Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ехх Драга .... знаеш ....

....очигледно премногу го поминувам времето чекајќи пред мене да се појави идеалната патека на животот.... Знам плавуша...:tapp:
Некогаш заборавам дека патеките се прават со одење не со чекање.... Сонувањето е прекрасно, ама мечтаењето сигурно нема да ми ги реши нештата.... Целта е дејствувањето, а не мечтаењето, без оглед на тоа колку благородно делува и изгледа сето тоа....

Драга Кајгана,

ГНЕВНА сум и ЛУТА сум му на човештвото и на луѓето и на нивната слепа себичност!

Спотов го гледав едно преку 20 пати денеска и уште повеќе ме разлути!

КАДЕ ОТИДЕ ЉУБОВТА? КАДЕ ОТИДЕ ЧОВЕЧНОСТА? КАДЕ ОТИДЕ РАЗБИРАЊЕТО, ПОДДРШКАТА, ХУМАНОСТА?

Све е отидено у к. жими се ти викам.

Еден ден верувам, ама цврсто верувам дека ќе дојде тој ден, кога моќта на љубовта ќе ја надвладее љубовта кон моќта и богатството! Само се плашам тој ден да не дојде премногу доцна.

Љубовта може да го промени светот! Ја има таа сила, само луѓето се многу глупи суштества, џабе ми дрднаат дека човекот бил најсовршено суштество и дека имал разум. Најсовршено и најнапредно суштество my ass!

...дива детелинеста јагода...

Драга,

Многу се секирам за небитни работи, но таков сум... мразам што е така, но јбг. :) Иначе, утре у 7 и 15 треба да станам, а не ми се спие воопшто. Затоа, од нареден викенд, у 12 најкасно станување, особено у недела. Друго, па, искрено мака ми е од монотониов период низ кој поминуам, но има некои работи кои ме одржуваат активен и добро расположен и покрај глупиве неколку дена. Викендов не излегов од Х причини, али тоа е тоа. Нареден викенд повесели и во подобро издание да се надеваме...

Ајде, бегам у кревет, да се надеваме дека ќе заспијам. А ти биди ми поздравена со песнава:

Твој Г-мајмунче-рфилд.

:pipi:

кајгано....само тебе ке ти кажам пошо не ми верва мене никој поке а и на никој не му е гајле....не знам шо ми се дешава ич не ми е убо.........ми фали нешо......само една личност можи да поможи ама ми се оддалечи и та...таман си помислив ке бидам срекен....сум се излажал.....не знам не знам шо ми е....де само тажен сум у пм:tapp:ќути си ти.....ај чао

Kaјги.

Вии ме, станав од 8 за да учам. Пофали ме :)
Само шо не учам, ама то е друга работа...
Сепак пубо ми е од чера и ќе седнам денес убо да поднаучам пошо немат бегање.
Иначе фала за муабетот чера, знајш секош шо и коа требит да кажиш. Фала, стварно. :back:
Ај да одам сеа, па... за една недела од сеа ќе ти пишам пак :)

Од Димитар е сликана, да немат забуни.

Добро утро Кајги, или добар ден веќе а? Whatever....

Се чувствувам.....ГЛУПО...да да глупо и разочарано, и бај д веј времето ме гази а мене никаде не ми се брза ( а знам дека треба ) и тоа уште повеќе прави да сум ваква каква што сум ( читај: флегматична )

Денес планирам да не зборувам многу, ќе одговарам на прашања само лаконски, така да знајш.

Ајт чао

Кајги
бре деновиве нешо поише учев хух :pipi: иначе ова ногава нешо ме боле и не можам да идам асално :nesvest: друго се е арно пу пу да не се подречам :wink:
:back: ззоп :wink:

Драга

It's over lalalalala oveerrr-бар сега за сега...И сега ме пука некоја чудна досада.Ем ми се излева ем не ми се излева.Не знам што ми се прави.А плус ми се пие и кафе и така....Што ќе правам ќе те известам во текот на денот:pipi:

Некако малце досадничко ми е...ама некако

Стварно чоек не може да ми погоди еј...знам жолта не мораш да ми кажеш

Се надевам дека за брзо време ке ми замине досада..ако не пак ке ти пишам:back:

Др.

Веќе немам што да пишувам тука. Порано се празнев кога ми беше досадно, кога ми беше тужно, кога ме пукаа бедови, кога пишував ванаби сарказми, кога барав место да се испразнам кога не ми беше по ќеф нешто...Но во последно време се ми е добро. Не ми е досадно, тужното го снема, бедови ни под разно, ванаби сарказмот е излитена форма на изразување, веќе кога не ми иде под ќеф нешто сум заблагодарен на тоа што веќе го имам. Веќе се е поинаку. Поинаку е. Убаво е....

За ручек имаше сењлско печено, моменатлно десертот го јадам пандишпан торта. Потоа ќе одам малку да кревам тежини за да бидам спремен за вечер на слава :icon_lol:....
Го пуштив сам внук ми да патка околу масиче и го снимав, сестра ми не го пушта сеуште го држи за рака ама јас сум сигурен дека едоволно силен и можеше сам да оди, добро е тоа за неговата самодоверба за одење.

Оваа песна ми се врти низ ум кога кревам тежини последниве неколку дена :icon_lol::

И кајги еве ме пак :kesa:
Извини што вчера се збогувавме :pipi:
Ииииииииииии денес сум прероден, се осеќам како стариот Марко:vozbud: Се чуствувам извонредно се надевам ќе трае ова расположение. Го сакам татко ми, како ме изнасмеал денес, алал да му е:vozbud: Станувам ја така понеделнички и викам преку кур више од се, си се враќам на стари патеки :):)
И така си се качувам во кола со татко ми тргаме накај факс он на работа. И во Пржино гледам една до сега таква убавина и сексапил :) не сум сретнал низ мое маало:kesa: само што типката имаше накај 28 години:pipi:
И татко ми се улетал со колата ја му викам СТОЈ, и ќе се залупавме за малце:vozbud: И ми вика што е бе, му викам чекај малце да ја шмекнам типкава:pos2::pos2:
И застанува, излагам ја демек да купам нешто од трафика, и ја шмекам (само што поише погледот ми забегуваше накај миничот него во очи:vozbud:) и оваа само ме погледнува и си иде:pos2: И се враќам разочаран и татко ми вика " Како сакаш да те погледне кога си се свлекол ко ТОЛОМАН":pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Леле каков збор, цел ден се искинав од смеа, умрев кајги, ме гледаат луѓе си идам по улица и викаат што му е на овој јас се смеам хистерично ко од бардовци да сум искочил:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: На факс малце досадно али не ми расипа мн расположение. Ми се шета малку али немам со кого, сите испоискочиле негде, матер им ебам:jaj::jaj:
Ајде цуцо идам да те потпрочитам малку:back::back:

Драга дојде долго очекуваниот ден денот на пресудата дај Боже да биде ослободителна ајде со Господ напред уште малце ќе се знае

Мури...

Денов почна ептен добро...не го очекував како таков.

Гнетам шпагети сега,јадам како вол а никако да се здебелам :)
После накај теретана малку,па покасно одам во шетња низ град,на торта и на пиење до даске...
Очекувам ослободување на Јохан денеска и уште една прослава на плоштад,после онаа за Брат Љубе...

Ајт ојдов јас...пуса.

Драга,

Денов ужасен,досаден преку кур од школово.Работите идат накај подобро,и тоа ме исполнува.Чекам да дое вечер или утре исто е.Осеќам ќе биде прекрасен ден.Поздрав.:back:

Драгаааааааааа
Ми се јадат онакви грчки колачи, брцнати со едниот газ во мармалад, со другиот во чоколада.
А дома саде еурокрем и чат пат некоја бисквита.
Животот не е фер кога нејќат да те признаат, а тебе ти се јадат колачи од југ.
Епа да.
Вечер ќе ловиме авантури со Марио, јас ќе пишувам колумна за на факс и...
Ќе спијам обвиткана во љубов.
Ох, што е фино вака.
Идам да си купам Сникерс.:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom