Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј,

Не сум емо/патетична/депресивна...мене ми е едноставно тешко.
Ни гнев немам. Само тупа безцелна болка си се шета низ утробава, а камени, ладни раце ми го притискаат лицето, правејќи невозможно да се смеам.

Уше не знам to let it go.
Уше незнам да речам let it be.

У курац све.

А, само ја сум одговорна.
И само јас можам да го променам ова.

КаЈгАнО:)

Ни 18 пати рипит на bedtime story и такви глупи приспивни песни не ми помогнаја вчера.
Кул а? Се осеќав ко на балеринана или на бродон да се возам од Луна Парк "Коки"
Ме полудува све. Ме полудува брат ми, ме полудува помислата шо следи неделава нашколо, ме полудува Емилија со нејзиноно (омг засекогаш), ме полудуваат изразине со комплексни бројој дигнати на трета.

Не е нормално ова.
Само нека помини побрзо, после не му ја мислам ич.

Е така:back:

Кајганоооооооооооо

Еве ме пак мене...денес скапав 6 часа над книгата...знам дека е Сабота и ден за журка ама мора да се припремам убаво за испитите...сега ми е потребно да се опуштам убаво...кај нас истура дожд а си ветив дека денес ке излезам...ај се надевам ке престане до после...

Одам да те читнам малку

Џес

Знаеш шо слушам?

Nosi moj pecat na usnama
mada nije podobno
varaj me slobodno

Ова у превод би значело:

„Ако ти ја бапнам една има со модрици на уста да ми шеташ,
ама не е убаФо тоа,
така да те пуштам да ме вараш...„

Фино, нели?

Ја фина, фала на прашање..
Иначе од сеа треаш да ги прашуаш сите:
Какфа си/Какоф си наместо како си
ок

Ај чао, здодевно си

Убаво кафенце во Охрид со пријатно друштво.
Што повеќе би посакала од еден ваков дождлив ден?
Искрено многу повеќе ми се допаѓа Охрид со овај период, нема гужви, мирно е се истакнува вистинската убавина на градот.
Охриѓани имате преубав град. Имате богатство.:pipi:

Драга,
Јас...онака ти пишувам. Не дека имам да ти кажам нешто. Онака само. Нема други интересни теми, немам што да пишувам, немам каде да пишувам, па пишувам тука. Хеј, затоа постоиш, нели? Смеам да те замарам колку ми прдне, да ти јадам гована, да се исповедам, уствари да ти кажам за се она за кое никој друг не би ме слушал зашто нели, најнормално, не го ебано интересира. И ете да ти кажам неинтересна работа, си играм со една мува која ми лета околу мониторов, ја мавнав два пати, ама уште лета. In other news, there is definitely something wrong with me...ама за тоа друг пат, чунки не е за арно за убаво што викаат старите. Корупција демонска, епитет славјански беше ова именка па придавка? Кој ќе го знае, ја заборавив Далида веќе, и така не ми беше нешто омилена...Кртолица Драган for the win! Ај...се сефтосав во темава нова, дури на шеста страна.

Oсумдесет и трета!!! :vozbud:

Не едитирам.
Иам ноф телефон, да си го користам со среќа.

Фала, чао.

Драга

Спамирам знам и шо?Се мрднав знам и шо?И утре ќе бидам мрдната и шо?

Масакр со моторна пила-и шо?

Покољ опасен и...?

Нервозна сум....не е ново де...

Преморена сум плус да биде попикантно.Не се секирај нема уште долго да бидам ваква.Иначе денес сум плус наелектризирана ама немет везе....

Sve ce to mila prekriti ruzmarin...

Ајт доста ти е:baeh::back::vozbud::toe:

Денов со еден збор можам да го опишам:Ужас!Би сакал да го нема,да не постои,да се врати времето,било што само да не постои.Во целиов мој ден,постоеше само една светла точка.Се останато е темнина.Идиотски ден,посран ден,неможам.Идам да испуштам нервоза некаде.Поздрав.

Ајде драга, кажи ми зошто си ми скрила ти на мене дека Земјата има своја вселенска флота за која никој не знае?:tapp:,
До кога, до каде, зошто...:tapp:
Очајно ми треба муабет со една личност. Си ветив на себе дека до утре ова време ќе си ја задоволам и таа потреба...

гладиус, signs out:поспан:

п.с. До мене е, или светов станал one weird place to live?
п.п.с. Ако е до мене, HELP!

Драга Кајгана

Сакам да правам пуно забавни работи, ама неам креативност у мене нити некоја покул идеја.(I)
За некои 15 минути ќе се обидам да спијам, а утре се надевам нема да се приберам дома, барем според плановите ок.

Некреативност у пм!

драга кајагана убаво ми е.
Не се замарам уопшете :) te sakam bac :back:

Драга Шенка,
Не ме занима кој си ти брат, мене ме занима хидрометереолошката појава дожд, којаа ме фати количано, автомобилски и сепак ми наштети... Секси сум сега... Мокра ко мокраќа. Ќе водам љубов во мојот дом со саканиот број четири.

Кајги

Колку и да не се замарам бре се замарам
Ако памет за друг пат
да се пофалам прв пат у животот некој сериозно блокирав на мсн сеа се спремама да удрам делете , вообичаено сум јас таа бришената и делетерината па само јас праам делете на контактите

Фала ти...што ме опамети

И да не се спуштам на твое ниво, не бери гајле . Порасни ебате трачарот

Др.Кајгана.

Таман чекав 3 саат и да си легнам да спијам - ме заебаа. 2 саат пак е! Заговор е ова изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom