Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгана...полека се одалечувам од тебе.Зашо е така?Паа заради одредените глупи членови шо ги имаш.Одам на други форуми.Љубомори ми

драга
сега си дојдов од школо, а на школо си поминав катасртофално :nesvest: дефинитивно среда не е мојот ден :nesum: уште два дена од сабајле после ќе поспијам. мора да одам сега ќе си се одмарам после ќе се видиме ајде чао:back:

п.с. утре правам тест :nesvest::tapp:

Драга!

Ќе си купам ТОПЛИНКИ!
Зашо се ХАЦЕ!
И ќе си ги шетам!
И такви некој нискобуџетни, едната зелена другата љиљакова!
И ко ќе ме прашаат "Еј ј0, шоима?" ќе им одговарам со "Топлинки! <3"
Awwwwwww <333

:медо:

Kaјгана

Денеска ништо ново кај мене,нормално...стандард нерасположена:tapp:
Не сум на факс зашто бев нервозна...
И зашто немам желба да одам во Штип
Моите ми рекоа дека ако положам ке се префрлам во Скопје:cuc:
A aко не ми ја исполнат желбата се откажувам
И од факс и од се,ама нормално дека од тебе не:pipi:

Ај ми дојде другарката да оговараме:smir:

Се молам само за здравје, среќа и љубов. Ништо повеќе не барам од животов. После овој стрес и денешните случувања, го молам Бог само да бидам здрава и жива... се друго е така пролазно. Се колнам дека ако помине се, никогаш во животов нема да се пожалам за ништо! Само здравјето да го имам јас и моите блиски.
Боже, чувај ги моите блиски и луѓето што ги сакам.

Марија.

Кајги пак сум за кратко еве само уште да ти пишам и им се врачам на книгите:pipi:
Утре е денот кога ќе се скрши мразот за годинава:helou: држи ми среќа мури:vozbud:
Да ти се пофалам Вардар конечно победи:vozbud::vozbud: Ете зашто не сме можеле да победиме... Еднаш не отидов јас и одма победа:nesvest: :vozbud:
Ај ојдов јас у далечината :salut::salut::back:

драга ја ке умрам...
главава ме убива...температура...бубрезите ме болат како и вратот...ке умрам...
ама тоа е со физичкиот дел...
а да...морам да напоменам и колку и папучарско да звучи ова али ја сакам превише....:toe:
и сеа иде едно срамотење на кајганава...чекај моја слика... :P

Драга ...

тешко ми е да го гледам татко ми ваков ... прв пат го гледам како плаче. Па и мене да ми се десеше нешо вакво, немаше да плачам ... ќе рикав. Понекогаш се запрашувам што смислил Господ, ама никогаш не си го одговарам прашањето. Жално многу! :-(:-(:-(

Џес

Знаеш шо?
Знаеш шоо?
Знаеш?
Знаеш?
Знаеш?

Ѕвер сум!
Ѕверотиња..
Ѕверкиња..
Звер
_звер
_zver!
Ѕвериште...

Уфффффффффффффффффффффф ѓѓ:ѓѓ:ѓѓ:ѓѓ:ѓѓ:
Оокеј, и да ијам вишак енергија...
:cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1::cheeky1:

Сите ги сакам...пак..океј
чао

Уше зајчево да не ми беше жално, и се ќе беше волшебно..
кеј

Драга Кајги
денес ќе се седи до 7 и 10 у школо... тапа ќе биде :uvo:

Уел...
Тапа
Тапа.
Поим неам зошто.
Вечер во Маракана, мрсулави и настинати, како што е редот.
Марио учи.
...
Уел...
То је то.
Расипана касета.
Ммм.. Ај вака. Ќе се изолирам утре и задутре.
Т.е ќе молчам, освен ако добијам прашање.
Селф експеримент.
Чисто да видам на што сум.
Некогаш единствената врева што ја слушам... Сум Јас.
Па тоа е тоа.
Колоквиумска, релаксирана. Линч и Зонтаг, Буњуел и Киш... Ајт.
Комплицирање рулз.

Драга,
Ако не е навивачка на темава,ќе станеш тотално неинтересна.
Патем денес имав успешен работен ден,се надевам дека не отскокнувам премногу бидејќи ќе ми забодат нож во нога.Забележав лоши погледи,ама јебеш га навика ми стана да гледам такви сурати,нема искреност,само лицемерие.
Се чувствувам тажна,нека ми заврши циклусов оти ме прави лигуш невиден и напаст жива.Само мрчам,а немам причина,на глава му се качив,среќа што добро ме познава па ме игнорира.
И чудни мисли ми се вратат во глава,наместо да се смирам јас збудалувам.

Не дека не ми текнува на тебе,него оставам простор да ти недостигам да знаеш :wink:Се е под контрола на секое поле.Се вратив од школо задоволна од писмената македонски и изнервирана што не ме испраша филозофија,доста бреее више чекам 500 пати ги имам повторено лекциите:nesum: Цветам иначе ...исполнета и среќна сум!Предавав вчера на 1ва и 2ра година социјална правда и бев пофалена од менторите на МОФ и СОРОС и многу сум исполнета поради тоа.Во петок одам во Струга на семинар и така.:baeh:

Те сакам
Драма Куин:pipi:

Кајганче!
Учам, учам, повторувам и пак учам.Аман, не знаев дека толку стресни ќе бидат колоквиумиве:/,Се обидувам за време на паузите да најдам нешто што ќе ме релаксира* и ќе ми го олади мозокот бар на 5минути, ама ништо.
Како и да е, морам да успеам и верувам во себе.Покрај факсот се друго цвета, океј скоро се.Ми недостигаат ужасно другаркиве кои исто така учат за колоквиуми, што не можеме да најдеме време да се видиме асално.
Само нека поминат колоквиумиве, и во кафана и секаде ќе шетам(таков е зборот де).
Одам да те разгледам уште малку, па се враќам на книгата.

La ragazza italiana:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom