bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.801
Седам така дома мирно е се замина гужвата, мајка ми отиде кај педерот фризура да прави по повод тргнување на работа. Имаше разговор со баба Н. за него крштевката и сваќата фризура и правел и како, не можев да ја познаам како певаљка 

. И реков мамо да му кажеш таму не како певаљка
. На времето и правеше фризури на братучеда ми и не ми беше нешто јасно во врска со него па ја прашав даде оти онај берберо твој ко некој педер оди? Па ми следи одговор оти педер е затоа
, си ја почешкав главата и не прашував повеќе
.
Ок испратив писмо со намери, уствари немаше писмо ама има намера
, зет ми ми рече да се запролети ќе седниме и ќе се договориме со него можеби ќе биде од бизнисот, уствари натаму ја терам работата.

. И реков мамо да му кажеш таму не како певаљка Ок испратив писмо со намери, уствари немаше писмо ама има намера
дојдех си... за испито ли? еми арно беше ама знаш ли зашо толку мн се спремах да говорам за некои аргументи? не? јас ке ти кажам: за курово здраааааве... наместо јас да говорам професоро почна да говоре е тва е тка е тва е онака и такви работи... ма сепак, на крајо му кажах тва поважното :baeh:
Последниот пат ни ја пуштија Could I have this kiss forever.. `n` it wuz a deja-vu! И тогаш врнеше. И беше преубаво.
Затоа јадам малку повеќе чоколади. [innocentface]
finally. [gottabethere]