Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Таа цена е до 21 март или барем само така ми кажа, а информација за дозволата во текот на наредната недела :raz:. Треба да разјаснам некои работи со него ми треба таа цена после информацијата за дозволата, ако не ќе барам на друго место, ама тоа утре најрано што можи.
Малку мир и тишина окркав пица за тоа што го чував внук ми знаат како да ме поткупат и кои ми се слабите точки, ама сепак многу вкусна пица, а денеска малку мир и тишина.
Ајде пролет топлина Велигден мирис на свежина, ран зеленчук салата од марулка надвор под лозница, пролетен дожд скара со пиперки свежи потпечени добро со лукче и киселина свежи јагоди од бавчата органско растени, вкус на леснотија во желудник.
Зошто толку голема недоверба за успешност од нејзина страна, самата не е свесна колку нејзиното мислење влијае врз моите постапки, јас го чувствувам тоа и не е како мислењето од останатите заради поврзаноста од таа специјална врска можеби, не можеби туку сигурно. Јас го знам тоа и го земам во предвид како и секое туѓо мислење, ама малку поддршка да дадеше ама и не мора, мене не ми треба тоа не барам дозвола или одоброволување.....

Peech
глеаш колку е фино коа не се дружиме?
Тоа значи дека работите одат по нагорна линија. Yesste

..Драгаа кајгии.
Се ми е многу досадно и монотоно, што и да ми текне веќе го иам напраено со идеите влагам у минуС!!!:tapp:
.Али ај да не се жалам многу зашо може да биде и полошо:):) Ми се иде негде да променам малце све ова што се дешава овдека, на пример би отишла у Амстердам или Лондон:vozbud::vozbud::toe:

Да ме убиеш не знам како да го преведам насловот на расказот.
Имам проблем и стварно треба да се запрашам шо сакам да бидам кога ќе пораснам.
Од сабота натаму може ќе посакам да бидам стилист. Мислам дека за саат-два ќе престанам да бидам јас и ќе опнам високи штикли, па може и црни чорапи и со Ѓурѓа под рака на fashion week:pos: Е не...знам и шо ќе носам бре, фенси шменси хаљинче...I'm not here, this isn't happening!

Инаку освен шо не знам како да го преведам насловот, деновиве многу ми се јаде сладолед. Не смеам, се детоксифицирам и убо ми е. Ама едно топче страчатела да имаше сега...
Нејсе, слушам француска музика, сакам есен во Њујорк и ми се бега од Скопје. Ме гуши многу, деновиве посебно.
Сакам да спакувам еден куфер со луѓе и назад "in the city, the city of LA"!
Толку изглеа.
Многу пешачам деновиве. Многу е нечист градов.
Ми фали шлаење со Ивана.
Ќе си купувам нови наочари.
Сакам пролет.
Малово сака заедно да јадеме у 7ца. Господ да чува.
Сака да се дружи. Ми фали.
И нов речник ми фали. Колокациски.
И творештвото на Марко Цепенков да си го приберам.
И да испочитувам два-три рокови викендов. Мислам дека ако уште некој ми спомне рок, ќе викам и ќе мавам.
Толку.

Драга,
Колку ми е мерак како го јадеа.ммм:salut:

Драга болна сум :( се надевам до утрем вечер ќе оздравам :'( + Спарвејо треба да дое на гости :( ...
:toe:

драга
утре правам тест, а појма си немам :toe:
денеска поминав некако горе долу ама сутра наебаФ :ija: ама вечерта ќе си надокнадам се...

сакам викенд !!!!!!!
ча-0 :pipi:

Кики!

Mила да ти кажам нешто пред да си легнам.
Ми вика другарката сум литнала со паметот бидејки се зезам со едно типче а тоа се попали!:vozbud:
Имам и сомнеж.Ме плаши нешто:nesum:
Уште колку да чекам.
Д сајленс ис килинг ми.
Ама ајде се надевам дека нема да се случи ништо од она од кое се плашам.
А сега отидов да одморам.
И сакам да се исплачам да ми олекне.
Болна сум многу,ама кој го гајле.

Ајде одам:back:

Се читаме...ваљда.

Драга,
на ти пеј си. Ја пуштија на радио песнава и ме потсети на едни дамнешни времиња, кога бев млада и наивна. Сега сум само млада, никој не може да ме прел'же. :kez:
Идам да го чачкам телефонот.
:back:
Н.

Ди Кеј

Гледам на кафе преку форум... Кој сака да му гледам нека ми прати линк со слика од шољата преку реп. ^ ^

Иначе јас сум добар и ширам љубов насекаде, чак и во Чаир. Живот добар, се гура. Ми се оди на некоја добра техно метал журка, ако има негде кажи ми.

ББ

Конечно дома....од завчера.:pipi:
Си ја средив собата,фатила многуууу прашина!Преубаво изгледа и ми фалеше.Доста беше малтретирањето од страна на старите пензионери од мојата фамилија.Извини Кисела Вода ама од Водно го гледам поубаво Скопје :baeh:

Те сака
Драма Куин :pipi:

Драга Кајгана,

Како можев да испаднам толку ГЛУПАВА?!!!!!!!! :( ДО КОГА?! Денес ми се оствари не една, туку повеќе желби! А јас и покрај тоа, така ДЕБИЛНО го завршив денов!!! Колку извичници и да напишам не можам да искажам колку сум си бесна!!! Убаво викаат, кога си сам од себе разочаран е најлошо! :(
Ќе ми дојде ли памет веќе еднаш?!!

Ќе му се навраќам на постов да ме потсеќа...

Драга Шенка,
Сакам да им се извинам на сите кои го прочитаа мојот менструален пост на темата „Форумски цитати“ и да речам оти ќе се потрудам да не пцујам повеќе, што не значи дека го немам речиси истото мислење кон младиот bojan81, чиј пост ќе го ставам и во потпис наскоро. Но сепак, начинот на кој го искажав револтот, мора да се признае дека ги немаше надминато границите на пубертетот, за што се извинувам уште еднаш.

Она што мене ме држи во живот деновиве, е големата поддршка, Бог, сила која ми праќа многу пријатели околу мене и тоа онакви - кои ме поттикнуваат да размислувам за тоа како се однесувам. Добро е да знаеш дека имаш совест.

Секоја сабота ќе има моја колумна во „Шпиц“, почнувајќи од вечер кога ќе излезе утрешното издание. Нека трепка:wink:

Ким..
денес се сликаме.
Денов ќе биде напорен..
Станав у 6.45. Следуваат некакви си маријачи, завршувам со школо, идам на фризер, релација : Центар - Кh2o - Центар - дома. Дома се облекувам, шминкам, одам во парк.. чекам луѓе, чекам истите да им пројде редот за сликање, за да се сликам јас.
Се сликам. Одам дома ..веројатно. 3 саати планирам што да носам, се облекувам, пак се шминкам и излегувам. Правец Колосеум - дома во 4, накај 5.
:(
Pity me.
Утре сум на проба во Елена Лука. Не знам како ќе станам.
А викендов ќе биде all bout da research paypa.
Ко врв на се.. некој се лути што не можам секој ден да го прашувам како е и да водам сметка да излезам со него.. од што немам обврски.
Ае.
Би гуд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom