Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганоооооооооо, денес се соочив со пеколот наречен "вадење на пасоши". Место кое го соодветувам со деветиот круг од пеколот, заедно со СТУДЕНТСКИТЕ ПРАШАЊА кои набрзо треба да ги посетам:violent1::violent1::nerv::nerv::nerv: И погоди кој заврши најпрв од сите. Имаше милијарда луѓе кои чекаа од 13 а јас имав закажано за 15 и 45 минути :) И завршив најбрзо од сите, за "САМО" два часа :tapp: На счлика излегов едноставно ЖАЛОСНО :toe: Не дека ќе ми затреба пасошот, али ај....
Во моментов ми стигна кратка порака "Mарко те сакам" . Само 3 збора се доволни да ми се отвори срцето, и да се осеќам најубаво на свет, а и она си знае дека си ја сакам најмногуууууууу:wub::wub:
И да веќе си се облеков во црвено, подогтвен за прославата на утрешниот празник:tv:
Чаос кајги!!!:back:

Note to myself:
:uvo:

Убав есејов инаку, утре Орхидеја ќе ме фрли сосе него по скали надоле...

Еј драга,
многу е убаво кога си се дудлам.
ептен сум себељубителна. Малку фалеше да си посветам пост во врска со љубовта.

Каџи конечно си ја средив собата си ја исчистив и исфрлив се што не ми требаше.... поседив на радио ама пак ме заебаваше нетот и не можев да пуштам песни :@ Нз али некако не ме сака ама и јас не го сакам :) конечно седнав да учам за испити и еве сега пак дремам на компјутер дур татко ми не ме избрка да спијам... и така :) ај чао доволно ти е за денес :)

Драга Кајгана

Денов ми почна лошо. Слабо на факултет. Али како што надоаѓаше вечерва се подобро ми беше. Фала што ме ислуша. Утре те носам на кафица.

Кајгано, среќен сум и јас. Можеби и повеќе од Сатори.

Убав е животов ако знаеш како да го живееш. А уште поубав е ако знаеш и кога да почнеш да го живееш.

Касно станав денес ама бар наспано се чувствувам.
Денов, како и сите други вторници - школо, играорна, дома... Nothing special:toe:

dreamstime_cup-of-coffee.jpg

Ај сеа на кафе кајгано:)

Драга
Најлошиот ден во новава година ми е дефинитивно денешиот ден *бан педерски, уше од сабајлево ми се случуваат глупи лоши работи абе ајде :S
се надевам дека нема да заврши така :(

Здраво.Ретко ти пишувам скоро никад ама ете.
Да ти се жалам можам ама неќам.Ќе ме пишат во темата "Кутриот јас" па ќе испаднам слабак,а тоа не е ин:pos2:
Ми се излага надвор на ова сонце и ќе гледам да уживам малце во него.
Некако расположението не ми е баш на некое ниво ама ќе се трудам да не ме фати некоја јака депресија.Поздрав и кисче.

Хеллооуууу бреее

Драга иако вчера не беше нешо посебно на работа имаше интересни дешавки ако не си ја напраиме ние интересна нема никој друг така да нема да се жалам многу т.е воопшто.

Драга омилена боја ? Карирано
Сок ? Можи
Омилено Животно? Оса, Зошто па затоа што дава мед мислиш пчела МИСЛАМ
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
СТЕРЕО МЦ ОУВЕР АНД АУТ. :salut:

Драга Кајгана,

Зошто никаде не пишува дека денес е празник на геј популацијата? Прашувам, затоа што кога веќе е нормално да се прославуваат и честитаат имагинарни празници, имам пар идеи кои би сакала да ги реализирам. М?

Еј.
Денов е ок.
Може ќе биде и подобар, само тоа е прашање на некои други фактори.
Утре го полагам најглупавиот испит на свет.
Знам едвај 50 % ама ми е гајле.
Иако, еве изјавувам тука тоа, што значи дека ми е гајле, барем два грама.
Правам палачинки и го чекам љубовецот на една нутритивно сексуална збиранка кај мене дома, пошто сите се out.
На проба после 6, и од 9 вечер до ниедно време, ќе учам херменевтички семиозис! :uvo:

Во Струга, в сабота. Туламур и Бендовер!
Стружани, елајте.
Неам поим само во колку саат ќе почнеме... Веројатно 10ипол, така нешто.
Анга!:duel:
Медс.

Се разбудив со страшна главоболка...Уште ме држи :uvo:
Времето е за никаде.
Час грее сонце час се замрачува.
Мразам зима.
Мразам исфрустрирани копиљаци кои буљат во туѓ живот а истото го велат за други.
Фала Богу имам некој кој ме сака и е со мене покрај се.За тоа барем несакам да се жалам и кукам.
Те сакам. :back:

Драга,
Денес сама по улица се смеам,има налепено плакати низ град со следниов текст:

САМО ЛАТАС И ЧАК НОРИС ЗА 10 МИНУТИ ВАДАТ ДОКУМЕНТ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ!

Драга

why do I even bother...
денес иам само 2 часа у школо, и родителска за која не кажав дома
си најдов кафулиња кај можам да резервирам, ќе биде фенси...
многу е досадно по дома...интернетот е срање...не е срање ама нишо интересно нема на него

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom