми праи мерак

Ми снема цигари а ме мрзи да идан да си купам

Yours truly

black angel

Драга,
Знам дека знаеш дека е подобро без школо.Во овој момент сакам да ја искажам мојата радост.Убав ден.:helou:

Врага.....
Ми се јаде благо
ама ептен благо....сникерс можеби
или твикс
или марс
отидов да си купам
чао

Pak jas mila!! :pipi:
Se nadevam deka denov nema da mi bide ko shto mi beshe vchera(uzas).
Mn sum vredna ushte po sabajlechki:si stanav fino lepo,se srediv,si ja srediv i sobata,nauchiv,bev vo prodavnica..sega kje odam da se vidam so ljubeniot i vo shkolancija.
Mi se dopagja vremevo,ubavo e za proshetka,a jas..moram da odam vo shkolo.
Ajde pozdravche..
..Do slednoto chitkanje!
:salut:

Драга кајгана. Денеска конечно си земав пасош! Ми пропаднаа две патувања во последните 2 месеца ради тој пасош. Епа нема повеќе.
Иначе не можам да му се начудам на народов, само да се караат и да не можат ред да си воспостават. Па, тие полицајци уште толку неспособни да го одржат редот. Проста маса, недозреана, не знае во ред да застане. Сите се најважни и мораат први да завршат работа. Другите кој ги е*е. Еххххх... народ народ. Само за сеир.
Тоа е за издвојување :)

Драга Кајгана,

Мразам кога ми се изместува јајцето. Мразам.

ех драга,
еве да ти пишам денес дека се ми е преку глава. сакам да се изгубам и веке да не се вратам никогаш. и така и така на никого нема да му недостигам. ми се смачи од сите и со се, а најмногу од едно лигле од човек што се надевам дека ке ме остави да си го живеам и така глупиов живот.
ајт отидов да учам ме чекаат колоквиуми од понеделник

Кајги сакам да имам патиче како тоа на Ивце Пивце. Многу му се сексапилни :wub:
И колку владее рекламана со бабана на А1, со жаре :pos::pos::pos:
Поцркувам од смеа кога и да ја гледам :back:

Е ај.
Напишав километарски пост и ми падна нетот и автоматски неам пост.:uvo:

АААААААААА!
Ок. Вака.
Досадно ми е, за неколку саати бегам у Струга, ќе пееме пак. Вчера на проба сфативме дека четврток не ни е нешто по ќеф за свиркање.
После тоа бев со жениве мои на чај од портокал и цимет у Круг. Си ја видов професорката со нејзините жени, стегаа сечена вотка. Кај неа полагам во вторник :)
Ќе ја уценувам!:vozbud::vozbud::vozbud::pos2: Како не...

Во средата умор пред очи ми беше цеел ден. Едвај смогнав сили да одам на филм.
И не зажалив.
Катарза сосема, со Менди бевме и се радувавме на моментот кога уметнички ќе те здрма некој филм како што е Si puo fare. Се клањам, сериозно.
Поентата е таква, секојдневно алармирачка.

Сега сум дома во дума. Сакам да пливам во езеро со Мио мој Мио. Ми се јадат шишарки од чоколада, ама нема. Има ишлери. Пак аздисувам, знам.
Изгуби поента постов, зошто првиот ми беше поубав и поосмислен. Ама ај.
Битно имам нет, и сум стабилна :baeh:
Медс

Captains log v1.5
f00t f00t Kajgi
EnTeја Th3 Ch1cKeN
Or teh NEјаD
Anywayz....
Шо да ти кажа деноФ тапа...
Ама озбилно бе брааат....шо му е на пензионериве бе браааат:vozbud:
Ај фак ит...
Денес умрев по автобусине...зажешти мамата.
Stay sharp Kajgi
Your dear iVAN over and out:jaj:

Кајганооооооо

Оти постоо хемијата как наука уопште??

Најарно да не постоо-нема да вадам кецој на школо да не е хемијата!Ебаго!!!!

Драга

Имам секс секој ден.....Интернетот ме ебе како сака:sekss::sekss::nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom