Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Дојде времето кога имаш тројки и четворки у школо, и те викаат бубалица.

Него од денес 2ра смена, овие денови можеби, ама можеби нема да бидам активен.
Ќе се трудам колку што можам повеќе да бидам присутен.

ча0 те сакам.

Го разбуди една порака на мобилниот, ги протри очите но не се налути и врати на неа. Преку таа порака дозна, дека некој план можеби ќе му пропадне. Ги испружи нозете од креветот, промрда со прстите и некако успеа да стане од преудобниот кревет. Една минута стоеше простум и со тап поглед кон ништо, се обидуваше да се расвести. Отиде до прозорецот да провери дали е вистина тоа од пораката. Го пречека тмурно време. Од кога провери и на интернет дека денешната прогноза не е поволна, во себе:
- Ми текнува на времето, лани на овој ден. Беше толку топло, што дури и шорц не ме спасуваше. Ах..- рече, го облече спортското палто и отиде на факултет, надевајќи се дека нема да му студи и да наврне...

Haha, filthy fucking sand nigger!
...With your...elusive little schemes and your..."ooh you stupid americunts paid me to gangrape the ruskies, but instead i bombed your fucking dicks off" attitude.
Now you see that you blew (up) more than you could chew!
Now you see that the Founding Fathers founded a foundation that no wahhabi can fuck with.
You wanted to blow up our towers of commerce? To suicide-bomb our peaceful neighborhoods? To steal our children and turn them into terrorists and turn us into wahhabi freaks by genetic manipulation?
Now, just like we defeated France and Canada and....Mexico in world war 2, our glorious president defeated you as well and threw you in the water to sleep with the fishes (see?) so you will no longer spread your mind controlling...radiation.

One nation, under a Nubian God...

Драга,

Знаеш што?
1- Токму во овој постојат најмалку 10 нешта кои не ги знаеме.2- Има многу работи чија контрола не е во наша моќ. 3- Никој не може да се врати назад и да почне одново, но секој може да почне денес и да изгради нов крај.4- Не можеме да го промениме она што се случило, но можеме да го промениме начинот на кој ќе реагираме на тоа.5- Единствената личност која може да не направи среќни сме всушност самите ние.6-Не секогаш ќе го имаме тоа што го сакаме,но ако се обидеме, понекогаш може да го најдеме она што ни е потребно. Ова се шест вистини кои не прават посилни. Би обратила внимание на точката 6. Многу ли барам драга? Каде е сега таа теорија "доколу нешто силно посакувате целата вселена прави заговор да ви се оствари тоа"? Силно е мал збор во однос на тоа колку посакувам да се поинакви работиве.Смешно е доколу до сега не забележале дека навистина се трудам...
Ахх драга ахх... не ми е лесно како што многумина мислат дека мие :/
Биди ми поздравена:back:

Драга ...

нели те интересира што мисли 5 годишно дете за тоа што Осама го утепале? Мене ме интересираше и си прашав. И викам "Што мислиш што го убија Осама Бин Ладен?" едно време ме гледаше коцкасто и ми вика: "Како се вика?". Јас: "Осама". Она: "И што, он е сега умрен?" Јас: "Да бе". Oна: "Прими го моето сочувство!!!"

Е жими се детево ми го продолжи животот. Колку се имам смеено. Стварно не го очекував баш ова :))))))))))))))))))) :smir:

I just wanna keep talking with you as all my weaknesses go away. I don't even care if I have miss typos or is my english good. I just wanna talk with her, she makes me special,she lifts me up like a big fat spliff of ganja. The depression's all gone when I'm with her and just seconds when we split up the smile on my face goes away and it needs time to come back. I am writing this, but my mind is looking for her, looking for a conversation cause I am too tired of everything.. At the end I know that I would disappoint her or she will disappoint me, so i need to slowly turn my head around and walk away. I can't seem to think straight she's pulling me back now I think I can't take it anymore. A jealous guy is what I am.
I think I should speak now but nothing comes out...
I can't seem to speak now my brain is blocked.
I feel like drowning can't keep my head straight up.
I don't even know what to do.. I'm so fucked up that nothing can help me.
But this thoughts come at this time of the night.. by tomorrow morning I'll be better just a little bit is all I need..

I don’t care.
I don’t care if you’re reading this now, or you’re not.
I don’t care if you like me or not.
I don’t care if you think of me or not.
I don’t care if you like others or not.
I don’t care if you have a tough week at school or not.
I don’t care if you hate me or not.
I don’t care if I get a msg from you or not.
I don’t care if you’re fat or not.
I don’t care if you say you’re sorry afterwards or not.
I don’t care if my parents hate you or not.
I don’t care if you love me or not.
I DO NOT CARE !
Coz I’ll always say: "It’s ok", and then continiue loving you.
This is never gonna stop and it’s so fucking lame.
Bastard.
tumblr_le9j5dDYvJ1qfhbc2o1_500_thumb.jpg

Daaaaamn xD Mnogu sum dobra ponekad. xD
Denes? Super xD Me puka edno raspolozhenje ubavo, ko da letam isto se osekjam. Vremevo mi e prekrasno <3
ti od noviot album edna, mi opishuva raspolozhenje (:
Zamisli si deka e navecher.
Uzhivaj si <3

Кој високо лета. ниско паѓа, my dear :D
Што да ти кажам бе? Кога други фатат да ти мешаат прсти, it happens. Ама среќа другите имаат разбирање :) Бар ја имам разбирање :)
И да... I really can fly, but I don't do it in public, you should try it too :wink:

Еј, викам малце да одморам од овој и злобниот му близнак, ама слабо... Пуштам филм и Оооп тој! Што да правиш, Маки мои тешки :icon_lol:

Крага Дајгана.

Лош ден , лоши мисли , хипотетички ситуации кој не се случуваат.
Ништо ново , секојдневие.
А ја чекам поглед , и сон , и насмевка и едно „Здраво“ од некој кој го нема кажано тоа толку долго.
Милион обврски на рамо а ја мислам на љубов.
Љубов е за луѓе со вишок време , се тешам.
Теши ме и ти , ти си мојот вишок време кое го трошам во недостаток на другото.
Еи , види , бубачка , фервел.

Кажи ми драга во што и во кого да верувам
Две ноки немам спиено
Тишинава ме убива.
А и осекам кукава е опседната
Толку!

ме боли ова десната нога ме "врти" у п. м. а и досадно е шо да се прафе нема ништо интересно :)..... а викаш утре да одам или да не одам ? ахам ај да преспијам и ќе одлучам кога ќе станам.

Драга,
Зошто реалноста не ја гледаат на време и не ја кажуваат ?

Dear Kajgi,

I have learnt this : Never lie to the people who trust you,and never trust the people who lie to you !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom